BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Manşet Konak Belediyesi'nden AB projesine danışmanlık desteği

Konak Belediyesi'nden AB projesine danışmanlık desteği

Konak Belediyesi Araştırma ve Geliştirme (ARGE) Müdürlüğü, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik proje hazırlamak isteyenlere, ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek

0Yorumlar
Konak Belediyesi'nden AB projesine danışmanlık desteği




Konak Belediyesi Araştırma ve Geliştirme (ARGE) Müdürlüğü, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik proje hazırlamak isteyenlere, ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

Konak Belediyesi ARGE Müdürlüğü bünyesinde kurulan proje danışma masası çalışmalarına başladı. Bir süre önce Belediye Meclis kararı ile kurulan ve Karantina’da bulunan Halil Rıfat Paşa Konağı’nda hizmet vermeye başlayan Araştırma ve Geliştirme (ARGE) Müdürlüğü,  hem Konak Belediyesi birimlerinin yeni projeler geliştirerek, hızla gerçekleştirmesine destek sunacak hem de kamu, özel sektör ya da birey olarak destek almak isteyen tüm Konaklılara ücretsiz danışmanlık yapacak.









Öncelik dezavantajlı gruplara

Konak Belediyesi ARGE Müdürlüğü, ulusal ve uluslararası tüm hibe programlarını takip ederek yazacak ve belediyenin ilgili birimleriyle birlikte uygulayacak. Belediye birimlerine proje geliştirme, yararlanılabilecek hibeler, teşvikler ve kredilerle ilgili destek verecek müdürlük, özellikle gençlere, kadınlara ve dezavantajlı gruplara yönelik projelerin hazırlanmasında öncü olacak. Müdürlük, Konaklı gençler için de çalışacak. Gençlere yurtdışında çalışma, staj, burs imkânı konularında ışık tutacak.

Ücretsiz danışmanlık

Konak Belediyesi ARGE Müdürlüğü, ücretsiz danışmanlık hizmeti de verecek. Müdürlük hizmetlerinden ulusal ve uluslararası düzeyde tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör yararlanabilecek. Müdürlük, gençler ve kadınlar başta olmak üzere kişisel başvuruları da kabul edecek. Destek almak isteyen tüm Konaklılara hibeler, teşvikler ve krediler hakkında yol gösterilecek. Müdürlük, 6 Temmuz’dan sonra da mevcut yatırımını büyütmek ya da yeni yatırım yapmak isteyen KOBİ’lere yaralanabilecekleri hibe, teşvik ve yatırım kredileri hakkında danışmalık hizmeti sunmaya başlayacak. Bu hizmet de yine ücretsiz olarak sağlanacak.

Nasıl bilgi alabilirsiniz?

Hizmetlerden yararlanmak isteyenler, mesai saatleri içerisinde Karantina’daki Halil Rıfat Paşa Konağı’nda bulunan müdürlüğe giderek ya da 0 232 999 08 94 no’lu telefonu arayarak bilgi alabilir. 
Proje hazırlamak isteyenlere kapılarının açık olduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Başta Avrupa Birliği olmak üzere pek çok yerli ve yabancı kuruluşun hibe programları oluyor. Bu programlardan yaralanmak isteyen ancak proje yazımı konusunda zorlanan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla ARGE Müdürlüğümüz bünyesinde böyle bir masa oluşturduk. Eğer hibe, destek ya da teşviklerden yararlanmak istiyorsanız, müdürlüğümüzün kapıları sizlere açık. Gelin başvurmak istediğiniz program hangisiyse sizlere teknik destek verelim, proje yazımında yardımcı olalım’ dedi.








Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

6 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

3 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce