BIST 100 11.479,87 %1,29 Altın 6.529,61 ₺/gr %1,01 Bitcoin $75.752 %0,40 Dolar 50,07 ₺ %0,00 Euro 55,96 ₺ %0,00 Sterlin 67,20 ₺ %0,00 Gümüş 83,77 ₺/gr %0,05 Ethereum $2.229,74 %0,89 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,20 Kanada Doları 35,59 ₺ %0,39 Avustralya Doları 34,58 ₺ %0,37 Suudi Riyali 13,37 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,23 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,29 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,14
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AK Partili Saygılı'dan seçim mesajı: Hedef 30 ilçe ve Büy...

AK Partili Saygılı'dan seçim mesajı: Hedef 30 ilçe ve Büyükşehir

Yerel seçim hedeflerini 30 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi olarak işaretleyen Saygılı, aday bulamadıklarına yönelik iddialara da yanıt verdi. “Hiç kimse merak buyurmasın. İzmir'de 'Yeter artık, hizmet istiyoruz. Oyumuz AK Parti'ye!” bir günde sorunla karşılaşmak imkansız. Adaylarımız, İzmir'in yoğunluğu ve detayları üzerinden yola çıkacak. Çünkü soruyoruz ve onların vizyonlarını ekrana yatırıyoruz. Adaylarımız, işlerinin uzmanları, halkın sevdiği, güvendiği isimler olacak" dedi.

0Yorumlar
AK Partili Saygılı'dan seçim mesajı: Hedef 30 ilçe ve Büyükşehir

Konuşmasında ayrıca CHP'nin Bornova Anadolu Lisesi arazisinde yapılacak anaokulu projesiyle ilgili asılsız dayanaklarla çıkış yaparak vurgulayarak; “İş gücü bıraktılar, kuyuya bir taş attılar. Ancak şovmenlikten öteye gidemediler. İzmir'i yine hakir görerek, nasıl olsa bize inanıyorlar diyerek yapay bir krizden siyasi medet umdular; buna sığındılar ama yalanları belgeleriyle ortaya çıktı.” tasarruf kullanıldı.

İzmir'i kimse yabana atmasın!

İzmir'in çok özel bir şehre dikkat etmesi AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ayrıntıları şöyle sürdürdü; “İzmir'de özellikle son 5 yılda görünen hizmet ve yatırımların tamamı AK Parti'nin, merkezi idarenin eseridir. Halkın bunu görmediğini düşündüğünü düşünür. Belediyeciliğin ulaşım, trafik, temizlik, alt ve üst yapı gibi temel hizmetlerinden, hizmetin ABC'sinden sınıfta kaldılar. Sokağın karnesi ortada; halkın bezginliği, isyanları ortada. İzmir'i, yıllarda özellikle bilgileri kullanarak zapt-ı rapt adıyla çalışmaya çalışıyorlar. Gelinen yerlerdeki telaşı hep birlikte görüyoruz. Son düzlükte, yalan yanlış bilgilerle, reklamlarla göz boyamaya çalışıyorlar. 5 yılda yapmalarını son üç aya sıkıştırmaya çalışıyorlar. Merkezi idareyi suçlayarak, açıklarını kapatmaya çalışıyorlar. Ama, İzmirlinin aklını kimse yabana atmasın. İzmir görür, İzmir kılıççısı ve İzmir kanının alınması değişir. Bu yakın tarihle sabittir.” Saygılı, günde il ve ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi altlarındaki yapı çalışmaları da masaya yatırıldı. Teşkilatının tüm çalışmalarını tamamladığını, her ilçenin yerel hizmet eksiklerine, hakimiyetini vurgulayan Saygılı; yürütmenin de sahaya inerek sorumluluk adımlarını hızlandırmasını istedi.

AK Partili Saygılı'dan seçim mesajı: Hedef 30 ilçe ve Büyükşehir

Aday profillerimizi İzmir tarife etti

“İzmir'in; belediyelerden şikayetlerini, ilçenin geleceğine dair beklentileri, bir belediye başkanlığında yapılmasını istediklerini. Çünkü, süresi birlikteyiz, kendilerine sorduk. Raporlarımızı tutarak Genel Merkezimizle paylaştık.” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şunları söyledi; “Hani, aday bulamadılar diyorlar ya; AK Parti olarak İzmir'de, şehrimizin dinamiklerine, geleceğine uygun bir Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla çıkacağız. Amacımız bellidir: İzmir'de yaşayan bir bireyin sesine kulak vermesi ve şehrimizi daha iyi takip etmek. İzmir'in tüm renklerini ve dokusunu yansıtan bir aday üzerinde devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, adaylık ilişkilerinde takvim işliyor ve kıl, kırk yarılıyor. Aday adaylarının ne kadar çok olduğu değil; adayların bir iş uzmanı, birikimli ve güvenilir kişilerin olması önemlidir. Özlenen belediyecilik anlayışını, hizmet siyasetini özümsemiş olması önemlidir. Halkın içinden gelmesi, şehrin ve yola çıktığı ilçenin bilmesi, başarı hikâyelerinin olması, millete hizmet sevdasına sahip olması önemli. Gerisi laf-ı güzaf. Bizi önümüze bakacağız. Kim ne derse desin; İzmir'e hak ettiği ve özlediği belediyecilik için var gücümüzle yetiniyoruz. Büyükşehirler, kaptandır; mürettebatı, yolcuları onlar taşır; hedefe ulaştırır. Merkezi idare ile dayanıklılığı önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımız; İstanbul ile birlikte 11 büyükşehir, 15 ilimizin belediye başkan adayını duyurdu. Partimiz, İzmir için de en doğru kaptanı belirleyecek; 30 ilçemizi de en doğru isimle teslim edeceğiz.”

