Pınar Gültekin'i vahşice öldüren katilden ilk ifadeler
Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan bar işletmecisi eski erkek arkadaşı C.M.A. (32), genç kızı kıskançlık nedeniyle aralarında çıkan kavgada elleriyle boğup, öldürdüğünü, ormanlık alanda cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Bölgede yapılan aramada, Gültekin’in, varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşıldı.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz günü, yalnız yaşadığı Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Ailesi İstanbul'da yaşayan Pınar'a, ablası Sibel Gültekin telefonla ulaşamayınca paniğe kapıldı. Sibel Gültekin ile annesi Şefika Gültekin, Muğla'ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulundu. Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Pınar Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü saptandı. Bunun üzerine buralardaki tüm güvenlik kameraları mercek altına alındı.
ERKEK ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, genç kızın bar işletmecesi olan eski erkek arkadaşı C.M.A. teknik ve fiziki takibe alındı. Takibin ardından dün akşam harekete geçen özel ekip, C.M.A.'yı Menteşe ilçesindeki evinde gözaltına aldı.
DÖVEREK BAYILTMIŞ, BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ
C.M.A., jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf edip, genç kızı aralarında kıskançlık nedeniyle çıkan kavgada boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf etti. C.M.A., Gültekin ile konuşmak için otomobiliyle bağ evine gittiklerini, burada çıkan tartışmada, genç kızı dövdüğünü, bayılınca da boğazını sıkarak boğduğunu söyledi. C.M.A. daha sonra Gültekin'in cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü ifade etti.
Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:
“Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi. O zaman son olarak çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum. Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.
Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum”
C.M.A.'nın ifadesinden yola çıkan jandarma ve polis ekipleri Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alana gitti. Ekipler, saat 05.00 sıralarında bölgede bulunan çöp varilini kesip, Gültekin'in yanmış cesedine ulaştı.
Gültekin'in cansız bedeni, savcı ve güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. (DHA, Sözcü)
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Pınar Gültekin davasında itiraz!
Yargıtay'ın 'canavarca değil' kararından sonra Pınar Gültekin cinayeti davasında yeni bir gelişme...
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme
Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık...
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
Çiğli Belediyesi, 1993 yılında Sivas Madımak Otel’de katledilen 33 aydından biri olan Ozan Hasret...
Güncel Haberleri
TümüBornova ve Bayraklı dönüşüm planlarına meclisten oybirliği!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Bayraklı ve Bornova’da deprem riski taşıyan ve dönüşüm...
İzBB’nin iştirakleri için milyarlık hamle!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde belediye iştirakleri İZULAŞ ve İZELMAN’ın sermaye...
AK Partili Atmaca'dan 'komisyonlara' çağrı: JMO Başkanı...
Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Afet ve Risk Yönetimi...
Başkan Vekili Şen, İzBB Meclisi'ne katıldı: Tek...
Menderes Belediyesi Başkan Vekili Asuman Şen, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın...
Konak Pier ihalesi iptal!
Özelleştirme İdaresi, İzmir’in simge yapılarından Konak Pier için 36 yıllık devir ihalesine...
TMMOB'tan 'Basmane Çukuru' çağrısı: Koşulsuz kamuya...
İzmir’in yıllardır çözülemeyen kent sorunlarından Basmane Çukuru yeniden gündemde. Şehir...
FETÖ'nün Güncel 'Gaybubet' Evleri Çökertildi
Ankara'da FETÖ'nün güncel yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği ve 'gaybubet' adı...
Akın Gürlek açıkladı: 'Sokaklar Güvende' operasyonları...
Adalet Bakanı Akın Gürlek, ülke genelinde sokak çetelerine ve yeni nesil suç örgütlerine yönelik...
İZBB’nin kararına JMO'dan tepki: Vahim bir karar!
Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Afet ve Risk Yönetimi...
Konak Pier için 36 yıllık ihale!
İzmir’in simge yapılarından Konak Pier’in işletme hakkı için Özelleştirme İdaresi’nde bugün...
İzmir’de Yan Yana buluşması gerçekleşti: “Bir araya...
İzmir'de farklı toplumsal kesimleri bir araya getirmeyi amaçlayan "Yan Yana" buluşması...
Borsa Manipülatörlerine Ağır Darbe, Başsavcılık Harekete...
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, sermaye piyasalarını ve yatırımcı kararlarını etkilemeye...