2 milyonluk altınla kayıplara karışmıştı...Özür mesajı attı!
İzmir Bornova’da vatandaşların altınını alıp ortadan kaybolan kuyumcu mağdurlardan özür diledi. Kuyumcunun mesajda, “Hayatınızı mahvettim. Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım” dediği iddia edildi
Geçtiğimiz haftalarda Gaziemir ilçesinde bulunan bir kuyumcunun yüksek kar vadettiği vatandaşların altınlarını toplayıp kayıplara karışmasının ardından benzer bir mağduriyet de Bornova ilçesinde yaşandı. Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde kuyumculuk yapan V.Ş., yüksek kar vadettiği müşterilerinden yüklü miktarda altın toplayarak kayıplara karıştı. V.Ş.'den haber alamayan vatandaşlar, dolandırıldıklarını anlayarak polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Kuyumcunun mağdur ettiği vatandaşların yıllardır tanıdıkları, mahallenin esnafı olduğu için güvenip paralarını ve altınlarını emanet ettikleri öğrenilirken, şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.
'ONA GÜVENİYORDUK'
Kuyumcu V.Ş. tarafından mağdur edilen vatandaşlardan Yaşar Acılar, mahallenin esnafı olduğu, arkadaş oldukları için kendisine güvendiklerini ve altınlarını emanet ettiklerini söyledi. Kuyumcu V.Ş.'nin eşi ve çocuklarını da ardında bırakarak kaçtığını söyleyen Yaşar Acılar, "5 senedir alışveriş yapıyoruz kendisiyle. Bazen muhabbet ettiğimizde bir borç batağına girdiğinden söz ediyordu. Ama durumun bu seviyeye geleceğini tahmin edemedik" diye konuştu. 30 yıllık birikimini V.Ş.'ye kaptırdığını söyleyen Yılmaz Polat, "En son Cumartesi günü görüştük sonra da ulaşamadım kendisine. Pazartesi günü de mesaj attı bize, çok üzgün olduğunu söylemiş. Dönsün istiyorum, itibarını kaybetmesin. Canımız çok yandı. 250 bin lira değerinde altınımı kaybettim" dedi.

'ÇOK PİŞMANIM' DEDI
Öte yandan kuyumcu V.Ş.'nin, kendisine ulaşmak isteyen vatandaşlara da, "Herkesten çok özür dilerim. Yıllarca faiz ödemekten, altının da bu kadar yükselmesinden ve alacaklarımı alamamaktan, sizlerin hayatını mahvettim. Bütün malı da toptancım Birkan topladı. Her şeyimi kaybettim, şu anda kitlendim. Kafamı toplamam lazım, ne yapabilirim diye uzaklaşmak zorunda kaldım. Kafamı toplayıp bu olayı çözmek için elimden geleni yapacağım. Yıllarca faiz ödediğim insanlar var; hem de acımasızca. Ama kafamı toplayıp işleri yoluna koymaya çalışacağım. Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım" diye mesaj attığı sürüldü.
MAĞDUR SAYISI ARTABİLİR
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şu anda 10 kişinin mağdur edildiği iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenilirken, bu sayının artabileceği bildirildi. (Yeni Asır)
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
30 yıllık sarraf 100 kilo altınla kayıplara karıştı!
Denizli'nin Çivril ilçesinde 30 yıldır sarraflık yapan Süleyman Ç.'nin (60), müşterilerine ait...
Ahbap Soruşturması'nda Fatih Portakal'ın ifadesi ortaya...
Ahbap Derneği’ne yönelik gerçekleştirilen soruşturma kapsamında Fatih Portakal ifade vermek için...
'Fıkra soruşturması' sonrası Rahmi Koç'tan özür!
İzmir'deki Amerikan Hastanesi'nin açılışında anlattığı 'Kürt kadın fıkrası' tepki çeken iş insanı...
Güncel Haberleri
TümüAK Partili Yüksel'den Orgeneral Dalkıran'a tebrik mesajı
AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Sıtkı Yüksel, Hava Kuvvetleri Komutanlığı...
Michelin Rehberi'nde adı geçen Kasap Fuat'a ruhsat şoku!
Michelin Rehberi'nde adı geçen Kasap Fuat'ın Alsancak şubesinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatı...
Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı!
Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) 2026 yılı olağan toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...
İzmir Otogarı'nın işletme hakkı İzBB'ye geçti!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZOTAŞ arasında uzun yıllardır süren İzmir Otogarı'nın işletme...
Erdal Beşikçioğlu'nun uyuşturucu testi pozitif çıktı
Etimesgut Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Erdal...
Operasyon sonrasında Menderes Belediyesi'nden ilk açıklama!
Menderes Belediyesi’nden operasyonun ardından ilk açıklama geldi. Belediye tarafından yapılan...
Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 22 yaralı!
Kayseri'nin İncesu ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si...
Bennu Gerede gözaltına alındı!
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalardan dolayı fotoğraf...
Yüksek Askeri Şura bugün toplanacak: Gündemde neler var?
TSK’deki atamaların şekilleneceği Yüksek Askeri Şura bugün toplanacak. Komuta kademesinde bir...
Menderes Belediyesi'ne gözaltı: İlkay Çiçek ve 12 kişiye...
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Menderes Belediyesi'ne yönelik yürüttüğü soruşturmada Belediye...
Ödemiş’in dağ köyüne soğuk hava deposu desteği
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş ilçe merkezine yaklaşık bir saat uzaklıktaki Tekke’de...
İZDENİZ'de kritik görev değişimi: Erdoğan gitti, Satkan...
İZDENİZ’de yönetim değişikliği tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay,...
