AK Partili Nasır, Menemen'den CHP'ye yüklendi: Engellemelere rağmen çalışıyoruz!
Menemen’de bir dizi program gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ihmal edilmiş Menemen’in, Aydın Pehlivan ve ekibi tarafından düzlüğe çıkarıldığını belirterek, ‘’Menemen’in kaybolan yıllarını telafisi için 24 saat çalışan bir ekip var. Chp zihniyetinin engellemelerine rağmen hem merkezi idare hem de yerel idare olarak çalışıyoruz. Koyundere ile Seyrek Kapalı pazar yeri ve Asarlık Gençlik Merkezi yolda.’’ dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Menemen’de gerçekleştirdiği programda; teşkilat, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelirken, ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Menemen’deki ilk durağı Menemen İlçe Başkanlığı olan AK Partili Nasır, teşkilat buluşmasının ardından Hatundere Mahalle Muhtarı Seval Güneş ve mahalleli ile bir araya gelerek mahallelinin talep ve önerilerini aldı. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ı ziyaret eden Nasır, proje ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Menemen’de engellemelere rağmen Aydın Pehlivan ve ekibinin çalışmalarını aralıksız devam ettiğini belirten AK Partili Nasır, ‘’Aydın Başkanımız geldiği ilk günden beri Menemen’in kaybolan yıllarını telafisi için 24 saatini de Menemen’imize ayırıyor. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Menemen Belediyesi son bir buçuk yılda geçmişten kalan hem işçilerine olan borçlarını hem de diğer borçlarını öderken bir taraftan da hem sosyal hem de saha çalışmalarını sürdürüyor. Menemenliler de bu farkı kendi gözleri ile görüyor.’’ dedi.
Asarlık’a devasa Gençlik Merkezi yolda
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcısı Durmaz Bayraktar, İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve Asarlık önceki dönem Belediye Başkanı Alaattin Aksak ile birlikte Asarlık’ta; İncipınar, Gölcük, Yeşilpınar, Zeytinlik ve Irmak Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve bölge sakinleri ile geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Bölge sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen AK Partili Nasır, Asarlık bölgesinin 25 yıllık CHP iktidarı döneminde hep ötelendiğini ifade ederek, ‘’Yıllarıdır hizmet alamayan bir Menemen ve Asarlık bölgesi vardı. Ancak son bir buçuk yılda yerel hizmet nasıl olur Aydın Başkanımız ve ekibi herkese gösteriyor. Belediyemiz, vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda Koyundere ve Seyrek’e birer pazar yeri inşa ediyor. İlk etapta Koyundere Mahallemize 3 bin metrekare, Seyrek Mahalle’mizde ise bin metrekare prefabrik Pazar yeri inşa ediliyor. En kısa zamanda sizlerin hizmetinde olacak. Devasa Asarlık Gençlik Merkezi projesi ise yolda. 16 bin metrekare alanda Gençlik Merkezimizi hayata geçireceğiz. İçerisinde Gençlik Merkezi, kafeterya, açık – kapalı yüzme havuzu, çocuk trafik parkuru, halı saha ve parkların olacağı tesis ile hemşehrilerimizin faydalanacağı çok amaçlı bir yer olacak. Chp zihniyetinin tüm engellemelerine rağmen hem merkezi idare olarak hem de yerel idare olarak Menemen’imiz için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz.’’ dedi.
Milletimizin desteği ile ülkemizin geleceği aydınlık
‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ‘’AK Parti olarak bizim siyasetimizin temelinde milletimiz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetleri döneminde; halka hizmetin hakka hizmet şiarıyla çalıştıklarını; inkar ve asimilasyon politikalarının sonlandırıldığını, etnik kimliklerin önündeki tüm yasakların kalktığını, tarih boyunca coğrafyamız ve milletimiz üzerinde oynanan emperyalist oyunlarla ayrıştırılmaya çalışılanlar milletin sağduyusu sayesinde başarıya ulaşılamadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizle darbelere geçit vermedik, milletimizin etnik, dinsel ve tensel ayrımcılık sorununu kaldırdık. AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana vesayet odaklarının hedefi olduk. Lakin bu vesayet odaklarının onca çabası ve çalışmalarına rağmen, vesayet odaklarını bir bir kırdık. Bütün oyunlara rağmen bizi esas hedeflerimizden uzaklaştıramadılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan liderliğinde Türkiye; demokraside, ekonomide ve diplomaside yaptığı atılımlar ile bölgesinde ve Dünyada önemli bir güç haline geldi. Milletimizin desteği ile ülkemizin geleceği aydınlık.’’ dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Menemen’de Çiftçi Kadınlar Günü’ne ‘özel’ kutlama
Dünya Çiftçi Kadınlar Günü, Menemen'de renkli görüntülerle kutlandı. İlçenin dört bir yanından...
Menemen Çömlek Festivaline muhteşem açılış!
Menemen Belediyesi tarafından 5’inci kez düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali,...
Menemen'de on binler, Sefo ile coştu
Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Şenliği, muhteşem bir konserle son buldu....
Siyaset Haberleri
TümüCHP İzmir'den '29 Ekim' çıkarması: Yıkılmadık, asla...
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla...
YENİ Parti'nin 29 Ekim töreninde elektrik krizi: Başkan...
YENİ Parti İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı...
Özlale’den Kamu Denetçiliği Kurumuna fon krizi sorusu
Ümit Özlale, TBMM bütçe görüşmelerinde fon vurgunuyla ilgili Kamu Denetçiliği Kurumuna başvuru...
Eski ilçe başkanından kurultay sonrası sert çıkış:...
YENİ Parti Bornova Kurucu İlçe Başkanı Ertürk Çapın, kurultay delegesi listesine alınmamasının...
CHP'li Gülsever'den 'sosyal devlet' çağrısı: Hiçbir çocuk...
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Tivi6’da yayımlanan Sözün Özü programında...
YENİ Partili Yücel'den 2027 bütçesine tepki: Bunun adı...
YENİ Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Plan Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada, 2027...
YENİ Parti kurultay tarihi belli oldu!
YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, YENİ Parti 'nin kurultay tarihinin 14 - 15 Kasım olduğunu...
CHP'li Gümrükçü: Çeşme’nin Rant Uğruna Talan Edilmesine...
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Çeşme’de meslek odalarını ziyaret etti...
Yeni Partili Ösen'den Tugay'ın ziyaretlerine ilişkin...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı...
Antalya'da 3 İlçe Belediye Başkanının AK Parti'ye...
Antalya’da CHP’li 3 belediyenin daha AK Parti yönetimine geçebileceği iddiası siyaset...
Saray'da sürpriz görüşme: Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Saray'da kabul etti. Görüşmenin...