Erdoğan'dan 'Aşı olacak mısınız?' sorusuna yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Corona virüs aşısıyla ilgili soruya Erdoğan, "Şahsen aşı olma konusunda sıkıntım söz konusu değil. Sağlık için gerekeni yapar ve aşı olurum" yanıtını verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bir gazetecinin 'corona virüs aşı olacak mısınız' sorusunu yanıtlayan Erdoğan, "Bu konuyla ilgili şahsen aşı olma konusunda sıkıntım söz konusu değil. Sağlık için gerekeni yapar ve aşı olurum" dedi.
Erdoğan, "Ülkede vatandaşlarımıza örnek olma konusunda böyle bir adımı atmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Aşı temininde çeşitliliğin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Çeşitlilik ilkesi var. Uğur Bey ile bizzat görüştüm. Olay sadece Çin değil Rusya ile de görüşmeler var" diye konuştu.
"GEREKLİ HESAP SORULACAK"
Cumhurbaşkanı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı manevi tazminat davası hakkında şunları söyledi:
"Şu anda Cumhurbaşkanlığı makamında olan bir kişi olarak her şeyden önce eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleri nedeniyle hukuk içinde bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını bu şahsa soruyorlar. Olay budur çünkü edep denilen bir şey var. Bu ülkede cumhurbaşkanı ve makamına nasıl konuşulur nasıl oraya mesajlar verilir bunu öğrenmesi lazım."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:
CHP YÖNETİMİNE TEPKİ
Şu anda İstanbul İl Başkanlığını yürüten bayan ciddi bir cezai durumla karşı karşıya ve istinafta. Buradan da ne çıkacağı belli değil. CHP'nin şirazesi kaybolmuştur. CHP istikametini kaybetmiştir. CHP bundan sonraki süreçte kendisini toparlayamayacaktır.
FRANSA'YA KARABAĞ TEPKİSİ
Fransa'nın arabulucu şansı bu saatten sonra kaybolmuştur. Macron Fransa'nın başına beladır. Fransa tehlikeli bir dönemi yaşıyor. Macron belasından Fransa bir an önce kurtulmalı. Sarı yeleklilerden kurtulamayacaklar. Yönetim olarak ne tür bir karar alacaklar göreceğiz. İlham Aliyev'in Fransızlara bir tavsiyesi oldu, Ermenileri bu kadar seviyorlarsa marsilyayı onlara versinler. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Karabağ Azerbaycanlı kardeşlerimizindir. İşgal altında olduğunu ABD ve Rusya da kabul ediyor. Fransa da kabul ediyordu, şimdi farklı yollara tevessül ettiler.
KADİR TOPBAŞ'IN SAĞLIK DURUMU
Oğlu ile görüştüm. temenni ederiz ki yoğun bakımdan bir an önce çıkar. 15-16 gün önce kendisiyle konuştum, durumu sonradan kötüye gitti." (NTV)
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Fatih Altaylı Silivri'den mektupla seslendi! 'Şaka...
"Cumhurbaşkanına tehdit" suçlamasıyla tutuklanan Gazeteci Fatih Altaylı'nın kişisel Youtube...
Soyer'den miting gibi törende adaylık sinyali: Benimle...
İZSU Genel Müdürlüğü’nün 28 milyarlık yatırımlarının tanıtım ve temel atma töreninde konuşan Tunç...
Bütçe Komisyonu’nda asgari ücret polemiği: “17 bin TL'ye...
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2025 yılı bütçesi...
Güncel Haberleri
TümüKarşıyaka Meclisi'nde 'stadyum' tartışması: CHP'li...
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Zübeyde Hanım Stadyumu için belediyeye herhangi bir...
Buca’da iştiraklerin borcu 3 milyar TL'yi aştı!
Buca Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda belediye iştiraklerinin yaklaşık 3,2 milyar...
Aziz Yıldırım'ın şikayeti üzerine ilk gözaltı!
Aziz Yıldırım'ın, kızı Yaz Yıldırım'ı sosyal medya üzerinden hedef alan hesaplar hakkında...
İlaçlama can aldı: Anne yoğun bakımda, çocuk hayatını...
Çanakkale'de yan dairede yapılan böcek ilaçlamasından sızan kimyasal nedeniyle zehirlendikleri...
6,5 yıldır bitmeyen adalet mücadelesi: Orhan Demirkafa...
İzmir'in Selçuk ilçesinde 3 Ocak 2020 tarihinde çalıştığı elektrik dağıtım şirketinde meydana...
Bakan Gürlek, Behçet Oktay'ın ailesiyle bir araya gelecek!
Adalet Bakanı Akın Gürlek, eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ailesiyle bugün...
Karşıyaka Stadı'nda son durum ne? İzBB'den sürece ilişkin...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadı’nın yapım sürecine ilişkin...
Buca'da TİS sürecinde uzlaşı: İlk 6 ay için yüzde 24!
Yaklaşık 7 aydır devam eden görüşmeler neticesinde Buca Belediyesi kadrolu işçilerini kapsayan...
Başkan Çiçek’in avukatı açıkladı: Sahte yazışmalarla...
Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'e ait olduğu iddia...
Karabağlar’ da 80 milyon liralık atık yükü meclis gündeminde
Karabağlar Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. oturumu Belediye Başkanı Helil...
Egeşehir operasyonunda Ağbaba'nın ağabeyine gözaltı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen 'yolsuzluk' soruşturmasında YENİ Parti Malatya...
AK Partili Yüksel'den Orgeneral Dalkıran'a tebrik mesajı
AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Sıtkı Yüksel, Hava Kuvvetleri Komutanlığı...
