BIST 100 10.759,56 %0,00 Altın 6.277,52 ₺/gr %0,88 Bitcoin $78.106 %0,23 Dolar 49,99 ₺ %0,06 Euro 55,97 ₺ %0,32 Sterlin 67,04 ₺ %0,08 Gümüş 80,68 ₺/gr %2,24 Ethereum $2.283,47 %0,64 İsviçre Frangı 60,73 ₺ %0,25 Kanada Doları 35,76 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,15 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,28 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,19
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Surlarımız...

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Surlarımızda tek bir gedik yok

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, fon soruşturması ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

AK Parti İzmir Milletvekili  Eyyüp Kadir İnan: Surlarımızda tek bir gedik yok

İnan, partisine yönelik sistematik bir algı yönetimi ve yıpratma çabası yürütüldüğünü savundu “AK Parti’nin surlarında siyaset mühendisliğine ve masa başı kurgulara açılacak tek bir gedik yoktur. Bizler bu tür kurgusal fırtınalar karşısında asla eğilmeyiz, milli iradeye sarsılmaz bir sadakat ile sonuna kadar dik dururuz” ifadelerini kullandı.

İnan'ın paylaşımı şöyle;

"Bizim için siyaset yalnızca sandıklardan ve makamlardan ibaret değildir. Kökleri tarihimizin derinliklerine, dalları ise aydınlık bir geleceğe uzanan, ülkemizin ve gönül coğrafyamızın her alanda başarı hikayesini yeniden yazma iradesidir.

Enerjisini iç krizleriyle tüketen dünün Türkiye’sinden bugün küresel denklemlerde oyun kurucu bir güce ulaştık. 

Bu başarı milletimizin eşsiz ferasetinin eseridir. 

AK Parti’nin alnının akıyla geride bıraktığı 25 yıl memlekete hizmet sevdasıyla yoğrulmuş rasyonel bir aklın ve geleceğe dair verdiğimiz büyük sözün teminatıdır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın "Bu can bu bedende olduğu müddetçe partim çatısı altında hizmete devam edeceğim" sözü sadece ülkemize değil tüm mazlum coğrafyalara adanmışlığın ilanıdır. 

Son dönemde NATO'da ve Birleşmiş Milletler kürsülerinde esen o güçlü Türkiye rüzgarı bu sarsılmaz iradenin küresel çaptaki en net yansımasıdır.

Ancak bağımsızlık yürüyüşümüz ve elde ettiğimiz bu küresel başarılar, eski statüko alışkanlıklarından medet umanları rahatsız etmiştir.

Bugün partimize yönelik sistematik bir algı yönetimi ve yıpratma çabası olduğunu görüyoruz. 

Suni gündemler ve sosyal medya manipülasyonlarıyla milletimizle aramızdaki o sarsılmaz bağı zayıflatabileceklerini zannediyorlar.

Fakat gözden kaçırdıkları çelikten bir hakikat var. 

AK Parti’nin surlarında siyaset mühendisliğine ve masa başı kurgulara açılacak tek bir gedik yoktur. 

Bizler bu tür kurgusal fırtınalar karşısında asla eğilmeyiz, milli iradeye sarsılmaz bir sadakat ile sonuna kadar dik dururuz. 

Siyaseti masa başında dizayn etme hevesleri bizim nezdimizde ezip geçilecek bir laf ü güzaftan ibarettir.

Bu hareket geçmişte vesayetçi odaklara, ihanet şebekelerine ve milletin iradesini hedef alan her türlü antidemokratik girişime göğsünü siper etmiştir. 

Üç kuruşluk etkileşim hesaplarına, sahte hesaplarla yürütülen karalama kampanyalarına asla boyun eğmeyiz. Sadece dijital mecralarda yankı odaları kurup siyaseti teslim alacağını sananlar 2023'te nasıl hüsrana uğradıysa bugün de yanılacaklardır.

Son günlerde gündemi meşgul eden ve vatandaşlarımızın birikimlerini hedef alan adli meseleleri bir siyasi silaha dönüştürmeye çalışanların asıl derdi mağduriyetleri gidermek değil, siyasi fırsatçılık yaparak partimizi yıpratmaktır. Ancak şu hakikatin de altını kalın çizgilerle çizmek gerekir. AK Parti’nin yetkili kurullarının gündemine almadığı ve hükümetimizin henüz deklare etmediği konularda bireysel hatalar, tamahkarlıklar veya süregelen adli meseleler üzerinden doğrudan kurumsal yapımızın ve hükümetimizin suçlanması hakkaniyetle bağdaşmaz.

Devletimiz adil ve kudretlidir. Maddi mağduriyetler hukuk çerçevesinde telafi edilir ve sorumluluğu bulunan herkesten adaletin terazisinde mutlaka hesap sorulur. Milletimizin bize ve adalete duyduğu itibarın en güçlü teminatı, bugüne kadar her zorluğu milletimiz ile omuz omuza aşan Sayın Cumhurbaşkanımızın çelikten iradesidir.

AK Parti kapalı kapılar ardında üretilmiş, laboratuvar ortamında kurgulanmış sentetik bir proje değildir. Bugüne kadar milletin vekaletini alarak Meclis çatısı altında görev yapmış 1000'e yakın milletvekili, yüzlerce belediye başkanı ve emektar teşkilat mensubuyla milletin ta kendisidir.

Edirne'den Hakkari'ye kadar teşkilatlarımızın her bir neferi sadece ülkesine hizmet etme gayesiyle ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu derin muhabbetle çalışır. 

Milletin bizzat kendi elleri ve dualarıyla var ettiği bu şeffaf yapıya dışarıdan müdahale etmek, taşeron sızdırmak veya nifak tohumları ekmek siyasi gerçeklikle bağdaşmayan beyhude heveslerdir.

Dünya siyaset tarihinde eşine az rastlanır biçimde seçmenin yarısından fazlasının teveccühünü tescil ettiren Cumhurbaşkanımız ve partimiz gücünü yapay gündemlerden değil, doğrudan milletin helal oylarından alır.

İZMİR AYDIN VE AFYON ÖRNEĞİ

Ege'nin kalbi İzmir, Aydın ve Afyonkarahisar’da dalgalanan vizyonumuz milletimizin hamasete değil tevazuya ve icraata, temiz siyasete  yürüdüğünün en somut kanıtıdır.

Şunu herkes çok iyi bilmelidir. 

AK Parti, yetkisini milletten almadığı halde siyasete yön vermeye kalkan her türlü bürokratik vesayetin karşısında sarsılmaz bir duvardır. 

Dün millete tepeden bakanları nasıl hüsrana uğrattıysak bugün de bürokratik mekanizmaları seçilmiş iradeye karşı bir siyaset aparatı olarak kullanmaya heveslenenlere asla geçit vermeyiz. 

Türkiye'nin geleceğinde vesayetin gölgesine yer yoktur ve tek meşruiyet milletin iradesidir.

Bugün suni gündemleri kaşıyarak AK Parti’yi zayıflatmaya çalışanların hedefi Türkiye'yi istikrarsızlığa ve hedefsizliğe sürüklemektir. 

Bizim için mesele kısır bir siyasi rekabet değil, gençlerimize bırakacağımız memleketin bekası, milletin onuru ve güçlü istikbalidir.

Gerçek manada bir "Türkiye partisi" olabilmek kucaklayıcı bir siyaset tarzıyla ve milleti tek yürek yapan bir mefkûreyle mümkündür. AK Parti işte bu muazzam bütünleşmeyi başarmış yegâne adrestir. 

"AK Parti demek, Türkiye demektir" şiarı yarının en güçlü müjdesidir. 

Bu söz milletimizin kendi kurduğu bu partiyle etle tırnak gibi bütünleştiği o büyük kader ortaklığının samimi bir ifadesidir.

Bu asil millet hiçbir siyasi mühendisliğe boyun eğmeyecek, dünyada bu rüzgarı estiren liderine, kendi eseri olan partisine ve iradesinin tecellisi olan Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi sonuna kadar sahip çıkacaktır.

Yürüyüşümüz derin bir tevazuyla, duruşumuz milli iradeden yana sarsılmaz bir inançla sürecek.

Menzilimiz hukukun, adaletin ve demokrasinin egemen olduğu tam bağımsız Büyük Türkiye olacaktır."



Siyaset Haberleri

Tümü

YENİ Parti 1. Olağan Kurultayı'na hazırlanıyor: Takvim...

YENİ Parti, 14-15 Kasım'da ilk Kurultayı'nı düzenleyecek. Kurultayda 1000'i aşkın delege, genel...

2 saat önce

Anahtar Parti Karabağlar'dan AK Parti'ye katılım

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Anahtar Parti Gençlik Kolları Başkanı Can Öztürk ve...

22 saat önce

Devlet Bahçeli'den Tarihi Çağrı! Türkiye'de İl Sayısı...

MHP lideri Devlet Bahçeli, “100 İl 1000 İlçe” projesinin detaylarını paylaştı. 19 yeni il ve...

22 saat önce

YENİ Parti 1. Olağan Kurultay'ına Hazırlanıyor

YENİ Parti'nin 14-15 Kasım'da gerçekleştireceği 1. Olağan Kurultay için hazırlıklar sürüyor....

23 saat önce

Özgür Özel, Balıkesir'den seslendi: Her meydanı doldurun!

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Edremit'te önce zeytin üreticileriyle bir araya...

1 gün önce

Başkan Akın'dan MHP'ye rüşvet çıkışı: Pandoranın kutusu...

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş'ın 'MHP'li belediye başkanları arasında rüşvetçi çıkmaz...

1 gün önce

Mustafa Sarıgül, YENİ Parti'den istifa etti!

YENİ Parti Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

2 gün önce

CHP İzmir'den '29 Ekim' çıkarması: Yıkılmadık, asla...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla...

3 gün önce

YENİ Parti'nin 29 Ekim töreninde elektrik krizi: Başkan...

YENİ Parti İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk...

3 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı...

4 gün önce

Özlale’den Kamu Denetçiliği Kurumuna fon krizi sorusu

Ümit Özlale, TBMM bütçe görüşmelerinde fon vurgunuyla ilgili Kamu Denetçiliği Kurumuna başvuru...

4 gün önce

Eski ilçe başkanından kurultay sonrası sert çıkış:...

YENİ Parti Bornova Kurucu İlçe Başkanı Ertürk Çapın, kurultay delegesi listesine alınmamasının...

4 gün önce