BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Kaya'nın eleştirisine Başkan Selvitopu'ndan ce...

AK Partili Kaya'nın eleştirisine Başkan Selvitopu'ndan cevap gecikmedi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da yaptığı saha çalışmaları esnasında asfalt çalışmaları için getirilen asfalt makinesinin 5 gün boyunca beklediğini ve yolun yapılmadığını duyurarak Başkan Selvitopu'na tepki gösterdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Kaya'nın eleştirilerine yanıt verdi. Selvitopu açıklamasında, "Arkadaşların bizim yaptıklarımızı ve projelerimizi gezmesinden memnun olduk. Demek ki sahaya çıkmışlar. Her zaman bekleriz” dedi.

0Yorumlar
AK Partili Kaya'nın eleştirisine Başkan Selvitopu'ndan cevap gecikmedi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karabağlar'da yaptığı saha çalışmaları esnasında Abdi İpekçi Mahallesi 3720 Sokak'ta asfalt çalışmaları için getirilen asfalt makinesinin 5 gün boyunca beklediğini ve yolun yapılmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve ekibine eleştiri getiren AK Partili Kaya, yolun düzeltilmesi için çağrıda bulunarak, “Burası, Karabağlar Abdi İpekçi Mahallesi. CHP'li Karabağlar Belediyesi, sözde asfalt yapmak için buraya gelmiş. Bir heyecanla işe girişmiş ama beceremeyince asfalt makinesini sokağa terk edip ortalıktan kaybolmuş. Şaşırdık mı, hayır. Tipik CHP belediyeciliği! Karabağlar Belediyesi 5 gün önce bu aracı getirmiş ve burada unutmuş. Buradan belediye ekiplerine sesleniyorum; Muhittin Selvitopu buralarla uğraşmaz, o zengin mahallelerde gezdiği için buralara gelip gitmez. Araç burada unutulmuş. Elemanları gelsin bu aracı buradan alsın. Yol asfaltlanmayı bekliyor, mahalle sakinleri de artık toz yutmak istemiyor” dedi.

Başkan Selvitopu çalışmaların başka sokak ve yakın mahallelere doğru ilerleyeceğini söyleyerek, “Asfalt döküm ve yol kazıma araçları öyle otomobil gibi ordan oraya hemen gidecek araçlar değildir. Bu makinalar oldukça pahalı ve yerinde iş yaparak ilerler. Biz onların söylediği gibi mahallelerimizde zengin-fakir ayrımı yapmıyoruz. Bizim için her mahallemizin eşit olmasını amaçlıyoruz. Kaldı ki orası hizmetler açısından geride, ihtiyacı olan bir bölgedir. Biz eksikleri hızlıca tamamlıyoruz. Sayın milletvekili ve beraberindekilerin bizim hizmetleri gezip yerinde görmüş olmaları bizi mutlu ediyor. Demek ki artık yaptıklarımızı, projelerimizi yerinde görüyorlar. Biz de zaten sürekli ‘oturduğunuz yerden muhalefet yapmayın, gelin yerinde gezdirelim’ diyorduk. Şimdi bu durum gerçekleşiyor ve biz mutlu oluyoruz. Meclis toplantılarında da arkadaşlara, bilmeden muhalefet edenlere yaptıklarımızı, hizmetlerimizi, projelerimizi yerinde anlatmak istiyorduk. Milletvekili, İlçe başkanı be beraberindeki heyetin sahada yaptıklarımızı gezmeye, görmeye gelmesinden memnun olduk. Kendilerini her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Yeni Parti İzmir İl Kongresi: Çağatay Güç yeniden başkan...

Yeni Parti İzmir 1. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak seçime giren Kurucu İl Başkanı...

2 saat önce

Başkan Yıldız'dan Atatürk portresi haberlerine tepki:...

CHP’den istifa ederek AK Parti'ye katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın makam...

8 saat önce

Çağatay Güç'ün yeni yönetim listesi belli oldu

Yeni Parti İzmir İl Örgütü 1. Olağan İl Kongresi’ni düzenliyor.  

8 saat önce

Özgür Özel Manisa’da: Asla kötülüğe teslim olmayacağız

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin milletin talimatıyla kurulduğunu belirterek,...

8 saat önce

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci hakkında iddialar

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci'nin düzenlediği çalışmalar eleştirilere konu olmaya...

8 saat önce

Başkan Eşki'den sendikalara Cemil Tugay eleştirisi:...

Yeni Parti İzmir İl Kongresi'nde dikkat çeken konuşmalardan birini Bornova Belediye Başkanı Ömer...

10 saat önce

AK Partili bir isme vermesi bekleniyordu: Başkan Tugay...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçişi sonrasında meclisin yeni...

10 saat önce

Çağatay Güç kongrede konuştu: İzmir yeniden söz söylüyor

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kongresi’nde...

11 saat önce

Yeni Parti İzmir'de il kongresi: Çağatay Güç tek aday

Yeni Parti İzmir İl Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor.

15 saat önce

Yeni Parti'de kurultay hazırlığı

Yeni Parti'de Parti Meclisi, 28 Ekim Çarşamba günü 1'inci Olağan Kurultay'ın tarihini belirlemek...

16 saat önce

Özgür Özel İzmir'e basın özgürlüğü yürüyüşe katılmak için...

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de basın özgürlüğü yürüyüşüne katılacak.

2 gün önce

2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...

2 gün önce