Selçuk’ta baskına AK Parti’den tepki yağdı!
İzmir'in Selçuk ilçesinde, tarım arazisi üzerine milyonluk villaların belediyece usulsüzce izin verilmesi hakkında suç duyurusunda bulunan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun işletmesine, belediye ekipleri denetime geldi. AK Parti cephesi, CHP’li Efes Selçuk Belediyesi’ne tepki gösterdi.
AK Parti İzmir İl Başkanvekili Ali Aslan, sosyal medya hesabından denetime tepki göstererek, "Hem hukuk tanıma hem gözdağı ver! CHP’li ve hukukçu Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; tarım arazisi üzerinde usulsüz ruhsat kesip yapılmasına göz yumduğu milyonluk kaçak villaların hesabını vermek yerine; üst perdeden, üstü kapalı tehdidi tercih etmiştir! CHP’li Başkan; konuyla ilgili suç duyurusunda bulunan İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoğlu’nun işletmesine, dört gün sonra belediye ekiplerini denetime göndererek hırsına yenik düşmüştür ama ellerindeki kocaman bir sıfırdır! Sengel, eninde sonunda yargıya hesap verecektir!" dedi.
Demokrasi ayaklar altında…
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan ise açıklamasında, ‘’AK Parti Selçuk İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoglu, Selçuklu hemşehrilerinin hakkının ranta peşkeş çekilmesini önlemek ve Selçuk Belediyesi’nin ileride kendisinin de yapmaktan pişmanlık duyacağı bir yanlıştan döndürmek için sorumlu muhalefetin gereğini yapmıştır. Bu sorumlu hareket karşısında İlçe Başkanımızın ekmek teknesini hedef alarak muhalefeti engellemeye çalışmak en hafif tabiriyle demokrasiyi ayaklar altına almaktır” dedi.
Kamu gücüyle intikam!
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Sengel’in hukuku tanımadığını ileri sürerek, "Ekmek teknesinden ekmek (!) çıkaramazlar! Selçuk’un CHP’li Belediye Başkanı Av. Sengel, Çamlık Mahallesi’nde kanuna aykırı biçimde ruhsat verdiği 7 lüks villa için gözünü fazlasıyla karartmıştır! Yaptığı, hem hukuk tanımazlık hem de kamu gücüyle intikam alma girişimidir. AK Parti İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoğlu suç duyurusunda bulununca; ekmek teknesinde belediye ekiplerini karşısında bulmuştur. Ne yaparlarsa yapsınlar, hiçbir usulsüzlük elde edemedikleri bu baskın; Selçuk’u yöneten CHP zihniyetinin gözünün nasıl döndüğünü göstermektedir. CHP’li Selçuk Belediye Başkanı’nın gideceği başka yer yoktur. Kendisinin ve ortaklarının usulsüzlükleri için hesap yeri yargıdır! Kendisini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteren demeçleri de artık işe yaramamaktadır. Selçuk halkı; iyiyi kötüyü ayırt edebilecek öngörüdedir” ifadelerin kullandı.
Üstü kapalı tehdit…
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, AK Partili Girbiyanoğlu’nun tehdit edildiğini söyleyerek, "Dışarıda 'hak, hukuk, adalet' diye bağıranlar, bugün, Selçuk’ta, Belediye Başkanı sıfatıyla 'tarım arazisine usulsüzce yaptığı villalara suç duyurusunda bulundu' diye, İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoglu‘na üstü kapalı tehdit edercesine, mekanına, nefes almadan ekiplerini gönderiyor. Tabi ekipler geldiği gibi gidiyor. Selçuklu hemşehrilerimiz gerçekleri görüyor ve 2024 için not alıyor. Rantı da usulsüzlükleri de bunlara ses çıkarmayanları da çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Gümrükçü'nün 'elitler gitti' çıkışına, Volkan Gürboğa'dan...
Gerçekleştirdiği basın açıklamasında "Elitler gitmiştir, emekçiler burada CHP'ye sahip çıkmaya...
Çeşme’de CHP’den toplu kopuş: İlçe örgütü ve meclis...
CHP Çeşme İlçe Başkanı Dolunay Onur, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile...
Bornova Yeni Parti'ye geçti! CHP'li isim kalmadı
CHP Bornova İlçe Başkanı, Bornova Belediye Başkanı, İBB Grup Başkan Vekili, meclis üyeleri, kadın...
Güncel Haberleri
Tümüİzmir İtfaiyesi'nden sıcak hava uyarısı: Yangını çıkmadan...
İzmir’de etkisini artıran sıcak hava ve kuvvetli rüzgâr, orman yangını riskini yükseltirken,...
Sinem Dedetaş, cezaevi cezaevi dolaştırıldı!
Tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın cezaevi sevki sırasında adres iki kez...
Çete lideri Türkiye'ye iade edilecekken cezaevinde isyan!
Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Korydallos Cezaevi'nde, Türkiye'ye iadesi planlanan çete...
Cem Küçük adliyeye sevk edildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan...
Cem Küçük'ün ardından gözler TGRT'de: Sıradaki isim kim?
İktidara yakınlığı ile tanınan gazeteci Cem Küçük'ün gözaltına alınması sonrası, kısa süre önce...
Bakanlık ifşa listesini güncelledi: 34 yeni ürün!
Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmalarla ilgili listesini...
44 ülkeyle yürütülen operasyonlarda 526 firari Türkiye'ye...
İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, 44 ülkeyle yürütülen iş birliği kapsamında uluslararası...
52 ilde eş zamanlı operasyon: 216 şüpheli yakalandı!
Sosyal medya platformları üzerinden eleman temin etme ve suç örgütlerini övme amacıyla...
Sinem Dedetaş, adliyeye sevk edildi!
Gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve beraberindeki 5 kişi adliyeye...
Eren Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu, şef ve işletmeci Eren Kaşıkçı'nın evinde yaşamını yitirmiş...
Narlıdere'de emek kazandı, toplu sözleşmede imzalar atıldı!
Narlıdere Belediyesi ve DİSK/Genel-İş 4 Nolu Şube arasında, kadrolu işçiyi kapsayan Toplu İş...
İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Tehditler sürdükçe...
İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin bölgedeki askeri faaliyetleri ve tehditlerinin devam...
