BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Manşet 'MARBLE İzmir' markası daha yükseğe taşınacak

'MARBLE İzmir' markası daha yükseğe taşınacak

Türk doğal taş ve mermer sektörünün dünyaya açılan kapısı MARBLE İzmir’in daha da büyümesi, gelişmesi için sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi

0Yorumlar
'MARBLE İzmir' markası daha yükseğe taşınacak



Türk doğal taş ve mermer sektörünün dünyaya açılan kapısı MARBLE İzmir’in daha da büyümesi, gelişmesi için sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi. MARBLE İzmir markasının önemine vurgu yapan İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “MARBLE İzmir markamızı yukarıya taşımak için neler yaparız sorusuna sizin değerli katkılarınızla karar vereceğiz. Bilmenizi isterim ki; İzmir Büyükşehir Belediyesi için doğal taş, mermer sektörü ve MARBLE İzmir markamız çok önemli” dedi.






1 - 4 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşecek 26. MARBLE İzmir Fuarı öncesinde sektörün önde gelen isimleri Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi. Türkiye’nin en önemli fuarlarının başında gelen, dünyada ise sektörün ilk üç fuarı içinde yer alan MARBLE İzmir hazırlıkları kapsamında düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya sektör ile ilgili birçok oda, birlik ve firmanın temsilcisi katıldı. İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Burada güç birliği yapmak için bulunuyoruz. Fuarımızı ve sektörümüzü uluslararası arenada daha iyi seviyelere taşımak, ihracatçılarımızın gücünü daha da artırmak, MARBLE İzmir markamızı yukarıya taşımak için neler yaparız sorusuna sizin değerli katkılarınızla karar vereceğiz. Bilmenizi isterim ki; İzmir Büyükşehir Belediyesi için doğal taş, mermer sektörü ve MARBLE İzmir markamız çok önemli. Başkanımız Tunç Soyer’in de bu fuarı daha yüksek seviyelere taşımak için tam bir iradesi mevcut” dedi.


Bizim için kaldıraçtır

Polonya’nın Varşova kentinden gerçekleşecek MARBLE Warsaw Fuarı’nın da önemine vurgu yapan İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Polonya ile ilgili üç önemli nokta var. İlki, Kuzey Avrupa’dan gelen ziyaretçimizin kısıtlı olması ve bizim ziyaretçiye erişimde burayı bir kaldıraç olarak kullanabiliyor olmamız. İkincisi, Polonya’daki fuarın porselen ve seramik ayağı var. Biz doğal taş olarak katkı veriyoruz. Porselen ve seramik müşterisi de oraya geliyor. İlk senemiz, sektör ile istişare içinde bunun nereye gideceğini göreceğiz. Üçüncüsü ise MARBLE’ı Polonya’ya taşıdığınızda, Avrupa Birliği sınırları içine girmiş oluyorsunuz. AB dünyasına bir şekilde MARBLE’ı sokmamız gerekiyordu. Ziyaretçi konusunda da çok yoğun çalışma içindeyiz. Burada fuar düzenlemenin gerekçesi daha çok Avrupalı ziyaretçiye erişebilmektir. Bu bizim için bir kaldıraçtır. Fuarımızın arkasındayız” dedi.

İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, Polonya ile Türkiye arasında benzerlikler olduğunu ve gerçekleşecek MARBLE Warsaw Fuarı’nın pozitif bir ivmelenme yaratacağını belirtti. İZFAŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gökalp Soygül ise fuarlar hakkında bilgiler verdi. Sektör temsilcileri de MARBLE İzmir markasının büyümesi için sonuna kadar destek olduklarını ifade etti.  



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Manşet Haberleri

Tümü

Karşıyaka Uğur Mumcu'yu andı

Türk basınının özgür kalemi; araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 33. yılında...

6 ay önce

Gülşah Başkanın ismi Bornova'da yaşayacak

6 ay önce

Seferihisar bağımsızlığı coşkuyla kutlayacak

Seferihisar Belediyesi, ilçenin 102'nci kurtuluş yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor....

1 yıl önce

AK Partili Çankırı Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarını ziyaret...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye Cumhuriyeti’nin...

3 yıl önce

Terra Madre Anadolu'da üzüm şöleni

Türkiye’de ilk kez İzmir’de kapılarını açan Terra Madre Anadolu’nun ‘İzmir Sanat Bahçesi’...

3 yıl önce

Başkan İduğ, esnafı dinledi

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ...

3 yıl önce

TGC: Gazeteciler her gün biraz daha yoksullaşıyor

"Gazetecilerin Basın İş Sözleşmesi dışında imzalamaya zorlandıkları sözleşmelerin yarattığı hak...

4 yıl önce

Batıgöz'ün sahibi Dr. Söyler, Bakü'de hayatını haybetti

Batıgöz Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler (54), Azerbaycan'ın...

4 yıl önce

İzmirliler'e kötü haber: Ekmeğe yüzde 20 zam

İzmir'de ekmeğe yüzde 25 zam geldi.

5 yıl önce

AK Parti İzmir'den yerel yönetimler zirvesi

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği Belediye Meclis Üyeleri Eğitim...

5 yıl önce

Halil Arda: 55 bin liralık faturayı çıkarın istifa edeyim

Gaziemir Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü ve oy çokluğuyla kabul edildiği...

5 yıl önce

CHP'li Bakan'ın şehit isyanı: 5 yıl boyunca defalarca...

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı esnasında terör örgütü PKK...

5 yıl önce