BIST 100 10.759,56 %3,64 Altın 6.263,60 ₺/gr %0,65 Bitcoin $78.278 %1,04 Dolar 49,98 ₺ %0,06 Euro 55,82 ₺ %0,06 Sterlin 67,01 ₺ %0,11 Gümüş 80,07 ₺/gr %1,46 Ethereum $2.273,60 %0,84 İsviçre Frangı 60,62 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,78 ₺ %0,08 Avustralya Doları 35,13 ₺ %0,01 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,09 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Tan Urla'dan Doğayla Uyumlu Modern Köy Yaşamı

Tan Urla'dan Doğayla Uyumlu Modern Köy Yaşamı

Tanyer Yapı'nın Urla Bademler'de gerçekleştirdiği Tan Urla projesi, Ege'nin özlenen doğal köy yaşamını modern mimariyle ve sosyal alanlarla buluşturuyor.

0Yorumlar
Tan Urla'dan Doğayla Uyumlu Modern Köy Yaşamı
Tanyer Yapı'nın Urla Bademler'de gerçekleştirdiği Tan Urla projesi, Ege'nin özlenen doğal köy yaşamını modern mimariyle ve sosyal alanlarla buluşturuyor.
Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, bölgenin doğal yapısını koruyarak, topografyaya uygun şekilde konumlanan konutların hem çevreci hem de mimari özellikleriyle farklı bir konsept ortaya koyduğunu söyledi.
Projenin ilk anlarından itibaren imar Nevzat Sayın ile birlikte bölgede detaylı incelemeler ve araştırmalar yaptıklarını dile getiren Tanyer, insanların kendisini ait hissedebileceği; bölgeyle bütünleşen özel bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Tan Urla'dan Doğayla Uyumlu Modern Köy Yaşamı

BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Projenin konumu ve donatılarıyla hem yurtiçi hem de yurtdışından yatırımcıların ilgisini gördüğüne dikkat çeken Münir Tanyer şu bilgileri verdi: “Yaşam devam ettikçe insanların konut ihtiyacı da sürecek. Bu nedenle insanların konforu için doğayla iç içe yaşam konseptiyle hareket ediyoruz. Mimar Nevzat Sayın'ın projenin başında belirlediği prensiplerden ve tasarımlardan taviz vermiyoruz. Binaların iç tasarımlarında da aynı özeni gösteriyoruz. Tanıtım ofisimizde konuklarımızı ağırlıyoruz. Ada bazında, batı parselinden başlayarak ilk kazmayı Haziran ayında vuruyoruz. Tan Urla, yarımadaya açılan bir kapı üzerinde ve bölge gelişime çok açık. Seferihisar, Sığacık Körfezi, Azmak Koyu, Çeşme ve Kuşadası aksına da çok yakınız. Proje 20 bin metrekarelik ticari alana sahip. Tan Urla'nın tüm bölgeye değer katacağı ve çekim merkezi olacağı kanaatindeyiz. Toplam 36 ay inşaat süresi olacak, fakat projeyi daha erken bitirmeyi planlıyoruz. 300'e yakın anahtar teslim edeceğiz. Bankalarla garantörlük anlaşması imkanı da sunacağız. Projemiz hem yurt genelinden hem de yurtdışından yoğun ilgi görüyor”

Tan Urla'dan Doğayla Uyumlu Modern Köy Yaşamı
DONATILARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Proje içerisinde sosyal alanların da öne çıkacağını vurgulayan Tanyer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tan Urla'da şef restoranları, yöresel yemekler sunan restoranlar, sağlık merkezi, spor salonu olacak. Hem siteye hem de bölge geneline hitap edecek. Sosyal etkinlikler, toplantı ve gösterilerin yapılabilmesi için bir köy meydanı kuracağız. Çeşitli ihtiyaçları karşılanması için sağlık merkezi, eczane, el sanatları, terzi, ayakkabı tamircisi, kreş ve petshop gibi dükkanlar da olacak. Yeşil alan ve hobi bahçelerine de özel önem verdik. Tan Urla'da artık değeri giderek daha çok anlaşılan elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonları da bulunacak. Güneş enerjisini de en etkin şekilde kullanmak için gerekli altyapıları kuracağız. Peyzaj ve ziraat mühendisleriyle birlikte karar vererek bölgenin bitki yapısını da düşünerek hangi kuşların yöreye gelmesini istiyorsak, böceğin sevdiği bitkiyi dikeceğiz. O böceği seven kuş gelecek. Proje içerisinde bölge iklimine uygun incir, armut ve zeytin gibi farklı meyve ağaçları da dikeceğiz”

 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore'ye Gidiyor

İletişim Başkanı Burhanettin Duran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kore Cumhuriyeti...

12 saat önce

Karayolları Genel Müdürlüğü'den uyarı: Aydın-İzmir...

Aydın-İzmir otoyolunu kullanacak sürücüler için yeni uyarı geldi. Kızılcaköy Köprüsü’nün İzmir...

15 saat önce

İzmir'de sağanak yağış beklentisi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesi için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış...

18 saat önce

Sermaye Piyasası Kurulu'nda Kritik Atamalar! Yeni Başkan,...

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığına Vergi Denetim Kurulu Başkanı Muhsin Atcı, Başkan...

18 saat önce

YENİ Partili Yavuzyılmaz uyardı: "AKP 2027 model tuzak...

YENİ Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, elektrikte yıllık tüketim sınırının 3 bin...

1 gün önce

Manisa Büyükşehir'in eski yöneticilerine gözaltı!

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçmiş dönem hesaplarına yönelik 'zimmet' ve 'suç gelirlerinin...

1 gün önce

Uzundere hak sahiplerinin ilk konutları için tarih verildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Uzundere Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde 3. ve 4. etap...

1 gün önce

Sarıgül soruşturmasında 2 kişi daha tutuklandı!

Mustafa Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı dönemindeki gençlik kampları kara para aklama...

1 gün önce

Fenerbahçe maçları öncesi 'içki' yasağı' iddiası!

İstanbul Kadıköy’de Fenerbahçe Stadı çevresindeki tekel bayileri, marketler ve büfelere maç...

1 gün önce

Bakırköy operasyonunda 39 kişi tutuklandı!

Bakırköy Belediyesi’ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 20'si belediye görevlisi 39 kişi...

1 gün önce

Aydın'a şehit ateşi düştü!

Hakkari'de sınır geçiş olayına müdahale ederken açılan ateşle yaralanan Piyade Sözleşmeli Er...

1 gün önce

Zelenski - Erdoğan görüşmesi bugün: Gündemde neler var?

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek.

1 gün önce