BIST 100 13.509,76 %2,95 Altın 6.824,67 ₺/gr %2,33 Bitcoin $76.601 %1,16 Dolar 48,68 ₺ %0,04 Euro 55,99 ₺ %0,28 Sterlin 65,12 ₺ %0,06 Gümüş 102,81 ₺/gr %4,33 Ethereum $2.464,84 %3,08 İsviçre Frangı 59,03 ₺ %0,19 Kanada Doları 34,81 ₺ %0,07 Avustralya Doları 34,62 ₺ %0,38 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,96 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,26 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,02 Çin Yuanı 7,26 ₺ %0,16
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Başkan Gümrükçü'den şafak mesaisi

Başkan Gümrükçü'den şafak mesaisi

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sabah erken saatlerde mahalle muhtarları ve başkan yardımcıları ile sahaya inerek, vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu

0Yorumlar
Başkan Gümrükçü'den şafak mesaisi
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sabah erken saatlerde mahalle muhtarları ve başkan yardımcıları ile sahaya inerek, vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinden rekor oy alarak, Çiğli Belediye Başkanı seçilen Utku Gümrükçü, saha çalışmalarına sabahın erken saatlerinde devam etti. Başkan Gümrükçü, Çiğli Kasaplar Meydanında, belediye başkan yardımcıları Ali Rıza Koçer, Barbaros Kiriş, Muharrem Aslan, Çiğli Ataşehir Muhtarı Nesrin Erdoğan ve Yenimahalle Muhtarı Hatice Büyük ile bir araya gelerek hem sorunları yerinde tespit etti hem de vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Başkan Gümrükçü İzban’ı Kullanarak Mahalle Gezdi

Sabah 06.00'da saha çalışmasına başlayan Başkan Gümrükçü mahallelerden gelen talepleri yerinde incelemek üzere, ilk olarak Ataşehir Mahallesine gitti. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlarla selamlaşan Başkan Gümrükçü, vatandaşların iyi dilek ve taleplerini dinledi. Başkan Utku Gümrükçü'yü sabah saatlerinde karşılarında gören Çiğlililer; "Bu tabloyu özledik" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Gümrükçü, Ataşehir Mahallesinin ardından İZBAN'ı kullanarak bürokratlarıyla birlikte Yenimahalleye geçti. İZBAN'ı kullanan vatandaşlarla, hem istasyon hem de trenin içinde bir süre sohbet etme fırsatı bulan Gümrükçü, belediye başkanı olmadan önce de toplu taşıma kullandığını bundan sonra da kullanmaya devam edeceğini vurguladı.

Sokakta Olma Sözü

Yenimahalle Muhtarı Hatice Küçük ile mahalle sokaklarında gezen Gümrükçü, Çiğli Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde vatandaşla selamlaşarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Gümrükçü daha sonra sokaklardaki alt yapı ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek esnafa hayırlı işler diledi. Ata Sanayi esnafını da ziyaret eden Başkan Gümrükçü, burada yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Gümrükçü, seçim sürecinde halkın içinde olacağına ve sorunlara halkla birlikte çözüm arayacağına dair söz verdiğini dile getirerek “Bugünden itibaren mesai saatlerimizi değiştirerek sabah 06.00 ve 09.00 arasında haftanın değişik günleri muhtarlarımız ve Başkan yardımcılarımız ile birlikte mahallerin eksikliklerini yerinde tespit etmek için çalışma yapacağız. Bu çalışmalarımız Mayıs ayında bitecek. Haziran ayıyla birlikte vaat ettiğimiz gibi belli aralıklarla başkanlık makamını mahallelere taşıyarak halkımızın sorunlarını bize iletmeleri için buluşmalar gerçekleştireceğiz. Sonrasında mahalle mahalle gezip yapacağımız toplantılarla halkın istek ve önerilerini dinleyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Çiğli halkıyla birlikte Çiğli'yi değiştireceğiz, geliştireceğiz” diye konuştu.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Oy birliği verilen önerge tartışma yarattı: İstanbul'a...

ESHOT ve İZULAŞ'taki sermaye artışına ilişkin önerge İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin...

7 saat önce

İzmir Otogarı'nın fiyat tarifesi belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen İzmir Otogarı’nda, işletmeci İZOTAŞ’ın açtığı davanın...

7 saat önce

İzmir'de öğrenci servis ücretlerinin zam tarifesi belli...

İzmir’de 2026-2027 eğitim dönemi öncesi öğrenci servis ücretleri yeniden hesaplandı. Resmi...

7 saat önce

JMO 'tasfiyeci yaklaşım' demişti: İzBB Meclisi'nde AKOM...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde afet ve risk yönetimiyle ilgili teşkilat düzenlemesi...

8 saat önce

Yürütmeyi durdurma kararına ret: İzmir otogarı İzBB...

Yakın zamanda hukuki aşamalardan geçerek İzmir Otogar’ın işletmesini İzmir Büyükşehir Belediyesi...

8 saat önce

İzBB Meclisi'nden Çiğli'deki imar planı değişikliğine ret!

Çiğli Balatçık Mahallesi’nde yer alan bir parsel için hazırlanan imar planı değişikliği...

8 saat önce

İsveç'te Sol Blok Zaferi: Başbakan Ulf Kristersson İstifa...

İsveç'te hafta sonu yapılan parlamento seçimlerini merkez sol muhalefetin kazanmasının...

10 saat önce

İzBB'nin 4 işritakinde sermaye artırımına oy birliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZULAŞ, İZELMAN, ESHOT ve Grand Plaza’daki sermaye önergeleri...

11 saat önce

Geçen ay zam gelmişti: İzmir’de servis ücretleri yeniden...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde öğrenci...

12 saat önce

Maydonoz Döner'in FETÖ Davasında Karar Çıkmadı

FETÖ'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla yönetimine kayyım atanan ünlü restoran zinciri...

13 saat önce

Yaşar Üniversitesi'nin iki fakültesi kapatıldı!

Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde...

13 saat önce

Bornova'ya 30 kapasitelik kadın konukevi yapılacak!

Bornova Naldöken’de 30 kişi kapasiteli kadın konukevi yapılması planlanıyor. 5 bin 206...

14 saat önce