AKP'den CHP'li Özel'e 'Gezi' tepkisi
Gezi Parkı eylemleri davasında açıklanan yarara muhalefetten tepki yükseldi. CHP'li Özgür Özel'in ''Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır'' çıkışına AKP cephesinden tepki yağdı.
Çizgiyi aştı çıkışı
Özel’in açıklamalarından sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabı üzerinden Özel’e yüklendi. Hamza Dağ Gezi Parkı eylemlerini ihanet olark suçladığı açıklamasında, '' Bu ihanetin, karanlık destekçilerinin aldığı hapis cezalarına tepki göstermek, kameraların karşısına geçerek kinini kusan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, her zamanki seviyesizce hakaret ve tehditleriyle iyice çizgiyi aşmış, hadsizleşmiş, seviyesizleşmiştir'' dedi.

''Yine sandığa gömülecekler''
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya bir diğer eleştiren isim oldu. Kaya açıklamasında, '' Vandal sevici, Yassıada zihniyetli Özgür Özel, hadsizce ve densizce Cumhurbaşkanımızın üzerinden Türkiye'yi ve milli iradeyi tehdite yelteniyor. Bu zihniyeti, son 21 yıldır büyük milletimiz ile birlikte 15 kez sandığa gömdük. Çirkinliklerinde boğulup, yine sandığa gömülecekler'' ifadelerini kullandı.

''Özgür Özel haddini çok fazla aştı''
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Alpay Özalan da, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Özel'e cevap verdi. Özalan, gezi Parkı Olaylarını ülkenin ihnaetlerinden biri olarak değerlendiriği açıklamasında, “Gazi Parkı Davası'nda yargı kararını verdi ve suçlular cezalandırıldı. Ülkemize ve milletimize yapılan en büyük ihanetlerden biri olan Gezi vandallığına her zamanki gibi CHP sahip çıktı. Özgür Özel denilen kendini bilmez, soykırım iftirasıyla ilgili Sezgin Tanrıkulu'nu da yanına alıp bir basın toplantısı düzenledi. Ağzından köpükler saçarak konuşan ve tedavi şart dedirten bir performans sergileyen Özgür Özel haddini çok fazla aştı. Rezil ifadelerle Cumhurbaşkanımızı hedef aldı. Tehditler savurdu” şeklinde konuştu. Sözlerine, “Neymiş? Mahkûm edeceklermiş, hesap soracaklarmış. Be densiz Özgür Özel, 15 Temmuz'da silahlı darbecilere bile geçiş vermeyen lider ve sevenleri senin alçak tehditlerinden korkar mı sanıyorsun? Ve hadsiz Özgür Özel, onca devletin düşmanlığıyla baş eden ve onların maşalığını yapan ve terör örgütlerinin başını ezen lider ve sevenleri senin gibi bir çapsıza pabuç bırakır mı sanıyorsun?” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
CHP’li Güç’ten AKP’li İnan’a sert tepki: “Ekonomik ve...
CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, AKP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın...
Özel'den Erdoğan'a sert çıkış: Senin haysiyetin varsa...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'la gerçekleştirdikleri basın...
Özgür Özel'den AKP'li gençlere Erdoğan çağrısı
19 Mayıs’ta gençlerle birlikte Anıtkabir’e yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li gençlere...
Siyaset Haberleri
TümüBaşkan Gümrükçü'den siyasi partilere ziyaret
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, "Ortak Akıl ve Nezaket Ziyaretleri" kapsamında kentteki...
YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı açıldı
YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın açılışı geniş katılımlı törenle...
Özelleştirme tartışması İzBB Meclisi'nde: AK Partili...
Köprü ve otoyolların özelleştirme programına alınması Meclis gündemine taşınırken, AK Parti Grup...
Başkan Vekili Akın'dan İzBB'ye tepki: Yapıcı irade...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündem dışı bölümünde söz alan Güzelbahçe Başkan Vekili...
YENİ Partili Dalgıç'tan 'otoyol özelleştirmelerine' tepki!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Çeşme Otoyolu’nun özelleştirilmesi gündeme geldi. YENİ...
MHP'li Altınkeser başkan vekilliği görevinden istifa etti!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Bahadır...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı!...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026-2027 eğitim öğretim yılı açılışında yaptığı konuşmada eğitim...
Butlan CHP'sinden 'kurultay' kararı: Temyiz incelemesi...
Butlan yönetimindeki CHP'nin Parti Sözcüsü Müslim Sarı, partisinin 38. Olağan Kurultay'a ilişkin...
AK Parti Urla’da dikkat çeken dönüş: İstifa ettirilen...
Ücretsiz yapılan tadilat için para alındığı iddiasıyla geçmişte partiyle ilişiği kesildiği öne...
Başkan Güç: "Delege seçimlerini başarılı bir şekilde...
YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada,...
Utku Gümrükçü, 'yeniden yapılanma' sürecini anlattı:...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, partisinin İzmir’deki yeniden yapılanma sürecinde örgüt...
AK Partili Bursalı'dan yeni eğitim yılı mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Aksoy, Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde...