BIST 100 14.235,83 %1,60 Altın 6.713,67 ₺/gr %0,10 Bitcoin $77.954 %1,52 Dolar 48,64 ₺ %0,04 Euro 56,22 ₺ %0,01 Sterlin 65,70 ₺ %0,02 Gümüş 98,75 ₺/gr %0,15 Ethereum $2.514,06 %1,21 İsviçre Frangı 59,51 ₺ %0,00 Kanada Doları 34,99 ₺ %0,01 Avustralya Doları 34,71 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,24 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AKP'den CHP'li Özel'e 'Gezi' tepkisi

AKP'den CHP'li Özel'e 'Gezi' tepkisi

Gezi Parkı eylemleri davasında açıklanan yarara muhalefetten tepki yükseldi. CHP'li Özgür Özel'in ''Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır'' çıkışına AKP cephesinden tepki yağdı.

0Yorumlar
AKP'den CHP'li Özel'e 'Gezi'  tepkisi
CHP Grupbaşkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gezi Parkı eylemleri davasında çıkan karara yönelik yaptığı açıklamada, Özel, ''Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir'' ifadelerini kullandı.

Çizgiyi aştı çıkışı 
Özel’in açıklamalarından sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabı üzerinden Özel’e yüklendi. Hamza Dağ Gezi Parkı eylemlerini ihanet olark suçladığı açıklamasında, '' Bu ihanetin, karanlık destekçilerinin aldığı hapis cezalarına tepki göstermek, kameraların karşısına geçerek kinini kusan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, her zamanki seviyesizce hakaret ve tehditleriyle iyice çizgiyi aşmış, hadsizleşmiş, seviyesizleşmiştir'' dedi. 


''Yine sandığa gömülecekler''
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya bir diğer eleştiren isim oldu. Kaya açıklamasında, '' Vandal sevici, Yassıada zihniyetli Özgür Özel, hadsizce ve densizce Cumhurbaşkanımızın üzerinden Türkiye'yi ve milli iradeyi tehdite yelteniyor. Bu zihniyeti, son 21 yıldır büyük milletimiz ile birlikte 15 kez sandığa gömdük. Çirkinliklerinde boğulup, yine sandığa gömülecekler'' ifadelerini kullandı.


''Özgür Özel haddini çok fazla aştı''
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Alpay Özalan da, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Özel'e cevap verdi. Özalan,  gezi Parkı Olaylarını ülkenin ihnaetlerinden biri olarak değerlendiriği açıklamasında, “Gazi Parkı Davası'nda yargı kararını verdi ve suçlular cezalandırıldı. Ülkemize ve milletimize yapılan en büyük ihanetlerden biri olan Gezi vandallığına her zamanki gibi CHP sahip çıktı. Özgür Özel denilen kendini bilmez, soykırım iftirasıyla ilgili Sezgin Tanrıkulu'nu da yanına alıp bir basın toplantısı düzenledi. Ağzından köpükler saçarak konuşan ve tedavi şart dedirten bir performans sergileyen Özgür Özel haddini çok fazla aştı. Rezil ifadelerle Cumhurbaşkanımızı hedef aldı. Tehditler savurdu” şeklinde konuştu. Sözlerine, “Neymiş? Mahkûm edeceklermiş, hesap soracaklarmış. Be densiz Özgür Özel, 15 Temmuz'da silahlı darbecilere bile geçiş vermeyen lider ve sevenleri senin alçak tehditlerinden korkar mı sanıyorsun? Ve hadsiz Özgür Özel, onca devletin düşmanlığıyla baş eden ve onların maşalığını yapan ve terör örgütlerinin başını ezen lider ve sevenleri senin gibi bir çapsıza pabuç bırakır mı sanıyorsun?” dedi. 

 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Başkan Gümrükçü'den siyasi partilere ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, "Ortak Akıl ve Nezaket Ziyaretleri" kapsamında kentteki...

1 saat önce

YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı açıldı

YENİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın açılışı geniş katılımlı törenle...

3 saat önce

Özelleştirme tartışması İzBB Meclisi'nde: AK Partili...

Köprü ve otoyolların özelleştirme programına alınması Meclis gündemine taşınırken, AK Parti Grup...

15 saat önce

Başkan Vekili Akın'dan İzBB'ye tepki: Yapıcı irade...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündem dışı bölümünde söz alan Güzelbahçe Başkan Vekili...

16 saat önce

YENİ Partili Dalgıç'tan 'otoyol özelleştirmelerine' tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Çeşme Otoyolu’nun özelleştirilmesi gündeme geldi. YENİ...

16 saat önce

MHP'li Altınkeser başkan vekilliği görevinden istifa etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Bahadır...

19 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı!...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026-2027 eğitim öğretim yılı açılışında yaptığı konuşmada eğitim...

21 saat önce

Butlan CHP'sinden 'kurultay' kararı: Temyiz incelemesi...

Butlan yönetimindeki CHP'nin Parti Sözcüsü Müslim Sarı, partisinin 38. Olağan Kurultay'a ilişkin...

23 saat önce

AK Parti Urla’da dikkat çeken dönüş: İstifa ettirilen...

Ücretsiz yapılan tadilat için para alındığı iddiasıyla geçmişte partiyle ilişiği kesildiği öne...

1 gün önce

Başkan Güç: "Delege seçimlerini başarılı bir şekilde...

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada,...

1 gün önce

Utku Gümrükçü, 'yeniden yapılanma' sürecini anlattı:...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, partisinin İzmir’deki yeniden yapılanma sürecinde örgüt...

1 gün önce

AK Partili Bursalı'dan yeni eğitim yılı mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Aksoy, Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde...

1 gün önce