EGE’YE BAKIŞ - İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü’nde teşkilat teması değişmeye devam ediyor. Son olarak yapılan görevden alma ve atamalar şu şekilde:
- Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Yılmaz yerine Hakan Alp Soykan getirildi.
- Genel Müdür Yardımcısı Övünç Özgen yerine Özgür Akkavak getirildi.
- Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi yerine ise İSKİ’den (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) bir isimin getirileceği öğrenildi.
- İZSU İşletmeler 3. Bölge Dairesi Başkanı Alper Nazlı ve altındaki şube müdürlerinin tamamı görevden alındı. Nazlı’nın görevine ise 3. Bölge İşletmeler ve Bakım Onarım Dairesi Başkanı olan Tarık Ada getirildi.
- Strateji Geliştirme Daire Başkanı Özer Doğan, Karabağlar Belediyesi’nde görev almak üzere İZSU’dan ayrılırken, yerine İlbay Güleç getirildi.
- İşletmeler 2. Bölge Daire Başkanı Ferit Çağlar yerine Varol Yeşilaraz getirildi.
- Atık Su Arıtma Daire Başkanı Mürüvvet Kılıç yerine kesin olmamakla birlikte Genel Müdür Yardımcısı Onur Demirci’nin geleceği düşünülüyor.
- İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Nefise Meltem Turgut yerine, Saffet Özdemir getirildi.
- Destek Hizmetleri Daire Başkanı Serap Gül ve Koruma Güvenlik Daire Başkanı İsmail Duran’ın da gideceği ancak bu iki başkanlığa atanacak isimlerin belli olmadığı öğrenildi.
Çiğli atıksu arıtma tesisi işletmesi başladığında itibaren en kapsamlı revizyonunu yaşadı ve üstüne 4.fazın tamamlanma aşamasına getirilmesi. Bu başarı Mürüvvet başkana yazar.