Ege Artı hayalleri gerçekleştirdi
İyilik Meleklerine ev sahipliği yapan Ege Artı Derneği'nin 55 engelli çocuğun eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere düzenlediği Yeni Yıl Kermesi, İzmirlilerin akınına uğradı
İyilik Meleklerine ev sahipliği yapan Ege Artı Derneği'nin 55 engelli çocuğun eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere düzenlediği Yeni Yıl Kermesi, İzmirlilerin akınına uğradı. Ege Artı Derneği Onursal Başkanı İnci Sancak, "Burada hayali gerçekleşen her çocuk bizler için dünyalara bedel. Gönülleriyle bize kucak açan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği (Ege Artı), Bostanlı'daki C’mon People Kafe’de düzenlediği "Yeni Yıl Kermesi" ile çocuklara ışık oldu. Kermese Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, As Başkanı Koray Battal, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın eşi Cansel Özalan başta olmak üzere bir çok kişi katıldı. Birbirinden güzel el emeği ürünler ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöresel lezzetlerin görücüye çıktığı kermeste, satılan ürünlerden elde edilen gelir 55 çocuğun eğitimiiçin kullanılacak. Ege Artı Derneği Onursal Başkanı İnci Sancak, gönüllülerin ürünleriyle destek verdiği kermese İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekti.
DÜNYAYA BEDEL
55 öğrencinin Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gördüğünü ve eksiklerinin tamamlanması için güzel bir adım atıldığını dile getiren Sancak, "Bu öğrencilerimizin eğitim giderleri tamamen dernek bünyesinden karşılanıyor. Ailelerinin de bu desteğe ihtiyacı var. Bu kermes ile hem katılanlar güzel vakit geçirdi hem de bir iyiliğe imza atmış oldular. Bu çocuklarımızla sadece bir kaç dakika geçirmek bile onların hayatında önemli değişiklikler sağlıyor. Mutluluğunuz için onları mutlu edin. Bu dünyaya bedel. Paha biçilemez” diye konuştu.
İZMİR'İN KALBİ İYİLİK DOLU
Kermeste engelli çocukların hayallerini yazdığı mektuplar da birer zarf eşliğinde ziyaretçilere dağıtıldı. Zarfı alanlarında içinde yazılan hayalleri gerçekleştirmek için elini taşın altına koyduğunu söyleyen Sancak, "Bu kentin kalbi iyilik dolu. Çok duygulu anlar yaşadık ve tüm ziyaretçilerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.
GÖNLÜMÜZE TAHT KURDULAR
Ege Artı Derneği Başkanı Aynur Şahin de yoğun ilgi nedeniyle büyük sevinç yaşadıklarını belirterek "İyi yürekliler ordusu hepimizin gönlünde taht kurdu. Denizde bir damla dahi olsa destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Bizler bu çocukların hayatına artılar katmak için çalışıyoruz ve bu konuda yalnız olmadığımız için çok mutluyuz" diye konuştu. Ege Artı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Fahriye Tuğcu Erkan “Öğrencilerin tam zamanlı eğitim görmesi çok zorlu bir süreç. Bunu kolaylaştırmak için buradaki insanlar çok çaba gösterdi. Muhteşem bir ekip var. Biz hayal ediyorduk onlar gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çocukların hayalleri mahalleyi yeniden buluşturdu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve mahalle sakinlerinin 16 haftalık ortak...
48 yaşındaki mezun, birinciliğini katledilen kadınlara...
2019 yılında Kız kardeşini erkek şiddetine kurban verdikten sonra, kadın cinayetleri ve çocuk...
Çeşme'de tartışma yaratan proje: Turistik tesisler, villa...
İzmir'in Çeşme ilçesinde turistik tesis (otel) alanı olarak planlanan Castello Fontana...
Güncel Haberleri
TümüDonald Trump’tan İran’a Hem Anlaşma Hem Saldırı Mesajı
ABD Başkanı Donald Trump, İran’a yönelik yeni bir saldırı ihtimalini gündeme getirerek,...
Çipli Kimliklerde Süre Doluyor: Yeni Kart Başvurusu İçin...
Çipli Kimliklerde Süre Doluyor: Yeni Kart Başvurusu İçin Bu Adımlar İzlenecek
Bornovalı muhtarlardan yerel yönetim için reform çağrısı!
Türkiye'de muhtarlıkların geleceğinin tartışıldığı bir dönemde Bornova'da hazırlanan analiz,...
Büyükşehir'den iki parsel için kapalı ihale: Otopark ve...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Turan’da katlı otopark ve kültür-sanat...
Milas Belediye Başkanı Topuz ve oğlu tutuklandı!
Muğla merkezli 13 ilde gerçekleştirilen sahte ihale evrakı ve iş deneyim belgesi soruşturmasında...
Buca’da Hazine arazisi özelleştirme kapsamına alındı!
Cumhurbaşkanı kararıyla İzmir’in Buca ilçesi Tınaztepe Mahallesi’nde yer alan ve mülkiyeti...
Balçova Belediyesi'nde memurlar iş bıraktı
Balçova Belediyesi’nde 1 Nisan 2026’dan itibaren geçerli olması gereken toplu sözleşmenin...
Karşıyaka'da çöp krizini aşmak için yeniden ihale düzenlendi
Karşıyaka’da belediye tarafından çöplerin toplanmaması üzerine başlayan kriz sürüyor.
Çalınan şifreyle İzmir Büyükşehir'e sızdılar: Veriler...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal e-posta...
Milas Belediye Başkanı Topuz adliyeye sevk edildi!
Muğla’da Milas Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmada, Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve...
Maden ocağında grizu patlaması: 2 ölü, 5 yaralı!
Zonguldak’ın Gelik beldesindeki özel maden ocağında yaşanan grizu patlamasında 2 işçi yaşamını...
Vali yardımcısının intiharının altından yasak aşk çıktı!
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İhsan Ayrancı’nın, şehre 3 ay...