BIST 100 11.512,23 %0,30 Altın 6.640,65 ₺/gr %1,61 Bitcoin - %2,57 Dolar 50,05 ₺ %0,06 Euro 56,42 ₺ %0,35 Sterlin 67,63 ₺ %0,27 Gümüş 84,99 ₺/gr %1,11 Ethereum $2.418,67 %5,53 İsviçre Frangı 61,37 ₺ %0,20 Kanada Doları 35,89 ₺ %0,18 Avustralya Doları 35,13 ₺ %0,20 Suudi Riyali 13,34 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,63 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,12 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,17
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Şebnem hemşire öldürüldü mü? Çelişkili ifadeler

Şebnem hemşire öldürüldü mü? Çelişkili ifadeler

İzmir'de hemşirelik yapan 29 yaşındaki Şebnem Köker, İstanbul Kadıköy'de erkek arkadaşı ile kaldığı pansiyonun 5. kattaki odasından demir korkuluklar üzerine düşerek hayatını kaybetti.

0Yorumlar
Şebnem hemşire öldürüldü mü? Çelişkili ifadeler

 

İzmir'de hemşirelik yapan 29 yaşındaki Şebnem Köker, İstanbul Kadıköy'de erkek arkadaşı ile kaldığı pansiyonun 5. kattaki odasından demir korkuluklar üzerine düşerek hayatını kaybetti. Kızının erkek arkadaşı T.B.'nin çelişkili konuştuğunu söyleyen baba Abdullah Köker, olayın intihar ya da kaza değil, cinayet olduğunu iddia etti.

İzmir'de özel bir hastanede hemşirelik yapan 29 yaşındaki Şebnem Köker, hastanede 24 saat nöbet tuttuktan sonra 4 Haziran günü İzmir'den İstanbul'a gitti. Burada erkek arkadaşı ile Kadıköy'de bir pansiyonda kalan Köker, 6 Haziran gecesi pansiyonun 5. kattaki odasından demir korkuluklar üzerine düşerek hayatını kaybetti. Köker'in babası Abdullah Köker ise olayın bir cinayet olduğunu iddia etti. Kızının intihar edecek biri olmadığını, kızının erkek arkadaşının ifadelerinin de çelişkili olduğunu öne süren baba Köker, Şebnem Köker'in erkek arkadaşı T.B.'nin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Telefonunun denize düştüğünü söyledi, sesi titriyordu

Olayı anlatan baba Köker, Kızım burada özel bir hastanede hemşireydi. 24 saat nöbet tuttuktan sonra sabah işyerinden aldım, havaalanına götürdüm ve İstanbul'a yolcu ettim. Pazar günü dönecekti ama dönüşünün bir gün daha uzayabileceğini söyledi. Akşam 23.30'dan sonra beni başka bir numaradan arayıp kendi telefonunun denize düştüğünü söyledi. Aradan 2 dakika geçti, bu sefer de 'Benim telefonumu bir arar mısın? Bakayım çalacak mı?' dedi. Ben de 'Kızım beni arayacağına elindeki telefondan arasana' dedim. 'Tamam' dedi, kapattı. Konuşurken sesi titriyordu. 'Bir şey mi var?' diye sordum, bir şey olmadığını söyledi. Biz aile apartmanında oturuyoruz. Sabah 5 gibi dayıları geldi. Şebnem'in kaza geçirdiğini, ağır yaralı olduğunu söyledi. Hemen yola çıktık. Ben İstanbul'a vardığımda kızımın beni aradığı numarayı aradım ama açmadı, sonra geri dönüş yaptı. Telefondaki kişi, 'kızın kucağımda öldü, elinden tutamadım düşmesini engelleyemedim' dedi. Ben kızımın trafik kazası geçirdiğini sanıyordum ama düşerek ölmüş. Karakolda ise kızımın intihar edip etmediği ile ilgili sorular soruldu ama benim kızım intihar etmedi. Hayatının en güzel günleriydi. 95 kilodan 50 kiloya düşmüştü. Hayata bağlanmıştı ifadelerini kullandı.

Çelişkili konuşuyor

T.B.'nin çelişkili konuştuğunu söyleyen Köker, Ben karakolda ifade verirken kızımın arkadaşı olan şahıs, dışarıda bizim akrabalarımıza 'Ben lobiye içki almaya çıktım, o sırada bir gürültü duydum. Odaya gittiğimde kapı kilitliydi. Bahçeye indiğimde Şebnem'in pencereden düştüğünü gördüm' diyor. Sonra da ifadesinde 'Ben diğer odadaydım, Şebnem salondaydı. Bir ses duydum, sonra fırladım. Baktım ki Şebnem aşağıya düşmüş' diyor. Bu olayın öncesinde de anlattığına göre Şebnem pencere kenarında otururken şahıs Şebnem düşer diye korktuğunu söylemiş. O sıra tartışıyorlarmış. Aralarında itiş kakış olmuş. O sırada Şebnem şahsın kolunu tırnakla çizmiş, kızımın tırnağı kırılmış. Akrabalarımıza anlattığı hikayeyi duyunca, Şebnem'in odada yalnız olduğunu düşünmüştük. 'Bir insan odada yalnızsa zaten kimse itmemiştir' dedik fakat olay bambaşka oluyor. Yani şahıs karakolda ifadesini değiştiriyor diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

İzmir Büyükşehir'den 20 milyonluk kavun alımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş merkezli bir kooperatiften 20 milyon 300 bin TL’lik kavun...

19 saat önce

'Uyuşturucu Davasında' Mahkemeden Sadettin Saran ve...

Mahkeme heyeti Ela Rümeysa Cebeci ile Sadettin Saran hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde...

19 saat önce

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran CHP'den İstifa Etti

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ederek...

19 saat önce

Gazeteci Abdullah Polat AXA Sigorta'ya isyan etti:...

Gazeteci Abdullah Polat, ailesine ait aracın seyir halindeyken bir traktörün römorkunun çarpması...

19 saat önce

TMMOB İzmir İKK Sekreteri Necmi Varlık gözaltına alındı!

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi ve TMMOB İzmir İl...

21 saat önce

Demokratların Ara Seçimlerdeki Zafer Gecesi ABD'de...

ABD'de Başkan Donald Trump'ın ikinci döneminde düzenlenen ara seçimlerde ilk sonuçlar,...

22 saat önce

İzmir'de taksiciler sokağa döküldü

Martı TAG uygulamasına karşı harekete geçen taksiciler, Alsancak ve Buca başta olmak üzere...

23 saat önce

Bergama'dan il olma talebi: Partiler ittifak kurdu

Bergama'nın il olma talebi için belediye meclisinde AK Parti, MHP ve YENİ Parti'nin ortak...

1 gün önce

ABD Seçim Sonuçlarına İran'dan İlk Yorum: Amerikalılar...

ABD ara seçimlerinde ilk sonuçların gelmesi ardından İran'dan da ilk değerlendirme geldi....

1 gün önce

İsrail Uçağına Bomba Tehdidi, Acil İniş Yaptı

İsrail'den havalanan bir yolcu uçağı, siber ortamda gönderilen e-posta yoluyla yapılan bomba...

1 gün önce

İzmir'de sağanak yağış etkili oldu

İzmir'de devam eden sağanak sebebiyle bazı sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu.

1 gün önce

İş İnsanı Ahmet Zorlu'nun Cenaze Programı Belli Oldu

Türkiye'nin önde gelen sanayi devlerinden Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet...

1 gün önce