BIST 100 13.284,42 %1,67 Altın 6.865,89 ₺/gr %0,94 Bitcoin $81.271 %3,92 Dolar 48,79 ₺ %0,08 Euro 56,11 ₺ %0,08 Sterlin 65,43 ₺ %0,11 Gümüş 103,93 ₺/gr %1,69 Ethereum $2.639,12 %5,08 İsviçre Frangı 59,37 ₺ %0,40 Kanada Doları 34,90 ₺ %0,15 Avustralya Doları 34,76 ₺ %0,25 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,99 ₺ %0,23 BAE Dirhemi 13,28 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,50 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,21
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel İzmir'de ilaçlama faciası sonrası acılı baba konuştu: Ada...

İzmir'de ilaçlama faciası sonrası acılı baba konuştu: Adalet için mücadele edeceğim

İzmir'in Konak ilçesinde bilinçsiz ilaçlama sonrasında zehirlenerek yaşamını yitiren 18 aylık Altay Toprak'ın ailesi hukuk mücadelesi başlatıyor. Baba Recep Kınalı, "Bu dünyada oğlumu koruyamadım, adalet için sonuna kadar mücadele edeceğim" diye konuştu.

0Yorumlar
İzmir'de ilaçlama faciası sonrası acılı baba konuştu: Adalet için mücadele edeceğim

İzmir’in Konak ilçesinde tahtakurusu şikayeti üzerine ilaçlama yapılması sonrasında zehirlenerek yaşamını yitiren 18 aylık Altay Toprak Kınalı’nın ailesi, hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlandığını ifade etti. Oğlunun kaybı sonrası konuşan acılı baba Recep Kınalı, "Oğlumun hak ve adaletini sonuna kadar savunacağım" ifadelerini kullandı.

 

Kahramanlar Mahallesi’nde yapılan bilinçsiz ilaçlamanın ardından rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Altay Toprak, Pınarbaşı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Anne Raziye ve baba Recep Kınalı, oğullarının mezarı başında oğulları ile vedalaşırken, yakınları acılı anne babayı teselli etmek için uğraştı.

 

İlaçlama sırasında evde olmadığını ifade eden baba Kınalı, komşuların ailesine eve dönerek pencereleri kapatmalarını söylediğini dile getirdi. Ancak ilaçlama bitmiş olmasına rağmen eve dönüldüğünü ifade eden Kınalı, “İlk gün evde bir şey hissetmedim. Bu yüzden eşimle oğlumu çağırdım. Ama ertesi gece oğlum uyuyamadı, sabah ise eşimle ben tamamen bitkin bir haldeydik” diye konuştu.

 

"BİZİM HALİMİZ ÇOK KÖTÜYDÜ"

Olayın nasıl yaşandığını anlatan Kınalı, “Yengem eve geldiğinde durumu fark etti. Oğlumu alıp dışarı çıktı ama bizim halimiz çok kötüydü. Ayaklarımı, karnımı hissetmiyordum. Zehirlendiğimizi anlayınca hemen ambulans çağırdık ama iş işten geçmişti” dedi.

Daha önce üç bebeğini anne karnında kaybettiklerini ve Altay Toprak’ın onlar için büyük bir mucize olduğunu dile getiren baba, "Bu dünyada oğlumu koruyamadım. Oğlum pekmez tahine bayılırdı, yerken havalara uçardı. Artık bu mücadele, oğlumun hakkını arama mücadelesi olacak" şeklinde konuştu.

 

ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

AFAD ekiplerinin binada gerçekleştirdiği çalışmaların ardından değerlerin normale döndüğü ve tahliye edilen binaya giriş izni verildiği aktarılırken, olayla ilgili adli süreç de devam ediyor.

İlaçlamayı yapan ziraat mühendisi B.Ö. ve çalışan E.G. tutuklanırken, işe aracılık eden diğer şahıs adli kontrolle sertbest kaldı.

 

ALTAY SPOR KULÜBÜ'NDEN DESTEK

Altay Spor Kulübü, küçük Altay’ın vefatı sonrası aileye destek sözü verdiği ifa edildi. Baba Recep Kınalı, hukuk mücadelesinde kendilerine destek olacak kişi ve kurumlara teşekkürlerini ileterek “Oğlumun adaletini aramak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Meral Akşener Vakfı'nın kuruluşu tamamlandı!

Meral Akşener'in adını taşıyan vakfın kuruluşu tamamlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara...

35 dakika önce

Girne faciasından bir acı haber daha: 554 metre...

Girne Limanı ile Taşucu Limanı arasında sefer gerçekleştirirken batan geminin enkazında bir...

2 saat önce

Emekli Albay Hasan Atilla Uğur'a ev hapsi!

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevinde şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada...

6 saat önce

TPD'nin X hesabına erişim engeli talep edildi!

Türkiye Psikiyatri Derneği, “Ailem Güvende” soruşturması kapsamında derneğin X hesabına erişim...

6 saat önce

Emek ve Demokrasi Güçleri’nden OVP ve özelleştirme çıkışı

İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile 8 otoyolun...

21 saat önce

Filipinler'de Okul Katliamı: 6 Öğrenci Öldürüldü,...

Filipinler'in güneyindeki bir lisede öğle saatlerinde düzenlenen kanlı silahlı saldırıda ilk...

1 gün önce

Tugay ile Ünsal arasında 'bilboard' krizi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında “bilboard savaşı” patlak verdi....

1 gün önce

Çanakkale Açıklarında 4.4 Büyüklüğünde Deprem

AFAD'ın verilerine göre, Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası açıklarında saat...

1 gün önce

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü değişti....

1 gün önce

İzmir'in yeni Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş oldu!

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 69 yeni atama kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi...

1 gün önce

Oy birliği verilen önerge tartışma yarattı: İstanbul'a...

ESHOT ve İZULAŞ'taki sermaye artışına ilişkin önerge İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin...

1 gün önce

İzmir Otogarı'nın fiyat tarifesi belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne geçen İzmir Otogarı’nda, işletmeci İZOTAŞ’ın açtığı davanın...

1 gün önce