BIST 100 14.235,83 %1,60 Altın 6.713,67 ₺/gr %0,10 Bitcoin $77.954 %1,52 Dolar 48,64 ₺ %0,04 Euro 56,22 ₺ %0,01 Sterlin 65,70 ₺ %0,02 Gümüş 98,75 ₺/gr %0,15 Ethereum $2.514,06 %1,21 İsviçre Frangı 59,51 ₺ %0,00 Kanada Doları 34,99 ₺ %0,01 Avustralya Doları 34,71 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,24 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Karşıyaka'da Belediye-Kulüp iş birliği ile taraftarlara d...

Karşıyaka'da Belediye-Kulüp iş birliği ile taraftarlara dev proje!

Protokol imzalandı..

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ve Karşıyaka Spor Kulübü, KSK Fan Zone projesi için iş birliği protokolü imzaladı. KSK Fan Zone; Karşıyakalı taraftarlar için yeni yaşam alanı olacak. 

0Yorumlar
Karşıyaka'da Belediye-Kulüp iş birliği ile taraftarlara dev proje!

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ve Karşıyaka Spor Kulübü’nün iş birliği ile KSK Fan Zone projesi hayata geçiyor. Kent Ocakbaşı olarak faaliyet gösteren alanda iki kurum tarafından ortaklaşa kurulması kararlaştıran KSK Fan Zone için Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı iş birliği protokolü imzaladı. Karşıyaka Belediyesi’nde gerçekleşen törene Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ertan ve Önder Koç, Karşıyaka Spor Kulübü İkinci Başkanı Serkan Ergüven’de katıldı.

 

Kent A.Ş. ve Karşıyaka Spor Kulübü güçlerini birleştirerek kente ölümsüz bir eser bırakmak için el ele verdiler. Karşıyaka Spor Kulübü’nün yöneticileri, sporcuları ve her şeyden önemlisi taraftarları artık KSK Fan Zone’da buluşacak. Büyük bir yaşam alanı olarak düzenlenecek alanda KSK Store, restoran, kafe ve maçları izleme alanı olmak üzere Karşıyakalı taraftarlara hizmet verecek. Bütün işletmeler Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilecek. KSK Fan Zone Karşıyaka’ya gönül vermiş herkesin evi olacak.

“BU PROJE HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “Projenin niteliği anlamında ülkemizde bir ilk olması, KSK Fan Zone projesinin önemini kat kat artıyor. Başka bir örneği olmayan bu projeyi kulübümüze kazandıran Karşıyaka Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a, Kent A.Ş.’den Haldun Ertan ve Önder Koç’a çok teşekkür ediyorum. Bu proje herkese örnek olmalı. İnşallah bu iş birliğimiz büyüyerek devam edecek. Bu tesis açıldığında bütün taraftarlarımızı, sporcularımızı, yöneticilerimizi ağırlayacağımız eşsiz bir yer olacak. Burası Karşıyaka’mızın ve kulübümüzün göz bebeği olacak. Yılın 365 günü hizmet verecek olan bu yerde, maçlarımızı izleyebileceğimiz, özel günlerimizde taraftarımızla buluşacağımız, şampiyonluk marşları söyleyeceğimiz KSK Fan Zone beni ve bütün ekip arkadaşlarımı çok heyecanlandırıyor. Bu heyecana ortak olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

“BİZ KULÜBÜMÜZÜN YANINDA OLMAYA HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka Belediyesi olarak kulübümüze her anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın çalışmaları sonucu çok güzel bir fikir ortaya çıktı. Kulüp yönetimimiz ile KSK Fan Zone projesi fikrini konuştuk. Onların onayını ve desteğini aldık.  KSK Fan Zone projesi; hem kurumsal olarak kulübün kimliğine katkı sağlaması hem de maddi açıdan kulübümüzü destekleyecek bir proje olması açısından büyük önem taşıyor. Bugün burada beraber attığımız imzalarla, projeyi resmi olarak tescilledik. Bundan sonraki süreçte proje kendini göstermeye başladıkça, insanlar ne yapmaya çalıştığımızı daha iyi anlayacaklardır. Karşıyaka’nın kendi kimliği ile buluşacağı güzel bir tesis kazandığını düşünüyorum. Başka projeleri de beraberce yapmayı diliyor ve çok istiyorum. Hepimizin bu projelere ihtiyacı var. Umut ile baktığımız zaman gerçekten kulübümüzün geleceğinin iyi olacağına inanıyorum ve bunu her zaman dile getiriyorum. Emek veren herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Biz kulübümüzün yanında olmaya her zaman devam edeceğiz.” dedi.

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Erdoğan, Bakü'nün kurtuluşunu kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün düşman işgalinden...

45 dakika önce

Rasim Ozan Kütahyalı İfade Vermeye Gitmişti! Savcılıktan...

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Kaşif Kozinoğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında “bilgi...

1 saat önce

Obama’dan Hükümetlere Yapay Zeka Çağrısı! 'Somut...

Eski ABD Başkanı Barack Obama, yapay zekanın güvenlik, istihdam ve çocuklar üzerindeki olası...

2 saat önce

MMO İzmir'de işten çıkarma krizi: Tepki gösteren 4...

MMO İzmir Şubesi’nde ekonomik gerekçelerle başlayan işten çıkarma sürecinde 8 mühendisin...

2 saat önce

Yargıtay’dan Ceza Davalarında Kartları Yeniden Dağıtacak...

Yargıtay 4. Ceza Dairesi, göçmen kaçakçılığı davasında çok konuşulacak bir karara imza...

4 saat önce

Rusya Büyükelçisi Vershinin, Nâzım Hikmet sergisini gezdi

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Sergey   Vershinin , İzmir’deki “...

4 saat önce

Buca’daki zeytinlik SGK tarafından satışa çıkarıldı

Buca Belediyesi’ne aitken belediyenin SGK’ye olan borçları kapsamında devredildiği ifade edilen...

5 saat önce

Raci Şaşmaz'ın ifadesi ortaya çıktı: Dizinin gerçek...

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun şüpheli ölümü üzerine başlatılan soruşturma sürerken...

5 saat önce

İnciraltı planları komisyondan geçti: Gözler Ankara’da

İnciraltı ve Bahçelerarası’nda uzun süredir beklenen planlama sürecinde kritik bir gelişme...

6 saat önce

Seferihisar operasyonunda 47 şüpheli adliyede!

Seferihisar Belediyesi'ne yönelik yürütülen 'rüşvet' soruşturmada gözaltına alınan 47 şüpheli,...

6 saat önce

Smart Solar’da sendikal mücadele sonrası mutabakat

Aliağa OSB’de işten çıkarmalar sebebiyle üretimi durduran Smart Solar işçilerinin dört günlük...

6 saat önce

Bornova ve Bayraklı dönüşüm planlarına meclisten oybirliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Bayraklı ve Bornova’da deprem riski taşıyan ve dönüşüm...

19 saat önce