Muğla'da vahşet... Çarşafa sarıp iple bağlamışlar!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan sarp arazide iki ceset bulundu. Bulunan cesetlerden birinin anne diğerinin de kızı olduğu düşünülüyor. Ölen kişilerin Rus uyruklu olduğu da gelen bilgiler arasında.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde sarp arazide, Rus uyruklu anne ve kızı olarak değerlendirilen 1'i çocuk, diğeri kadın 2 ceset bulundu.
Dün akşam saatlerinde İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide, 2 adet ceset bulundu. Biri kız çocuğu diğeri kadın 2 kişinin cesedinin bulunduğu ihbarının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince olay yeri ve çevresinde inceleme yapıldı.
Çarşafa sarılıp iple bağlanmış haldeki cesetlerden birinin kayanın arkasına gizlendiği, diğerinin ise arazi üzerinde bulunduğu tespit edildi. Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin desteğiyle cesetler bulunduğu yerden çıkarılıp Bodrum Belediye Cenaze Hizmetleri aracına alındı. Rus uyruklu anne ve çocuğuna ait olduğu değerlendirilen iki ceset otopsiye gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Kimlikleri belli oldu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yol kenarında sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Bodrum’da yaşamını sürdüren ve emlakçılık yaptığı öğrenilen Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova, birkaç gün önce ortadan kayboldu. Anne ve kızına ulaşamayıp kayıp başvurusunda bulunan yakınları dün ikilinin Konacık Mahallesi’nde yaşadığı siteye gitti. Eve girdiklerinde koltuğun üzerinde kan gören yakınları, anne ve kızının öldürülmüş olabileceğinden şüphelenerek, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeniden müracaat etti.
Ekipler, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemenin ardından evden çıkan bir aracın izi takip edildi. Aracın gittiği İçmeler mevkiinde Tavşanburnu yolu civarında aramalar yoğunlaştırıldı. Araştırmaların sonucunda yol kenarındaki dik yamaçta çarşafa sarılmış 2 adet cesetle karşılaşıldı. Aralarında yaklaşık 3 metre mesafe bulunan cesetler, Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin desteğiyle bulundukları yerden çıkarıldı. Cesetler, ön otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan, çifte cinayetle ilgili kadının eski eşi üzerinde şüphelerin yoğunlaştığı öğrenildi. Yabancı uyruklu eski eşin, cinayetten sonra yurt dışına çıktığı tahmin ediliyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında...
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin 19 Mart sürecinde Muğla Adliyesi'ne düzenlediği yürüyüşe...
Karantina Meydanı kermesine kavuştu
Konak Belediyesi’nin bir yıldır iple çekilen etkinliği Gece Kermesi, Karantina Meydanı’nda...
Muğla'da iki maden projesine 'ÇED Olumsuz' görüşü
Muğla’nın Seydikemer ve Milas ilçesinde yapılması amaçlanan iki ayrı maden projesinin Çevresel...
Güncel Haberleri
TümüYENİ Partili Yavuzyılmaz uyardı: "AKP 2027 model tuzak...
YENİ Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, elektrikte yıllık tüketim sınırının 3 bin...
Manisa Büyükşehir'in eski yöneticilerine gözaltı!
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçmiş dönem hesaplarına yönelik 'zimmet' ve 'suç gelirlerinin...
Uzundere hak sahiplerinin ilk konutları için tarih verildi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Uzundere Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde 3. ve 4. etap...
Sarıgül soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı!
Mustafa Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı dönemindeki gençlik kampları kara para aklama...
Fenerbahçe maçları öncesi 'içki' yasağı' iddiası!
İstanbul Kadıköy’de Fenerbahçe Stadı çevresindeki tekel bayileri, marketler ve büfelere maç...
Bakırköy operasyonunda 39 kişi tutuklandı!
Bakırköy Belediyesi’ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 20'si belediye görevlisi 39 kişi...
Aydın'a şehit ateşi düştü!
Hakkari'de sınır geçiş olayına müdahale ederken açılan ateşle yaralanan Piyade Sözleşmeli Er...
Zelenski - Erdoğan görüşmesi bugün: Gündemde neler var?
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek.
Foça Meclisi'nde 106 milyonluk kredi talebi!
Foça Belediyesi’nin kasım ayı olağan meclis toplantısında, altyapı, üstyapı ve proje...
Resmi Gazete'de yayımlandı: İzmir'e yeni fakülte!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda İzmir Tınaztepe Üniversitesi...
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan tutuklandı!
Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet', 'ihaleye fesat karıştırma', 'irtikap'...
Başkan Yıldız’dan Harmandalı Cemevi’ne Destek: Eksikler...
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve AK Parti Karşıyaka Belediye Meclisi Grup...