BIST 100 11.165,44 %0,13 Altın 6.450,91 ₺/gr %1,03 Bitcoin $79.976 %1,76 Dolar 49,84 ₺ %0,00 Euro 55,66 ₺ %0,14 Sterlin 66,51 ₺ %0,11 Gümüş 84,66 ₺/gr %2,15 Ethereum $2.317,82 %2,18 İsviçre Frangı 60,22 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,63 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,21 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,28 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,58 ₺ %0,01 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,08 Çin Yuanı 7,49 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Manşet Başkan Oran, “Büyük zaferi unutturmaya çalışanlara Çeşme’...

Başkan Oran, “Büyük zaferi unutturmaya çalışanlara Çeşme’den mesaj olsun”

Çeşme Belediyesi Cumhuriyet’in kapılarını açan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı

0Yorumlar
Başkan Oran, “Büyük zaferi unutturmaya çalışanlara Çeşme’den mesaj olsun”
Çeşme Belediyesi Cumhuriyet’in kapılarını açan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Başkan Oran, “Büyük zaferi unutturmaya çalışanlara Çeşme’den mesaj olsun”

Şanlı Zaferin 97. yıl dönümünde Fener Alayı yürüyüşünde, gökyüzünü meşaleler değil, cep telefonları aydınlattı. Başkan Oran, “Bu seneki Fener Alayı’nda meşale yerine cep telefonu kullandık, meşale bütçelerini yanan ormanlık alanlarımıza fidan dikerek kullanacağız. Biz Cumhuriyet’in aydınlığını bu sene telefonlarımızın ışıkları ile vereceğiz. Cumhuriyet’in aydınlık yüzü, kalesi Çeşme ailem, iyi ki varsınız” dedi.

 Çeşme Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Fener Alayı gerçekleştirdi. Yağhaneler Mevkii’nden başlayarak, Cumhuriyet Meydanı’na kadar süren Fener Alayı’na eşi Nuriş Oran ve oğlu Nazım Çetin Oran ile katılan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın yanı sıra, siyasi parti ve STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

 Marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Fener Alayı’nda vatandaşlar, meşale yerine cep telefonlarının ışıklarını yaktı. Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren Fener Alayı yürüyüşünün ardından, konser için kurulan sahneye Atatürk posteri ile çıkan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, meydanda toplanan binlerce vatandaşı selamladı. 

 Meşale bütçesi fidana dönüşecek

Bu seneki meşale bütçesini yanan ormanlık bölgelerde fidan dikerek kullanacaklarını dile getiren Başkan Oran, “Ben yıllarca burada Fener Alayı yaptım, ancak ilk kez 31 Mart gecesi bu kadar güzel bir kalabalık vardı. 31 Mart gecesi kadar güzelsiniz sevgili Çeşme ailem…


Her şey çok güzel oldu. Biz bu seneki Fener Alayı’nda meşale yerine cep telefonu kullandık, meşale bütçelerini yanan ormanlık alanlarımıza fidan dikerek kullanacağız. Biz Cumhuriyet’in aydınlığını bu sene telefonlarımızın ışıkları ile vereceğiz. Cumhuriyet’in aydınlık yüzü, kalesi Çeşme ailem, iyi ki varsınız” dedi.


 “Büyük zaferi unutturmaya çalışanlara Çeşme’den mesaj olsun”

Hiç kimse ile problemleri olmadığını ifade eden Başkan Oran, “Ama iki kırmızı çizgimiz var. Birincisi; bizim Cumhuriyet'imizle problemi olanlarla sorunumuz var. Biz onlara karşıyız. İkincisi de; bizim kurucumuz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ve onun devrimleriyle sorunları olanlarla karşı karşıyayız. Onlarla sorunumuz var. Herkes bilsin ki, ne Cumhuriyet'imizi, ne de Mustafa Kemal'in devrimlerini hiç kimse bu ülkeden kaldıramayacak. Çünkü bizler ve sizler varsınız. Bu büyük zaferi unutturmaya çalışanlara Çeşme'den bir mesaj olsun, hep beraber telefonlarımızın ışıklarını yakalım. Herkes görsün. İşte Çeşme. İşte Cumhuriyetçiler” diye konuştu.

Yelkenler ‘30 Ağustos Zafer Kupası’ için yarıştı

Başkan Oran, konuşmasının ardından, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ile birlikte bu yıl 3’sü düzenlenen Arkas Aegean Link Regatta Yat Yarışları’nda ‘30 Ağustos Çeşme Belediye Başkanlığı Zafer Kupası'nda dereceye girenlere ödüllerini verdi. Başkan Oran, “Çocukluk arkadaşım, değerli dostum Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


 Ayhan Sicimoğlu binlerce kişiye Zafer Bayramı coşkusu yaşattı

Ödül töreninin ardından Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars konseri gerçekleştirildi. Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovlarıyla, Güney Amerika eğlence anlayışını Türkiye’ye taşıyan Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars konseri ile binlerce kişi Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

9 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

9 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

2 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

4 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

4 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce