Gürbüz Bal Çiğli için Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
Gürbüz Bal Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı: Dün öğleden sonra Çiğli Belediye Başkan aday adaylığını açıklaması için CHP ilçe binasına gelen Gürbüz Bal yaptığını basın toplantısında "Çiğli için birlikte başaralım" mesajını verdi.
Aday adayı Gürbüz Bal yaklaşık 150 kişinin takip ettiği basın açıklamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel değerlerini benimseyerek, adalet, demokrasi, insan hakları, ve sosyal devlet anlayışını vurguladı.

Yüksek lisans tezini Yerel yönetimlerde etik ve sosyal sorumluluklar çerçevesinde liderliğin rolü üzerine yazan aday Bal "Çiğli'nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için vizyoner ve iddialı projelerle dolu bir gelecek inşa etmeye kararlıyım. Her alanda sıradanlıktan çıkacak, çağdaş ve yenilikçi projelerle Çiğli'yi bir cazibe merkezi haline getireceğim. Halkın görüşlerine değer veren, katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemek, Çiğli'yi birlikte yönetmek ve kalkındırmak için önemli. Herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim anlayışıyla, ortak akıl ve dayanışma içinde hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Çiğli'nin doğal güzelliklerini koruyacak, çevreci ve sürdürülebilir projelere odaklanacağım. Yeşil alanları artırarak, çevresel sorumluluklarımızı yerine getirip, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak öncelikli hedeflerimden biridir. Gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmesi için eğitim ve gençlik projelerine ağırlık vereceğim. Yapay zeka eğitimleri, teknoloji alanındaki yenilikçi projelerle gençlerimizi donatarak, onları yarının liderleri haline getireceğiz. Yerel esnafımızı destekleyecek, yerel üretimi artıracak ve bölgemizin ekonomisini güçlendirecek projelerle, Çiğli'yi ekonomik anlamda da daha güçlü kılacağım." diye açıkladı.
Gürbüz Bal, Gediz Deltası için düzenlenecek festival ve UNESCO Dünya Doğa Mirası olma çabaları, adayın Çiğli'nin ulusal ve uluslararası alandaki prestijini artırma hedefine vurgu yapmaktadır. Çiğli'nin daha yaşanabilir, güzel ve güçlü bir kent olması için aday, hemşehrilerinin desteğini beklemekte ve birlikte daha güzel bir Çiğli inşa etme çağrısında bulundu. Toplantının sonunda diğer aday adaylarını da yanına davet ederek "hep birlikte başaracağız" mesajını verdi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Aziz Kocaoğlu adaylığını açıkladı: Herkes elini taşın...
Yeni Parti'nin 18 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği İzmir İl Kongresi için aday olup olmayacağı...
Şifa kaynağı bal, kent market raflarında sosyal adalete...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kayadibi’ndeki belediye arılığında düzenlenen bal hasadına...
Başkan Eşki’den bal hasadı
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kayadibi Mahallesi'nde kurulan arılıkta düzenlene bal...
Güncel Haberleri
TümüBaşkan Yıldız’dan Harmandalı Cemevi’ne Destek: Eksikler...
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve AK Parti Karşıyaka Belediye Meclisi Grup...
Özgür Özel'den Erdoğan'a 'metro' göndermesi: Aradaki fark...
Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattında sürücüsüz test sürüşleri başladı. İBB Başkanvekili Nuri...
Ege Denizi'nde 4.7 şiddetinde deprem
AFAD Deprem Dairesi, Ege Denizi'nde saat 13.44 sıralarından 4.7 büyüklüğünde ve yerin 7...
Bakan Kurum'dan İzmir depremi mesajı: Tüm afetlere karşı...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'in Seferihisar ilçesi...
İsmail Arı için talep edilen ceza belli oldu!
Tutuklanan gazeteci İsmail Arı hakkında iddianame hazırlandı. Arı hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar...
Aliyev'in Ankara'daki zirveye katılmama kararının perde...
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara'daki Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Zirvesi'ne...
Buca Belediyesi'ne yerli TOGG marka otomobil geliyor
Buca Belediyesi hizmet kalitesini yükseltmek için 6 çöp kamyonu ve 1 adet TOGG T10F almayı...
Uzundere'de hak sahipleri kira desteğinin artırılmasını...
Uzundere Kentsel Dönüşüm hak sahipleri kira desteğinin artırılması talebinde bulundu.
İzmir'de hafta sonu yağış beklentisi
İzmir'de hafta sonu için yağış bekleniyor.
30 Ekim depreminin altıncı yılında İzmir’in sınavı sürüyor
30 Ekim 2020’de meydana gelen ve 117 kişinin yaşamını yitirdiği İzmir depreminin üzerinden altı...
Sinem Dedetaş, ev hapsiyle tahliye edildi!
Üsküdar Belediyesi'nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine...
İzmir Barosu'ndan '29 Ekim' mesaisi: Cumhuriyet hepimizin...
Cumhuriyetimizin 103. yılı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet kortejinin ardından konuşan İzmir...