BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Manşet Gaziemir'de yüz güldüren hizmet: CV Bank

Gaziemir'de yüz güldüren hizmet: CV Bank

CV Bank birimi sayesinde iş arayan vatandaşlar ile eleman arayan firmalar arasında köprü görevi yapan Gaziemir Belediyesi, personel arayan Okyanus Terlik firması ile iş arayışındakileri bir araya geti

0Yorumlar
Gaziemir'de yüz güldüren hizmet: CV Bank
CV Bank birimi sayesinde iş arayan vatandaşlar ile eleman arayan firmalar arasında köprü görevi yapan Gaziemir Belediyesi, personel arayan Okyanus Terlik firması ile iş arayışındakileri bir araya getirdi.

Gaziemir Belediyesi, Türkiye’de yurttaşların en büyük sorunlarından biri haline gelen ve giderek artan işsizliğe karşı CV Bank hizmeti ile çözüm üretiyor. Vatandaşlardan gelen iş taleplerini değerlendiren belediye, iş arayanların özgeçmişlerini CV Bank sisteminde kayıt altına alıyor. Özel bir yazılımla kayıt altına alınan bu özgeçmişler, Gaziemir başta olmak üzere İzmir ve çevre illerde faaliyet gösteren işletme ve firmalarla paylaşılıyor, vatandaşların iş arayışına destek sağlanıyor. Birim çalışanları, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ve Sarnıç’taki sanayi kuruluşları başta olmak üzere bölgedeki firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile sürekli iletişim kurarak bu işletmelerin personel ihtiyaçlarını CV Bank’a kayıtlı kişilerden karşılamalarını sağlıyor.

Başvuru yapan vatandaşlara kariyer planlama ve danışmanlık hizmeti de veren CV Bank, son olarak eleman arayan Okyanus Terlik firması ile iş arayanları bir araya getirdi. Meclis salonunda düzenlenen iş görüşmesinde firmanın insan kaynakları uzmanları ile özgeçmişleri firmanın kriterlerine uygun olan iş arayan bireyler bir araya geldi. Yapılan mülakat sonucunda gerekli özellikleri taşıyanlar, üretim ve kalite kontrol departmanında işe alındı.


Yoğun başvuru
Gaziemir Belediyesi CV Bank birimi, verdiği kariyer danışmanlık hizmeti ile iş arama sürecinde olan vatandaşların hedefledikleri işe ulaşmalarına ve kariyer planlaması yapmalarına yardımcı oluyor. İşveren ile iş arayan yurttaşları kolaylıkla buluşturuyor olması sayesinde CV Bank, yoğun ilgi de görüyor. Kurulduğu 2009 yılından bugüne CV Bank birimine 21 bin 895 başvuru yapılırken bu başvuruların sadece 2 bin 671’i yerel seçimlerin ardından gerçekleşti. İŞKUR ile imzalanan protokolle hayata geçen CV Bank birimi, aynı zamanda İŞKUR Hizmet Noktası olarak da hizmet veriyor. Bu kapsamda vatandaşlar; İŞKUR kaydı açma, kayıt güncelleme, işsizlik ödeneğine başvurma hizmetleri de alabiliyor. İşverenlerin İŞKUR kaydını oluşturmasına, ilan açmalarına yardımcı olunuyor.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

6 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

4 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce