Bölünmez Çankırı “Şehit ve Gazi Ailelerimizin yanındayız”
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar’da Şehit ve Gazi Ailelerinin onuruna verilen iftar yemeğine katıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Kaymakamlığın ilçede bulunan Şehit ve Gazi Ailelerinin onuruna verdiği iftara ev sahibi Karabağlar İlçe Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’nin yanı sıra Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ve daire amirleri de katılım gösterdi.
ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARINI İLELEBET YAŞATACAĞIZ
İftar programında Şehit ve Gazi yakınlarına seslenen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye’yi terör örgütleri aracılığıyla, terör eylemleriyle, teröristlerle terbiye edeceğini, istediği şekilde yönlendireceğini sananların boşuna mücadele ettiğinin altını çizerek, “Bizim için şehitlik, mertebelerin en yücesidir. İşte bugün burada şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikteyiz. Toprağa verdiğimiz her şehidimiz, gazilik mertebesine ulaşan her kardeşimiz, devlet ve millet olarak varlığımızın, birliğimizin, geleceğimizin adeta birer mührü, birer kilidi gibidir. Biz şehitlerimizi, hatıralarını inşallah ilelebet yaşatacağız. Ama bu insanlık dışı eylemleri yapan teröristler sadece ve sadece nefretle, lanetle, tiksintiyle anılacaktır” diye konuştu.
GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ KAHRAMANLIK DESTANI YAZIYOR
Bölünmez Çankırı, Şehit ve Gazilerin, ülke için yaptıkları fedakârlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimelerin yetmeyeceğini dile getirerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Onlar sahurlarda, iftarlarda kandiller yansın, teravihlerde kubbeler Allah kelamıyla inlesin diye canlarını feda ettiler. Onlar Sultanahmet’te, Hacıbayram’da, Süleymaniye’de, Diyarbakır Ulu Camii’nde bayram sabahları hiç eksik olmasın diye şehit oldular. Bu durum bin yıl önce, yüz yıl önce nasılsa, bugün de öyle. Bugün de askerimiz, polisimiz, köy korucumuz tam bir seferberlik ruhuyla Doğu ve Güneydoğu Bölgelerimizde terör örgütüne ve örgütün ipini elinde tutan şer odaklarına karşı büyük bir kahramanlık destanı yazıyor. Sizin evlatlarınız, eşleriniz, yakınlarınız, Türkiye’nin yeni istiklal mücadelesini adım adım zafere taşıyor. Onlar bizim vatanımızı parçalamak isteyenlere karşı birlik ve beraberliğimizi kanlarıyla ve canlarıyla tescil ediyor. Rabbim hepsinden razı olsun.”
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Bölünmez Çankırı, ülkemizin ağırlıkla doğu ve güneydoğu bölgelerinde gerçekleşen terör örgütüne yönelik operasyonlarda yahut kalleşçe hazırlanan tuzaklarda şehit düşen tüm askerlere ve emniyet güçlerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilediğini belirterek, Gazilere ise minnet duygularını ifade etti. Bölünmez Çankırı, devletin tüm imkanları ile her zaman Şehit ve Gazi ailelerinin yanında olduğunu ve onların her türlü isteğini yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi.
EMANETE BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ
Karabağlar İlçe Kaymakamı Cemil Özgür Öneği de konuşmasında Şehit ve Gazi Ailelerinin vatanın ve şehitlerin emanetleri olduğunu dile getirerek, “Bizlerde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Sizlerin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız" dedi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Şehit ve Gazi Ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Arslan'ın eleştirilerine Çankırı'dan yanıt: İzmir'i pembe...
CHP'li Ednan Arslan'ın sosyal medya üzerinden AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı'ya 'su tesisi'...
AK Partili Çankırı'dan İzBB'ye 'beceriksizlik' çıkışı!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile...
AK Partili Çankırı'dan Başkan Tugay'a sert çıkış: İzmir...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye ve İzmir Milletvekillerine yönelik...
Güncel Haberleri
TümüYENİ Parti Manisa İl Başkanı Özalper tutuklandı!
YENİ Parti Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, yürütülen soruşturmada çıkarıldığı nöbetçi Sulh...
CHP - YENİ Parti arasında 'Whatsapp' krizi: Cemil Tugay...
CHP'den istifa etmesinin ardından yoluna bağımsız devam edeceğini dile getiren İzmir Büyükşehir...
Teğmenlerin komutanı Topsakal emekliliğe sevk edildi!
Kara Harp Okulu’ndaki kılıç çatma soruşturması kapsamında TSK’den ihraç edilen, açtığı davayı...
Gazze'de can kaybı 73 bine yükseldi!
İsrail ordusunun Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını...
İZENERJİ'den 968 milyonluk 'alışveriş kartı' ihalesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden İZENERJİ’nin yaklaşık 12 bin çalışanını kapsayan...
Karabağlar Meclisi'nde komisyonlar yeniden şekillendi
Karabağlar Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumu, Belediye Başkanı...
İzmir İtfaiyesi’ne 13,5 milyon Euro’luk teknoloji yatırımı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, iklim kriziyle artan yangın risklerine karşı itfaiye teşkilatını...
Erdoğan'dan Mekke Ortak Savunma Anlaşması mesajı: Hiçbir...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan...
Kuşadası Belediyesi soruşturmasında 15 gözaltı
Kuşadası Belediyesi'ne yönelik yürütülen "rüşvet" ve "irtikap" soruşturması kapsamında hakkında...
Başkan Çiçek hakkında tutuklama talebi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in de aralarında bulunduğu 16 şüphelinin savcılıktaki...
Mahkemeden Ahbap Derneği kararı: Yönetimine kayyım atandı
Ahbap Derneği'nin feshi istemiyle açılan dava kapsamında mahkemeden dikkat çeken bir karar...
Kardeş Foçalar dostluk için buluştu: Nihat Dirim...
İzmir'in Foça ilçesinde 1989-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve "efsane başkan"...
