BIST 100 11.023,55 %0,56 Altın 6.312,16 ₺/gr %0,43 Bitcoin $77.650 %0,31 Dolar 50,00 ₺ %0,05 Euro 56,00 ₺ %0,03 Sterlin 67,14 ₺ %0,10 Gümüş 79,95 ₺/gr %1,47 Ethereum $2.295,73 %1,27 İsviçre Frangı 60,93 ₺ %0,27 Kanada Doları 35,72 ₺ %0,00 Avustralya Doları 34,85 ₺ %0,35 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,73 Çin Yuanı 7,50 ₺ %0,29
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Bayraklı’ya “modern” parklar

Bayraklı’ya “modern” parklar

Bayraklı Belediyesi ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor

0Yorumlar
Bayraklı’ya “modern” parklar
Bayraklı Belediyesi ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. İlçedeki yeşil alan miktarını önemli ölçüde artıran Bayraklı Belediyesi, 2 parkı daha hizmete açmaya hazırlanıyor. Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan ve Türk futboluna uzun yıllar “Taçsız Kral” lakabıyla damgasını vuran ‘Metin Oktay Parkı’nı baştan aşağı yenilenirken, Nezihe Muhiddin parkındaki çalışmalar da tamamlandı. Modern parklar 14 Aralık perşembe günü saat 17.00’da düzenlenecek törenle açılacak. Kişi başına düşen yeşil alan miktarını önemli ölçüde artıran Bayraklı Belediyesi, uygun olan yerlere yeni parlar yaparken, mevcut parkları da yeniliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Mansuroğlu Mahallesi’ne iki park daha kazandırdı. Bayraklı Belediyesi, Türk futboluna damgasını vuran, milli futbolcu Metin Oktay’ın ismini taşıyan Mansuroğlu Mahallesi 260 sokakta bulunan parkta çalışmalarını tamamladı. Aynı mahalledeki Nezihe Muhidin parkı da baştan aşağı yenilendi. Vatandaşların rahat nefes alacağı, spor yapabileceği ve çocukların modern oyun gruplarında oynayabileceği parkların açılışı 14 Aralık perşembe saat 17.00’da yapılacak.

YEŞİL ALAN İÇİNDE YAŞAM ALANI


2 bin 131 metrekarelik alanda yapılan Metin Oktay Parkı'nın içinde 312 metrekarelik basket sahası yer alıyor. 160 metrekare çocuk oyun alanına sahip parkta büyükler için de 35 metrekarelik spor alanı bulunuyor. Koşu yolu, oturma alanları, kamelyalar ve eşsiz peyzaj çalışmalarıyla dikkat çekecek park, tam anlamıyla bir yaşam alanı haline getirildi. Parkın hemen karşısındaki Nezihe Muhiddin parkında da yenileme yapan Bayraklı Belediyesi, peyzaj ve çimlendirme çalışmasının yanı sıra yeni oyun gruplarıyla nefes alınabilecek daha yeşil bir yaşam alanı yarattı.


YEŞİL BAYRAKLI


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki yeşil alan miktarını önemli ölçüde artırdıklarını belirterek, “Daha yeşil Bayraklı için uğraş veriyoruz. İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5 metrekareye kadar çıkardık. Bunu daha da yukarılara taşımak istiyoruz. Uygun olan yerlere parklar, yeşil alanlar kazandırıyoruz. Mevcut parklarımızı küçük dokunuşlarla yeniliyoruz. İlkbahar ve yaz aylarında Bayraklılılar parklara giderek nefes alıyor. Çocuklar, oyun gruplarında keyifli dakikalar geçiriyor. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler bizleri mutlu ediyor. Gelecek kuşaklara daha yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışmalarımız sürecek” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

İsrail Uçağına Bomba Tehdidi, Acil İniş Yaptı

İsrail'den havalanan bir yolcu uçağı, siber ortamda gönderilen e-posta yoluyla yapılan bomba...

14 saat önce

İzmir'de sağanak yağış etkili oldu

İzmir'de devam eden sağanak sebebiyle bazı sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu.

14 saat önce

İş İnsanı Ahmet Zorlu'nun Cenaze Programı Belli Oldu

Türkiye'nin önde gelen sanayi devlerinden Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet...

15 saat önce

Ege Üniversitesi KYK yurdunda şüpheli ölüm!

İzmir'de Ege Üniversitesi yerleşkesindeki KYK kız öğrenci yurdunda 6'ncı kattan düştüğü öne...

17 saat önce

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Görevden...

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 'rüşvet almak, ihaleye fesat karıştırmak...

18 saat önce

İzmir Büyükşehir'den yeni ihale: İki köprü ve bin metre...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 1671 Sokak'ta iki adet taşıt köprüsü ve bağlantı yolu...

19 saat önce

Karşıyaka'daki çöp krizi meclis gündeminde: Yeni Partili...

Karşıyaka'da yaşanan çöp krizi meclis gündemine taşındı.

19 saat önce

Çeşme’de 13 parsel daha koruma altına alındı!

Çeşme Çiftlik Mahallesi’nde kültür varlığı olarak tescilli dört parseli korunma alanı belli...

20 saat önce

İzmir'de Başkanlar Kurulu toplantısı: Vali Elban ve...

İzmir'de kritik konuları değerlendirmek amacıyla düzenlenen İzmir Başkanlar Kurulu toplantısı...

21 saat önce

O Şehirde Hayatın Akışı Değişecek! COP31 İçin 7 İlçede...

Antalya Valisi Hulusi Şahin, COP31 kapsamında 11-12 Kasım tarihlerinde kentin 7 ilçesinde...

1 gün önce

Metro seferlerinde aksama: İzmir Metro'dan açıklama!

İzmir Metro Hattı'nda yaşanan bir ekipman arızasından dolayı metro seferlerinde aksamalar...

1 gün önce

İstanbul Barosu'nda Kocasakal dönemi başladı!

İstanbul Barosu'nun 128. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Ümit Kocasakal,...

1 gün önce