AK Partili Günaydın'dan ‘Dansöz’ olayıyla ilgili açıklama
AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem dansözle birlikte oynadığı görüntüler hakkında konuştu.
EGE’YE BAKIŞ-AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, ofiste dansözlü eğlendikleri ortamın sosyal medyaya düşmesi üzerine gelen tepkiler sonucunda görevinden istifa etmişti. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerle ilgili Günaydın’dan ilk açıklama geldi. Günaydın,” Günaydın, söz konusu görüntülerin göreve gelmesinden önce olan bir davette gizlice çekildiğini ardından da şantaj malzemesi olarak kullanıldığını dile getirdi. Günaydın, ortaya atılan bir iddiaya daha da cevap verirken, “Şahsi heva ve heveslerini gerçekleştirmeyi başkalarının yıkımı üzerine kuran, makam için her türlü durumu mubah sayan bu anlayışla mücadelem hayatımın her alanında devam edecektir.”şeklinde konuştu.
Selman Günaydın tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:
Kamuoyunun malumu olduğu üzere bir süredir Şahsım hakkında sosyal medya ve yazılı basın organlarında çeşitli abartma ve iftiralarla giderek büyüyen bir linç kampanyası yürütülüyor. Kişilik haklarım ve özel hayatıma saldırılıyor. Bu saldırıya konu olan görüntüler, Torbalı İlçe Başkanlığı vazifesi tarafıma tevdi edilmeden önceki dönemde katıldığım bir davette gizlice çekilmiş olup, aradan geçen süre içerisinde siyasi komplo peşinde olanların eline bir şekilde geçmiştir. Bu komplo sahipleri, siyasi mücadeleyi meşru zeminde vermek yerine görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanmayı tercih etmişlerdir.
İcabet ettiğim davette karşılaştığım emrivakiden memnun ve hoşnut olmadığım görüntülerde de malumdur. Bu komploya boyun eğmediğim için dolaşıma sokulan görüntüler hakkında sosyal medya hesaplarında şahsıma aitmiş gibi dolaşan açıklamalar daha fazla etkileşim almak niyetiyle editörler tarafından uydurulmuş yalanlardır. Şahsi heva ve heveslerini gerçekleştirmeyi başkalarının yıkımı üzerine kuran, makam için her türlü durumu mubah sayan bu anlayışla mücadelem hayatımın her alanında devam edecektir.
Neler yaşanmıştı?
Günaydın, arkadaşları ve iki dansözle birlikte bir ofiste içki masası kurup dansöz eşliğinde eğlendi. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Selman Günaydın'ın istifasını istedi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selman Günaydın, "Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı görevinden, bugün itibariyle ayrıldığımı değerli hemşerilerimize ve kamuoyuna bildirmek istiyorum" sözleri ile istifasını duyurdu.
Konak ilçesinde dansöz oynatılan ofisin AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya ait olduğu iddia edilmişti.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
AKP, İBB için mi hazırlanıyor? YENİ Partili Günaydın’dan...
Üsküdar Belediye başkan vekilliği seçimine tepki gösteren YENİ Parti Grup Başkanvekili Gökhan...
YENİ Partili Günaydın’dan Konak Kent Konseyi’ne ziyaret
YENİ Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, İzmir programı...
AK Partili Kırkpınar’dan Günaydın’a ‘hep sokaklardayız’...
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Yeni Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın’ın...
Güncel Haberleri
TümüDireksiyon başında hayat kurtaran taksici ödüllendirildi
İzmir’de taksi şoförü Mehmet Emin Yalçın, seyir halindeyken fenalaşan kadın yolcusunu zamanla...
Kurtlar Vadisi Pusu hakkında inceleme başlatıldı!
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi hakkında "FETÖ propagandası"...
Seferihisar operasyonunda 29 kişi tutuklandı!
İzmir'in Seferihisar Belediyesine yönelik 4. dalga operasyon kapsamında rüşvet ve usulsüzlük...
Ege'de sular ısınıyor: Tunceli'den komando tugayı geldi!
Tunceli'de konuşlu 51. Komando Tugayı'nın Aydın'a kaydırılması, Yunanistan'ın ana gündemine...
Bergama'da 15 mahalle karantinaya alındı!
İzmir Bergama'da hayvan sağlığını tehdit eden mavi dil hastalığı sebebiyle 15 mahallede 40 gün...
Gülistan Doku soruşturmasında tutuklu sayısı 38'e yükseldi!
Tunceli'de 5 Ocak 2020'den beri haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'ya ilişkin...
İzBB'de görev değişikliği: Ayatar görevden alındı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, daha önce TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir...
KAOS GL operasyonunda gözaltına alınmıştı... Nazik Işık...
“Ailem Güvende” operasyonunda KAOS GL Derneği’ne gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan,...
Erdoğan, Bakü'nün kurtuluşunu kutladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün düşman işgalinden...
Rasim Ozan Kütahyalı İfade Vermeye Gitmişti! Savcılıktan...
Rasim Ozan Kütahyalı’nın Kaşif Kozinoğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında “bilgi...
Obama’dan Hükümetlere Yapay Zeka Çağrısı! 'Somut...
Eski ABD Başkanı Barack Obama, yapay zekanın güvenlik, istihdam ve çocuklar üzerindeki olası...
MMO İzmir'de işten çıkarma krizi: Tepki gösteren 4...
MMO İzmir Şubesi’nde ekonomik gerekçelerle başlayan işten çıkarma sürecinde 8 mühendisin...