BIST 100 13.168,35 %0,63 Altın 6.721,64 ₺/gr %0,13 Bitcoin $84.503 %1,89 Dolar 48,86 ₺ %0,05 Euro 55,80 ₺ %0,30 Sterlin 64,88 ₺ %0,34 Gümüş 100,67 ₺/gr %0,55 Ethereum $2.694,75 %1,76 İsviçre Frangı 59,04 ₺ %0,25 Kanada Doları 34,64 ₺ %0,04 Avustralya Doları 34,40 ₺ %0,05 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,01 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,31 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,37 Çin Yuanı 7,28 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Göztepe’nin 100. yılında gökyüzü sarı-kırmızı

Göztepe’nin 100. yılında gökyüzü sarı-kırmızı

İzmir’in köklü spor kulüplerinden Göztepe’nin 100. yılı, coşkulu bir kutlamaya sahne oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay ile birlikte kutlamalara katılarak coşkuya ortak oldu. Tugay, “Göztepe’nin 1925’ten 2025’e, 100 yıllık şanlı bir tarihi, inanılmaz hikâyelerle dolu bir geçmişi var. Bu geçmişin 100. yılında böyle bir ana şahitlik yapmak gurur verici” dedi.

0Yorumlar
Göztepe’nin 100. yılında gökyüzü sarı-kırmızı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Göztepe Spor Kulübü’nün 100. yıl kutlamalarına katıldı. Kutlamaların adresi ise Güzelyalı Köprüsü adıyla da bilinen Göztepe Şehit Kerem Oğuz Erbay Üstgeçidi bölgesi oldu. Üçkuyular İskelesi’nden kalkan tekneler de kutlamaların olduğu alana demir attı. Kutlamalarda Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve eşi Necip Mutlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da yer aldı. Başkan Tugay, Göztepe Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil ve 1967’de oynanan Atletico Madrid-Göztepe maçında galibiyet kazanan ve efsane kadronun hayatta kalan tek futbolcusu olan Ceyhan Yazar ile sohbet etti. 

“Büyük başarılar yakışır”
Kentin köklü spor kulübünün 100. yılına ilişkin konuşan Başkan Tugay, “İzmir, inanılmaz bir şehir. Çok değerli bir şehir. Benim için dünyada hiçbir yerle değiştirilemeyecek kadar kıymetli bir şehir. Bu şehrin marka değerleri var. Göztepe de o değerlerden biri. 1925’ten 2025’e, 100 yıllık şanlı bir tarihi, inanılmaz hikâyelerle dolu bir geçmişi var. Bu geçmişin 100. yılında böyle bir ana şahitlik yapmak sadece gurur hissettirebilir. Karşıyaka, Altay, Altınordu, İzmir Spor, Buca Spor, bütün takımlarımız da böyle. İzmir, Türkiye’nin bir mücevheri ve bu mücevherin üzerindeki nişanelerden birisi Göztepe. Göztepe’ye gönül vermiş, Göztepe’nin kıymetini bilen herkesi yürekten kutluyorum. 100 yıl önemli bir süre. Dünyada çok az kurum 100 yıllık geçmişe sahiptir. Böyle değerlere önümüzdeki yıllarda büyük başarılar yakışır. Kulübe gönül vermiş insanlarla bu başarıyı yakalayacaklarına hiç kuşkum yok” diye konuştu. 

Meşale ve havai fişek gösterisi
Göztepe Sahili şeridi boyunca bir kilometrelik alana yayılan kutlamalarda sık sık marşlar ve Göztepe ile özdeşleşen şarkılar çalınırken, gecenin en etkileyici anı ise meşale ve havai fişek gösterisi oldu. Meşaleler ve havai fişekler İzmir’i aydınlattı, gökyüzü sarı-kırmızıya büründü. Kutlamalar, DJ performansları ve ışık gösterileri ile devam etti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Manisa Valiliği açıkladı: Yaralanan öğrencilerin son...

Manisa'daki saldırıda hafif yaralanan öğrenciler taburcu edildi, 3 öğrencinin yoğun bakımdaki...

50 dakika önce

Başkan Ünsal’dan ‘AKP transferi’ çıkışı: Seçildiğim...

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, AKP’ye geçmeyeceğini belirterek, “Seçildiğim yerdeyim”...

2 saat önce

Karşıyaka’da billboard krizi büyüyor: Ünsal’dan 'hukuka...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında bu kez reklam panoları üzerinden...

2 saat önce

Şanlıurfa'da şiddetli deprem! Tüm bölgede hissedildi

AFAD, saat 10.40'da merkez üssü Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi olan 5,4 büyüklüğünde deprem...

3 saat önce

Menderes Belediyesi'ne ikinci dalga operasyon: Eski...

Menderes Belediyesi'ne yapılan yolsuzluk operasyonunda Belediye Başkanı İlkay Çiçek...

1 gün önce

Çeşme Otoylu ihalesine yeni talip: Oyak Grubu yakın ilgi...

Türkiye’deki iki köprü ile devlet otoyollarının 30 yıllığına özelleştirme ihalesine Fransız...

1 gün önce

Buca’da okul kantinlerine sıkı denetim

Buca Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte ilçe genelindeki okul kantinlerinde...

1 gün önce

Soyer'in avukatlarından yeni açıklama: Yedeğin yedeği...

Kooperatif davasından tutuklu yargılanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in...

1 gün önce

Murat Bakan'dan hastane önünde açıklama: Önceliğimiz...

YENİ Parti heyeti, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

1 gün önce

İzBB'den 'iş makinesi' ihalesi: Detaylar belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bankası kredisinde ekskavatör, lowbed ve dozer alımı için...

2 gün önce

Sayıştay'dan 9 Eylül raporu: Döner sermayede kritik bulgular

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2025 yılı Sayıştay Düzenlilik Denetim Raporu’nda, üniversitenin...

2 gün önce

Sayıştay'ın Ege Üniversitesi raporu dikkat çekti: Sosyal...

Sayıştay’ın Ege Üniversitesi’ne ilişkin 2025 yılı denetim raporunda dikkat çeken bulgular yer...

2 gün önce