BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.396,04 ₺/gr %0,18 Bitcoin $80.075 %0,92 Dolar 49,77 ₺ %0,14 Euro 55,89 ₺ %0,25 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,39 ₺/gr %0,27 Ethereum $2.327,81 %1,24 İsviçre Frangı 60,41 ₺ %0,24 Kanada Doları 35,52 ₺ %0,10 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,05 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,12 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,14 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,15
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' sorusuna İzmir örneği!

Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' sorusuna İzmir örneği!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bu proje ta benim Büyükşehir Belediye Başkanlığıma dayanan bir projedir. Hala ana muhalefet 'Yaptırmayız, istemeyiz...' Yahu siz neyi istiyorsunuz ki.. Sel felaketi oldu, İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul ne hale geldi, görüyorsunuz. Tedbirleri var mı?" ifadelerini kullandı.

0Yorumlar
Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' sorusuna İzmir örneği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Büyük Selimiye Camisi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan çıkarak Büyük Selimiye Camisi'ne geçti. Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Demir ve Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
Hocalı katliamının Ermenistan'ın kişiliğinin ne olduğunu ortaya koyması bakımından çok çok önemli. Bir gecede insanları tanklarla saldırıya geçmek suretiyle yüzlerce, binlerce insanın orada katledilmesi kabul edilebilir bir şey değil. 

ERMENİSTAN'DAKİ DARBE GİRİŞİMİ
Darbenin her türlüsüne karşıyız. Darbeleri kabul etmemiz mümkün değil. Askerin devreye girmek suretiyle burada böyle bir darbe çığırtkanlığına girmiş olması kabul edilebilir bir şey. Eğer bir yönetim değişikliğine gidilecekse bu yönetim değişikliğini Ermenistan halkı yapar. Bunu da Ermenistan halkının tasarrufuna bırakmak lazım. Paşinyan'ı zaten halk kendisi alaşağı edecek konuma gelmiştir ama olay darbe olunca darbeye bakışımız bu noktada farklıdır.

KISITLAMALAR ESNETİLECEK Mİ?
Bilim Kurulumuzun çalışmaları pazartesi günü Kabine'ye gelecek. Orada müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi illerde ne konumda olduğunu orada Sağlık Bakanımız bizlere takdim edecek. Sonra da bizler ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla ilgili neler yapmamız gerekir, kafeteryalarla ilgili ne adımlar atarız, otellere varıncaya kadar ne yapmamız gerekiyor, bunların kararını Kabine toplantısında alacağız. 

KANAL İSTANBUL PROJESİ
Çevre Şehircilik bakanlığı her türlü adımı atmış bulunuyoruz. Bu proje ta benim Büyükşehir Belediye Başkanlığıma dayanan bir projedir. Hala ana muhalefet 'Yaptırmayız, istemeyiz...' Yahu siz neyi istiyorsunuz ki.. Sel felaketi oldu, İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul ne hale geldi, görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? İstanbul'da çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamandaki gibi yükselmeye başladı. Sen belediye başkanı değil misin? Bu çöpler neden kaldırılmıyor.

İnadına ifadesini ben İstanbul'a güzellik kazandıracağız, yeni değil, projemiz hazırdır. Şu anda projemiz alternatifleriyle hazırdır ve bu projeyi Karadeniz'i Marmara'ya bağlamak suretiyle hayata geçireceğiz. Dünya bu projeyi hayran hayran gelip yerinde izleyecek. Her türlü adımı şu anda atmış bulunuyoruz. Ne bundan ana muhalefet anlar ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi anlar.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Donald Trump’tan İran’a Hem Anlaşma Hem Saldırı Mesajı

ABD Başkanı Donald Trump, İran’a yönelik yeni bir saldırı ihtimalini gündeme getirerek,...

16 saat önce

Çipli Kimliklerde Süre Doluyor: Yeni Kart Başvurusu İçin...

Çipli Kimliklerde Süre Doluyor: Yeni Kart Başvurusu İçin Bu Adımlar İzlenecek

16 saat önce

Bornovalı muhtarlardan yerel yönetim için reform çağrısı!

Türkiye'de muhtarlıkların geleceğinin tartışıldığı bir dönemde Bornova'da hazırlanan analiz,...

16 saat önce

Büyükşehir'den iki parsel için kapalı ihale: Otopark ve...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Turan’da katlı otopark ve kültür-sanat...

1 gün önce

Milas Belediye Başkanı Topuz ve oğlu tutuklandı!

Muğla merkezli 13 ilde gerçekleştirilen sahte ihale evrakı ve iş deneyim belgesi soruşturmasında...

1 gün önce

Buca’da Hazine arazisi özelleştirme kapsamına alındı!

Cumhurbaşkanı kararıyla İzmir’in Buca ilçesi Tınaztepe Mahallesi’nde yer alan ve mülkiyeti...

1 gün önce

Balçova Belediyesi'nde memurlar iş bıraktı

Balçova Belediyesi’nde 1 Nisan 2026’dan itibaren geçerli olması gereken toplu sözleşmenin...

2 gün önce

Karşıyaka'da çöp krizini aşmak için yeniden ihale düzenlendi

Karşıyaka’da belediye tarafından çöplerin toplanmaması üzerine başlayan kriz sürüyor.

2 gün önce

Çalınan şifreyle İzmir Büyükşehir'e sızdılar: Veriler...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal e-posta...

2 gün önce

Milas Belediye Başkanı Topuz adliyeye sevk edildi!

Muğla’da Milas Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmada, Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve...

2 gün önce

Maden ocağında grizu patlaması: 2 ölü, 5 yaralı!

Zonguldak’ın Gelik beldesindeki özel maden ocağında yaşanan grizu patlamasında 2 işçi yaşamını...

2 gün önce

Vali yardımcısının intiharının altından yasak aşk çıktı!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İhsan Ayrancı’nın, şehre 3 ay...

2 gün önce