AK Partili Artcı'dan çarpıcı seçim açıklaması: Sonuç şaibeli!
AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı Menderes’te dün yapılan seçimi değerlendirdi. CHP'nin adayı Erkan Özkan'ın grubunun fire vermediği üçüncü turda aldığı 15 oyla kazandığı seçim sonrasıAK Partili Başkan Artcı, “40 aydır hizmet yerine suç filmi izliyoruz. Öyle görünüyor ki izlemeye devam edeceğiz. Yapılan seçim; CHP’nin parçalı ve güvensiz yapısını bir kez daha gözler önüne serdi. Baskı vardı, tehdit ve gözdağı vardı” dedi.
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla görevden alınmasının ardından yapılan seçimde CHP’li Erkan Özkan başkanvekili seçilirken; AK Parti cephesinden değerlendirme geldi. AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; alınan sonucun Menderes’in aynı filmi izlemeye devam edeceğini gösterdiğini söylediği açıklamasında; “40 aydır hizmet yerine suç filmi izliyoruz. Öyle görünüyor ki izlemeye devam edeceğiz. Yapılan seçim; CHP’nin parçalı ve güvensiz yapısını bir kez daha gözler önüne serdi. Baskı vardı, tehdit ve gözdağı vardı. Onlar çatışıp bölünürken, Cumhur İttifakı yine dimdik durdu.” diye konuştu.
Kayalar’ın sureti ne kadar hizmet edebilir!
Göreve geldiği günden bu yana Menderes’i arpalığa çeviren CHP’li Mustafa Kayalar’ın seçime müdahil olarak kendi yerine suretini koltuğa oturtmak için elinden geleni ardına koymadığını belirten Başkan Artcı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kayalar’ın çabası kendisi içindi. Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Aynı yolun yolcuları elbette birbirini destekleyecek. Halef, selefinin kendisini ele verecek biri olmasını elbette istemez! Ancak aralarında buna itirazı olanlar, bu utancı taşımak istemeyenler de vardı. CHP’li Mustafa Akın’ın istifası bu noktada oldukça manidardır. Eminim birçoğunun vicdanı rahat değil. Gördükleri baskı ve tehditle oy kullanan meclis üyelerinin büyük bir vebalin altına girdikleri aşikâr. Köy görünüyor ve kılavuza ihtiyaç yok. Kayalar’ın sureti, ne kadar hizmet edebilir ki? Aslının şeceresi ortada. Bir değil, bin bir şaibeye bulaşmış, 3 yılda tek bir ağaç dikmemiş. Belediyeyi iflasa, Menderes’i uçuruma sürüklemiş. Yakından takip etmeye, Menderes’in hakkını hukukunu savunmaya devam edeceğiz. Bugün Cumhur İttifakı olarak nasıl tek vücut, dimdik ayaktaysak, 2024’ü de öyle karşılayacağız.”
Takke düşmüş, kel görünmüştür…
Menderes’in 3 yılı aşan bir zamandır Kayalar ve Belediye yönetiminin zafiyetleri ile büyük kayıplar yaşadığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Artcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Menderes’i parsel parsel hizmete doyurmayı değil, parsel parsel parçalayıp satmayı seçtiler. Rüşvet, yolsuzluk, hukuksuzluk ne varsa hanelerine yazıldı. Bugün meclisten çıkan sonuç da her türlü şaibelidir ve ahlaken tartışmalıdır. Farkında olmadıkları şu ki; takke düşmüş, kel görünmüştür. Hemşerilerimizin güveni bir kez sarsılmıştır. Tablonun bundan sonra da değişmeyeceği ortadadır. Milletin sandığı kurulduğunda tüm bunların hesabı da sorulacaktır. Biz, önümüze bakacağız. Çünkü, bizim için gaye esastır, o da millete hizmettir. Makam ve koltuklar araçtır. Onlardan güç almayız, güç veririz. Yatırımlarımıza hızla devam ederek Menderes’i asla yalnız ve biçare bırakmayacağız. Menderes’i kişisel rant hesaplarına gözünü kırpmadan kurban edenlerin, kollarını hizmet değil, birbirinin çamurunu temizlemek için sıvayanların eline bırakmayacağız.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bornova Yeni Parti'ye geçti! CHP'li isim kalmadı
CHP Bornova İlçe Başkanı, Bornova Belediye Başkanı, İBB Grup Başkan Vekili, meclis üyeleri, kadın...
Menderes CHP örgütü firesiz Yeni Parti’ye geçti
CHP Menderes İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Işık, 10 belediye meclis üyesi ve ilçe örgütüyle...
DEM Partili Akın, 'belediye operasyonlarını' değerlendirdi!
DEM Parti İzmir Milletvekili İbrahim Akın, CHP'de yaşanan mutlak butlan tartışmalarını, erken...
Siyaset Haberleri
TümüDevlet Bahçeli, 'Çerçeve Yasa' teklifini imzaladı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çerçeve yasa teklifine imza attı.
Seferihisar YENİ Parti'ye geçti!
CHP'de mutlak butlan kararının ardından kurulan YENİ Parti'ye katılımlar sürüyor. Seferihisar...
Dikili Belediye Başkanı YENİ Parti'ye katıldı
CHP'de mutlak butlan kararının ardından kurulan YENİ Parti'ye katılımlar sürüyor. Dikili...
Özgür Özel'den 'net açıklama': İktidar olamazsak bırakırım!
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk açık grup toplantısında gündemle ilgili...
Özgür Özel'den 'demokratik örgütlenme' açıklaması: Genel...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk grup toplantısında parti örgütlenmesinde...
DEM Parti MYK, 'çerçeve yasa' gündemiyle olağanüstü...
DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında hazırlanan...
Menderes Operasyonu'na YENİ Parti'den tepki geldi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı...
Menderes Operasyonu'na CHP'den tepki geldi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı...
Yeni Parti İzmir İlçe Yönetim Kurulu listeleri açıklandı
Yeni Parti’nin İzmir’deki ilçe teşkilatlanma çalışmaları sona erdi. 30 ilçenin Kurucu İlçe...
Doğum oranlarının düşüşüne, Bahçeli'den 'beka' çıkışı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aile yapısının tehdit altında...
Mansur Yavaş'ın adaylık tartışmasına Burhanettin...
YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...
Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...
