İGC'ye prestijli bina: Basın merkezi ve lokali de olacak
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek ve Gelecek Grubu, Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağını duyurdu
İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek ve Gelecek Grubu, Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağını duyurdu.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Dilek Gappi öncülüğünde oluşturulan Emek ve Gelecek Grubu basın apartmanı ile ilgili, “İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek ve Gelecek Grubu olarak 30 Ekim depreminden etkilenen binamız için üyelerimizden Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı da Haziran ayında yayınlandı. Böylece binamızı kat kaybı olmadan gerçekleştirebileceğiz. Emek ve Gelecek Grubu olarak sizlere şu bilgiyi ve sözü veriyoruz: Bilindiği gibi 30 Ekim depremi sonrasında Bakanlık tarafından 12 dairemizin yer aldığı binada ikamet yasaklandı. Söz konusu süreç yakından takip ediliyor. İki binadaki mülkiyet sahiplerinden 'Basın Apartmanı Teknik Heyeti' oluşturuldu. Bir yandan Haziran ayında çıkan yeni imar planının detayları belediyelerden takip edilirken, öte yandan kentin önde gelen mimarlık ofisleri ve inşaat firmalarından avam proje teklifleri alınıyor. Konuyla ilgili tüm araştırmalar sürdürülürken, karar alma süreçleri ise yeni yönetime bırakıldı” değerlendirilmesinde bulundu.
ÜYELERİMİZDEN BİNA KOMİSYONU
Gerçekleştirilecek tüm adımları üyelerin bilgisi ve onayı ile yapılacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Bizler, seçimin ardından hiç zaman yitirmeden bina çalışmaları konusunda bilgi ve deneyim sahibi üyelerimizden kendi ‘Bina Komisyonu’muzu da oluşturarak, süreci üyelerimizle birlikte takip edeceğiz. Asgari maliyetle binayı gerçekleştirmek, dairelerimize kavuşmak temel görevimiz. Bunun için ne gerekiyorsa, kentin önde gelen dinamiklerinin de katkılarını alarak var gücümüzle çalışacağız. Yeni binamızı Basın Merkezimiz ve Basın Lokalimiz’ de içinde olacak şekilde inşa edeceğiz. Bu süreçte de Cemiyet Merkezimizi prestijli bir mekana taşıyacağız. 75 yıllık İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne güç katmak için üst üste proje gerçekleştireceğimiz sözünü siz değerli üyelerimize veriyor, 23 Haziran 2021 tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilecek Genel Kurulumuzda buluşmayı diliyoruz.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Galatasaray Başkanı Özbek'ten 'Icardi' açıklaması!
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 26. şampiyonluğun kutlandığı Galatasaraylılar Derneği...
İzBB 2024 Sayıştay Raporu özeti!
Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 faaliyetlerine ait raporu paylaştı. Kooperatif...
Başkan Erman Uzun, “Emekliler Lokali’nin Sayısı Artacak”
DİSK Emekli Sen Narlıdere Şubesi’nin dayanışma toplantısında hayata geçirdikleri Emekliler...
Güncel Haberleri
TümüSinem Dedetaş, ev hapsiyle tahliye edildi!
Üsküdar Belediyesi'nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine...
İzmir Barosu'ndan '29 Ekim' mesaisi: Cumhuriyet hepimizin...
Cumhuriyetimizin 103. yılı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet kortejinin ardından konuşan İzmir...
İzmir depreminin 6. yılında kritik uyarı: '1 milyon...
İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Bengi Atak, İzmir depreminin altıncı yılında yapı...
İzmir'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu gün boyu sürecek
İzmir'de Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü, 29 Ekim'de düzenlenecek törenler, geçit yürüyüşü, fener...
İzmir Metrosu’nu Cumhuriyet coşkusu sardı
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kültür-sanat yaşamına kazandırılan Smyrna...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump Arasında Kritik Görüşme:...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la telefonda görüştü. İletişim...
İspanya’daki Tren Faciasında Hayatını Kaybeden Türk...
İspanya’nın Toledo kenti yakınlarında iki hızlı trenin çarpışması sonucu 64 kişinin hayatını...
Başkan Tugay'dan Bakan Çiftçi'ye ziyaret!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti....
Bakan Kurum ile Başkan Yavaş görüşme gerçekleştirdi!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği...
RTÜK'ten Sözcü TV ve Koza TV'ye ceza!
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayınlarında tarafsızlık ve doğruluk ilkelerine...
İzmir’de 29 Ekim'de trafik kısıtlaması ve park yasağı
İzmir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle Atatürk Caddesi’nin (1. Kordon)...
Torbalı’da 60’tan fazla parsel askıya çıktı
İzmir’in Torbalı ilçesi Karakuyu Mahallesi’nde, tapu kayıtlarında büyük bölümü zeytinlik, tarla...