BIST 100 10.992,44 %2,16 Altın 6.331,21 ₺/gr %1,74 Bitcoin $77.925 %0,01 Dolar 49,97 ₺ %0,05 Euro 56,08 ₺ %0,57 Sterlin 67,06 ₺ %0,12 Gümüş 81,61 ₺/gr %3,41 Ethereum $2.288,11 %0,96 İsviçre Frangı 60,95 ₺ %0,63 Kanada Doları 35,73 ₺ %0,05 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,37 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,03 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,41 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Bergama’ya Sağlık Kompleksi müjdesi!

Bergama’ya Sağlık Kompleksi müjdesi!

Kınık'ta toplantı..

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Bergama’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra, Kınık’ta bölge ilçe başkanları ve belediye başkanları ile toplantı yaptı. Bergama’ya büyük bir sağlık kompleksi yapılacağı müjdesi veren Başkan Sürekli; Diş Sağlığı, Aile ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi için 14 Nisan’da ihaleye çıkılacağını duyurdu.  

0Yorumlar
Bergama’ya Sağlık Kompleksi müjdesi!

Bergama’da Esnaf ve Sanatkârlar Odası temsilcileri ile bir araya gelen ve Arasta Çarşısı’nda esnafı ziyaret eden Sürekli’nin bir diğer gündemi ise esnaf sanatkârlardı.
Bergama ziyaretlerinde önemli mesajlar veren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; ilçenin en büyük ihtiyaçlarından olan sağlık hizmetlerinin büyük bir projeyle karşılanacağını söyledi. Sürekli; “Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanda yapılması planlanan Sağlık Kompleksi için 14 Nisan’da ihaleye çıkılacak. Kısa sürede tamamlanacak olan kompleks, 20 ünitelik Diş Sağlığı Merkezi’ni, Aile Sağlığı ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerini içinde barındıracak. Çevre düzenlemeleri ile birlikte ele alınacak 4.394 metrekarelik alanda hata geçirilecek olan kompleks, Bergamalı hemşerilerimiz için büyük bir eksiği kapatmış olacak. İlçemizde her alanda yaşanan hizmet atılımını herkes görüyor. En temel ihtiyaçların karşılanmasından, ilçeyi ve bölgeyi geliştirecek pek çok yatırıma kadar hummalı bir çalışma söz konusu. Bu, Bergama’nın hakkıydı. Bu hakkını, halkımıza teslim ediyor olmaktan bahtiyarız. Hizmette sınır tanımıyoruz ve herkes farkı görüyor.” diye konuştu.

Esnafa desteğimiz hiç sözde kalmadı

Esnaf sanatkârları her zaman ekonominin ve toplumun temel yapı taşı olarak gördüklerini ve desteklerini hiç sözde bırakmadıklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Arasta Çarşısı’ndaki işyerlerini ziyaretinde önemli mesajlar verdi. Başkan Sürekli; “Yapacağız dediğimiz her şeyi yaptık, yapıyoruz. Bizim sözlerimiz, kimilerininki gibi sözde vaatlere hiçbir zaman sıkışıp kalmadı. Hele ki; esnaf ve sanatkarımıza… Onlar, her zaman baş tacıydı. Çünkü iyi biliyoruz ki; onların üretimi, vatan sevgisi ve devletine sadakati ile ortaya koyduğu değerler bu ülkeyi ayakta tutuyor.” dedi. Salgın sürecinde de esnafın yanında olduklarını belirten Sürekli; “Esnafımız, gelir kaybı desteği ile 3 ayı kapsayan, 3.000 TL’lik hibe desteğimizden yararlanmaya devam ediyor.  Gelir kaybı desteğine ek olarak iş yerinin kira olması halinde, büyükşehir belediyelerinin bulunduğu yerlerde aylık 750 TL üç aylık toplamda 2 bin 250 TL;  diğer yerlerde aylık 500 TL, toplamda 1500 TL de kira desteği verilmeye başlandı. İş yeri kira bedelinin kira desteği tutarının altında olması durumunda ise iş yeri kira tutarı kadar kira desteği veriliyor. Başvuru süreleri de Mart ayına kadar uzatıldı.  Lokanta ve restoran işleten esnafımızın da zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Onlar da cirolarına ve kayıp oranlarına göre 2.000TL’den 40.000 TL’ye kadar karşılıksız desteklerden yararlanabilecek. KOSGEB’den 100.000 TL’ye kadar sıfır faizsiz, 36 ay vade, 1 yıl geri ödemesiz kredi imkanı; kısa çalışma ödeneği ile ücretsiz izin maaş ödeneği; SGK pirim ödemelerinde, borç ve kredi erteleme gibi daha önce hükümetimizin açıkladığı çok sayıda yardımlarla, esnafımızın yanında yer aldık. En kısa sürede bu badireyi atlatarak yine esnafımızla, sanatkarımızla omuz omuza ayağa kalkacak ve yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

O Şehirde Hayatın Akışı Değişecek! COP31 İçin 7 İlçede...

Antalya Valisi Hulusi Şahin, COP31 kapsamında 11-12 Kasım tarihlerinde kentin 7 ilçesinde...

13 saat önce

Metro seferlerinde aksama: İzmir Metro'dan açıklama!

İzmir Metro Hattı'nda yaşanan bir ekipman arızasından dolayı metro seferlerinde aksamalar...

13 saat önce

İstanbul Barosu'nda Kocasakal dönemi başladı!

İstanbul Barosu'nun 128. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Ümit Kocasakal,...

14 saat önce

İzmir Büyükşehir'de istifalar yaşanmıştı: Yeni...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye transferinden sonra belediye...

14 saat önce

Sarıgül soruşturmasında Özgür Özel'e dosya açıldı mı?...

Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün iddiaları üzerine YENİ Parti Genel...

14 saat önce

Tugay'ın başkan olduğu birlikten Bornova Belediyesi...

 Bornova Belediyesi Kasım ayı olağan meclis oturumu 3 Kasım Salı günü gerçekleştirilecek.

15 saat önce

Türkiye'de İl Sayısı 100'e Çıkacak: İl Olma Potansiyeli...

MHP'nin "100 İl, 1000 İlçe Projesi" kapsamında Türkiye'deki idari yapının değiştirilmesi...

17 saat önce

MHP'li Yıldız'dan 'anket şirketleri' çağrısı: Demokratik...

MHP'li Feti Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kamuoyu araştırmalarına yönelik...

18 saat önce

32 ilde FETÖ'ye darbe: 41 kişi tutuklandı!

İçişleri Bakanlığı, 32 ilde FETÖ'ye yönelik jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda...

18 saat önce

11 ilde kanser ilacı operasyonu: 22 gözaltı!

Son kullanma tarihi geçmiş kanser ilaçlarının ambalajlarını değiştirerek yeniden piyasaya...

18 saat önce

İzmir’in iki simge projesi için ekipler sahada

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden inşa edeceği ana hizmet binası ile Karşıyaka Zübeyde...

19 saat önce

Basmane Çukuru için dört kurumdan ortak tepki: Sus payı...

TMSF’nin 75 milyon dolar tahmini bedelle satışa çıkardığı Basmane Çukuru için dört kurumdan...

19 saat önce