BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Parti İzmir’de SKM zirvesi

AK Parti İzmir’de SKM zirvesi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı; ilçe başkanları ve Seçim Koordinasyon Merkezi başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Nail Kocabaş, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz." dedi.

0Yorumlar
AK Parti İzmir’de SKM zirvesi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı; ilçe başkanları ve Seçim Koordinasyon Merkezi başkanları ile bir zirve gerçekleştirdi.  Tam kadro yapılan toplantının gündemine ilişkin konuşan İl Başkanvekili Nail Kocabaş; “Bizim için seçim sathı maili, bugün oluşmadı. Son seçimden bu yana alana çıkıyoruz. 30 ilçe eş zamanlı ve karınca modeli ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla beraber olduk. STK zirveleri düzenledik. Bu toplantıyla da güncellemelerimizi yaparak sandık çalışmalarımızı gözden geçirdik. Bizim milletimizle kurduğumuz köprü; hizmet ve icraat temellidir. Vaatlerini tek tek hayata geçirmiş bir partiyiz.  Yine öyle olacak, sandıktan biz çıkacağız. Kendi söyleyip kendi dinleyen, bir dikili ağaçları olmayanların çabası beyhude.” ifadelerini kullandı.

 

Sayısız gönül kapısı araladık

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya; AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Melek Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. İlçe Başkanları ve İlçe SKM Başkanlarının yaptığı sandık çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda; seçim merkezlerinin çalışma programları ele alındı.

Uzun zamandır Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren ve İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından vekil olarak atanan Nail Kocabaş; yaptıkları toplantıya ilişkin şunları söyledi; “Teşkilatımız ana kademe başta olmak üzere, bölge ve mahalle başkanları ve tüm kadrolarıyla yıllardır saha çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin öncülüğünde Gönül Seferberliği programlarımızda sayısız gönül kapısı araladık. Teşkilatımızda, yarın seçim olacakmış gibi yaşanan heyecan ve tempo hiç düşmedi. Eş zamanlı 30 ilçe programlarımızda yüzlerce kişilik kadrolarla hemşerilerimizle buluştuk. Bu toplantı, bizim son düzlük çalışmalarımızı ele aldığımız bir toplantıydı. 14 Mayıs Seçimleri, ülkemiz için kritik bir seçim. Güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlememizin sekteye uğratılmaması, yaptıklarımızın heba edilmemesi gereken bir seçim. Milletimiz; kimin ne yaptığını, kimin laf ebeliğiyle yol almaya çalıştığını görüyor. İzmir teşkilatları olarak hazırız, bu oyunbazları, kendisini dev aynasında görenleri sandığa gömeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz.”

 

Zaferle taçlandıracağımız bir seçim olacak

Toplantıya; son Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ da telekonferansla katıldı.  Katılımcılara ve tüm teşkilata seslenen Yıldırım ve Dağ; motivasyon mesajları verdi. Yıldırım; konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Ramazan ayının güzel manevi havasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İlçelerimizde Mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya gelmeye özen göstermeliyiz. SKM’lerimiz bu seçim sürecinde önemli bir görevi var. İzmir gibi milli değerlere hassas olan ilimizde bayrak, millet, vatan kavramlarına karşımızda bulunan blokun ne kadar önem vermediğini iyi anlatmamız gerekiyor.”  

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise şöyle konuştu; “Bu kritik seçim öncesi zaten AK Parti teşkilatları olarak devamlı milletimizle iç içeydik. 14 Mayıs’a olan geçecek süreci de el birliği ile başta sandıklar olmak üzere alanda çalışmalarımızı devam ettirerek hiç rehavete kapılmadan daha önceki seçimlerde olduğu gibi zaferle taçlandıracağımız bir seçim olacak. İzmir teşkilatları da çok dinamik ve dinç çalışma prensipleri ile seçim sonuçlarına çok büyük etki edeceğine inanıyorum.“



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Mansur Yavaş'ın adaylık tartışmasına Burhanettin...

YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...

1 gün önce

Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi

YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...

1 gün önce

Gümrükçü'nün 'elitler gitti' çıkışına, Volkan Gürboğa'dan...

Gerçekleştirdiği basın açıklamasında "Elitler gitmiştir, emekçiler burada CHP'ye sahip çıkmaya...

2 gün önce

Kılıçdaroğlu İzmir'e gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki 45 gün içerisinde İzmir'e geleceği...

2 gün önce

Gümrükçü'nden istifa eden başkanlara mesaj: Meclis...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine...

2 gün önce

Gümrükçü'den Güç'e sert sözler: "Oyları cebine koyup...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında CHP'deki ayrışma süreci ve...

2 gün önce

İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...

Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...

2 gün önce

Başkan Fıçı'dan siyasi süreç açıklaması: "Herhangi bir...

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ilişkin yazılı...

2 gün önce

Tunç Soyer, tutukluluk incelemesini protesto etti: SEGBİS...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kooperatif soruşturması kapsamında tutuklu bulunan önceki...

2 gün önce

Sinem Dedetaş'tan ilk açıklama: Aklım ve kalbim...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda dün gözaltına alınan Belediye Başkanı...

3 gün önce

MHP'li Feti Yıldız'dan 'parti kapatma' açıklaması!

MHP'li Feti Yıldız, "Siyasi Parti Kapatma nedenlerine 'rüşvet ve yolsuzlukların odağı olmak' da...

3 gün önce

70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...

3 gün önce