BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Manşet Karşıyaka’nın ‘Hızlı Çözüm Alanı’ hizmete açıldı

Karşıyaka’nın ‘Hızlı Çözüm Alanı’ hizmete açıldı

Karşıyaka Belediyesi, her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan ana hizmet binasının giriş katını baştan sona yeniledi

0Yorumlar
Karşıyaka’nın ‘Hızlı Çözüm Alanı’ hizmete açıldı
Karşıyaka Belediyesi, her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan ana hizmet binasının giriş katını baştan sona yeniledi. Farklı katlarda ve binalarda bulunan birimlerin temsil edildiği ‘Hızlı Çözüm Masaları’ sayesinde, Karşıyakalılara daha sağlıklı çabuk ve nitelikli hizmet verilmeye başlandı.

Karşıyaka Belediyesi; başta yaşlı ve engelli bireyler olmak üzere, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve pratik şekilde yararlanmasını sağlamak amacıyla, ana hizmet binasında başlattığı tadilat ve düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda yaklaşık bin metrekarelik giriş katı, halkın talep ve önerileri de dikkate alınarak baştan sona elden geçirildi. Yapılan en önemli yenilik ise ‘Hızlı Çözüm Masaları’ oldu.

ÇÖZÜM MASALARINDA NELER VAR?
Vatandaşların üst katlara çıkmasına ya da farklı yerlerdeki belediye binalarına gitmesine gerek kalmadan, işlerini kolaylıkla halledebilmesi için oluşturulan Hızlı Çözüm Masaları, ilgili müdürlüklerden birer görevli ile faaliyete geçirildi. Alanda; halkı bilgilendirmek, başvuruları almak ve gerekli işlemleri yapmak üzere ‘Sosyal Yardım’, ‘Tahakkuk’, ‘Zabıta’, ‘Engelsiz Masa’, ‘Resmi Dilekçe’, ‘Can Dostları’ ve ‘Kent Rehberi’ masalarına yer verildi.

HIZLI VE GÜLERYÜZLÜ HİZMET
Ayrıca, genel belediye hizmetleriyle ilgili başvuru ve taleplerin alındığı Halkla İlişkiler Alanı yeniden düzenlendi. Yeni oturma grupları ile Bekleme Salonu oluşturuldu. Muhtarlar Birimi ile Sağlık İşleri Müdürlüğü için birer oda hazırlandı. Tüm tesisatlar ve asma tavan elden geçirildi, iklimlendirme yapıldı. Girişteki döner kapı yerine, otomatik açılır - kapanır kapı takıldı. Baş köşeye Atatürk tablosu konuldu, kat geneli çiçek ve bitkilerle süslendi. Tüm bina gibi zemin kat da engelli kullanımına uygun olarak tasarlandı. Yeni Fotokopi Odasının ise kısa sürede halka hizmet vermeye başlayacağı belirtildi. Yapılan düzenlemeler, personelin güleryüzlü ve çözüm odaklı yaklaşımıyla birlikte daha hızlı şekilde hizmet alma şansı bulan vatandaşları da memnun etti.

“HİZMET KALİTEMİZ ARTACAK”
Belediye girişinde gerçekleştirdikleri çalışmanın basit bir onarım değil; hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını güçlendirecek önemli bir düzenleme olduğunu vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Göreve geldiğimiz günden bu yana; halkımızın talep ve başvurularına mümkün olan en hızlı ve en etkin şekilde çözüm sağlamak için çalışıyoruz. Çok önem verdiğimiz bu konuda hizmet kalitemizi daha da artırmak amacıyla, aynı zamanda vitrinimiz olan giriş katımızda kapsamlı yenileme işlemleri gerçekleştirdik. Kısa sürede vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler, yapılan çalışmanın gerekliliğini ve önemini net şekilde ortaya koymuş oldu. Tadilat süresince gösterdikleri anlayış ve destek için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Karşıyaka halkına en hızlı, kaliteli ve sağlıklı şekilde hizmet vermek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

6 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

3 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce