BIST 100 13.892,30 %2,41 Altın 6.761,28 ₺/gr %0,70 Bitcoin $75.782 %2,29 Dolar 48,66 ₺ %0,06 Euro 56,24 ₺ %0,03 Sterlin 65,66 ₺ %0,06 Gümüş 101,01 ₺/gr %1,44 Ethereum $2.402,72 %3,55 İsviçre Frangı 59,46 ₺ %0,05 Kanada Doları 34,95 ₺ %0,02 Avustralya Doları 34,70 ₺ %0,01 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,96 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,04 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,17 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,09
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Parti o villalar için harekete geçti

AK Parti o villalar için harekete geçti

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belediyesi tarafından tarla vasfındaki alana kaçak olarak inşa edilen villalar için harekete geçti. Selçuk Belediyesi’nin tarımsal yapı adı altında, tarla vasfındaki alana 7 villa yapılmasına müsaade ettiği iddia edildi. Konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ‘’ Selçuk Belediyesi yapmış olduğu bu kanunsuzluğun bedelini ödeyecek!’’ dedi.

0Yorumlar
AK Parti o villalar için harekete geçti
Selçuk Belediyesi’nin yanlış ruhsatlandırması sonucu Çamlık Mahallesi'ndeki tarım arazisine yapılan milyonluk villalar hakkında AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Girbiyanoğlu, yapılan yanlış ruhatlandırmanın aleni bir suç olduğuna dikkat çekerek, ‘’Tarım arazilerine yapılan milyonluk villaların ruhsatını veren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’den akla, mantığa uygun bir açıklama bekliyorduk. ‘Evet, yanlış yaptık. Olmaması gereken bir şeyi yaptık. Kanunlara aykırı bir ruhsatlandırma yaptık. Çok üzgünüz.’ gibi sözler beklerken, hanımefendi sanki öyle bir konu olmamış rahatlığında davranıyor! Kendisine o rahatlığı veren şey her neyse buyursun gelsin kanunlar karşısında da onun yanında dursun! Yapılan aleni bir suç ve herkes bedelini kanun karşısında ödeyecek. Selçuklu hemşehrilerimin bir metrekare arazisini kimse kimseye peşkeş çekemez.’’ dedi.

Hakları sonuna kadar savunacağız!

Selçuk’un geleceğinin yemek masalarında meze olduğunu ileri süren  AK Partili Girbiyanoğlu, ‘’Öyle kafanıza göre tarım arazisine milyonluk villa ruhsatı veremezsiniz. Defaatle kirli bir konsorsiyumun ilçenin geleceğini yemek masalarında meze yaptığını söylemiştik. Belediye Başkanına bu akılları verenleri, onunla aynı değirmene su taşıyanları Selçuklu hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Bir suça sessiz olanlar da en az o suçu işlemiş kadar paye alır. Kale gibi milletimizin yanındayız. Haklarını her platformda sonuna kadar savunacağız” ifadelerini kullandı.


Kimse kanunlardan üstün değil!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’in birçok ilçesinde çeşitli programlara katıldığını hatırlatan  Başkan Selim Girbiyanoğlu, ‘’Kılıçdaroğlu, Selçuk’a ise gelemedi. Gelemedi çünkü talan belediyeciliğinin yaptığı bu kanunsuzluk suratına çarpılacaktı. Selçuk’un PR’cı belediye başkanının tüm hayalleri suya düştü. Biz her yerde şunu çok açık bir şekilde ifade ediyoruz. Kimse bu ülkede kanunlardan üstün değildir. Yasalara uygun hareket etmeyen herkes bedelini ödeyecektir. Bu vesileyle hukukçularımızla konuyu yargıya taşıdık.’’ dedi.
 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Gümrükçü 'den Sahada Muhtarlara Özel İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü ’nün saha mesaisindeki temposu düşmüyor....

47 dakika önce

Çankırı'dan Mutlu'ya uzlaşı ziyareti: Vatandaşın yanında...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ceyda...

49 dakika önce

Başdaş'tan okul eylemlerine tepki: Çocukların deprem...

İzmir’in Konak ilçesinde deprem riski nedeniyle yıkılması planlanan iki okulun öğrencilerinin...

17 saat önce

Siyasette İsim Krizi... YENİ Parti'den Yargıtay'a Rest:...

YENİ Parti, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının isim değişikliği yönündeki tebligatına rağmen...

17 saat önce

AKP'den Erdoğan'ın adaylığına dair yeni açıklama: Dikkat...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden aday olmasının önünde hukuki ve anayasal...

18 saat önce

Başkan Gümrükçü'den siyasi partilere ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, "Ortak Akıl ve Nezaket Ziyaretleri" kapsamında kentteki...

22 saat önce

YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı açıldı

YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın açılışı geniş katılımlı törenle...

1 gün önce

Özelleştirme tartışması İzBB Meclisi'nde: AK Partili...

Köprü ve otoyolların özelleştirme programına alınması Meclis gündemine taşınırken, AK Parti Grup...

1 gün önce

Başkan Vekili Akın'dan İzBB'ye tepki: Yapıcı irade...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündem dışı bölümünde söz alan Güzelbahçe Başkan Vekili...

1 gün önce

YENİ Partili Dalgıç'tan 'otoyol özelleştirmelerine' tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Çeşme Otoyolu’nun özelleştirilmesi gündeme geldi. YENİ...

1 gün önce

MHP'li Altınkeser başkan vekilliği görevinden istifa etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Bahadır...

1 gün önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı!...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026-2027 eğitim öğretim yılı açılışında yaptığı konuşmada eğitim...

1 gün önce