İstanbul ve Ankara'daki emanetleriyle birlikte İzmir'i de alacaklarını söyleyen Başkan Saygılı; “Sayın Murat Kurum, değerli bakanımız; başarılarıyla, çevre ve şehircilik çalışmaları ürünleriyle kendini kanıtlamış bir hizmet adamıdır. İzmir'i de bu kalitede adaylarla sırtlanacağız. Çeyrek asırlık çile sona erecek.” dedi.

BAL yalanını, Örnekköy'ü aklamak için kullandılar

CHP'nin Bornova Anadolu Lisesi'nin bulunduğu alanda Milli Eğitim Bakanlığı'nca temel kazımalara başlanan anaokulu için 'ağaçların kesildiği ve Suriyeli mülteciler için sürdürüldüğü' yönündeki açıklamalara da değinen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadeleri kullandı; “Ne işlerinden, ne yapılmadıklarından habersizler. Laf olsun, torba dolsun, şov olsun yeter! Mühür yapacak inşaat yok, ama birbirlerine yaranmak için ahkâm kesmeye kalkıyorlar. Projeye verdiklerinin de onaylandığı ortaya çıktı. Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'nun onayının yer aldığı belgede Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanının da imzası var. İlçe belediye başkanları ise ağaç kesilmediğini ve resmi belgesiyle itiraf etti. Yürüttükleri Örnekköy dönüşüm dönüşümü inşaatında eksik demir, hatalı beton kayıtlarını raporlayan ekip, anaokulu projesine onay veren ekip. Genel başkanlardan büyükşehir başkanlarına; Örnekköy hezimetinden aklamak için yapay bir krizden medet umdular, ayaklarına dolandı. Yalanla yanlışla olmuyor işte bu işler. Açıklamalarının, işlerinin altında bir çapanoğlu var. İzmir kamuoyunu yanıltarak ilk çalışmaya çalıştılar, olmadı. Maskeleri yine düştü. İzmirlilerin artık, algılarıyla oynamak isteyenlerin bu köylerine karnı doydu.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Nilay Kökkılınç CHP İzmir'deki görevinden ayrıldı

CHP İzmir'de İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Nilay Kökkılınç görevinden istifa ettiğini...

1 saat önce

Başkan Cemil Tugay: Ankara'da İzmir'e yoğun bir ilgi var

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay İZMAR'ın Ödemiş Şubesi'nin açılışına katıldı.  

6 saat önce

CHP'li Gülsever'den 'bireysel silahlanmaya' karşı...

  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Afyonkarahisar’da yaşanan can...

7 saat önce

Yeni Parti'de gözler kurultaya çevrildi: İzmir'de ön...

Yeni Parti'de Genel Başkanlık ön seçimi için İzmir'de 182 sandık kurulacak.

10 saat önce

Cumhur İttifakı ile 'evet' oyu vermişti: CHP'den 'biz de...

CHP'nin milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Mekke Anlaşması'na kabul oyu vermeleriyle ilgili yaptığı...

10 saat önce

Başkan Güç'ten Seferihisar'da iktidar mesajı!

YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Seferihisar’da partililer ve vatandaşlarla buluştu....

13 saat önce

CHP İmbat Madencilik İşçilerinin Alacaklarını Meclis...

CHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, Soma’da İmbat Madencilik...

1 gün önce

CHP İzmir’den Köy Enstitüleri Ruhuyla Parti İçi Eğitim...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı İl Eğitim Sekreterliği koordinasyonunda başlatılan...

1 gün önce

Ataşehir'de Koltuk Dağılımı Yine Değişti: CHP'li İki Üye...

Ataşehir Belediye Meclisinin kasım ayı oturumunda, CHP listelerinden seçilen meclis üyeleri...

1 gün önce

Özgür Özel, Ecevit'i Vefatının 20'nci Yılında Andı!...

Eski Başbakan Bülent Ecevit'i vefatının 20'nci yıl dönümünde mezarı başında anan YENİ Parti...

1 gün önce

Başkan Güç Dikili’de Çiftçilere Buluştu: “Tarımı...

YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Dikili Ziraat Odası’nı ziyaret ederek bölge...

1 gün önce

Geceye damga vuran Cemil Tugay protestosu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye transferi sonrası başlayan...

1 gün önce