BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset AKP'li Sürekli 'den o sözlere yanıt:“Soyer haklı, İzmir h...

AKP'li Sürekli 'den o sözlere yanıt:“Soyer haklı, İzmir hizmet bekliyor”

AK Parti İzmir İl Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısında, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ile İzmir ve ülke gündemi değerlendirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” sözlerini de gündeme getiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı İzmir, düşman toprağı değil! Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur"dedi.

0Yorumlar
AKP'li Sürekli 'den o sözlere yanıt:“Soyer haklı, İzmir hizmet bekliyor”

Başkan Sürekli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “9 Eylül’ü, ‘düşmana düşman demeden’ kutlayan, her fırsatta Yunan hayranlığını ortaya koyan, İzmir’i sorunlar yumağına dönüştürüp tek çözüm, kalkınması için tek somut iş üretmeyen CHP’li Soyer, bu tespitini kendisine sık sık hatırlatmalı, hükümete değil! Kadifekale’ye Pagos Pazarı, İzmir’e özel para ve bayrak fikri kendilerine aitti. Bir ayağı Yunanistan’daki dostlarının makamında, fotoğraflar çektirerek el sıkışıp sıkışıp dönüyor. Neden, ne için olduğu belli değil. Şimdi, bunun benim söylediğimle ilgisi yok diyecek. Ben, hükümete mesaj verdim diyecek. Ama, bal gibi var. İzmir’in işgali ve kurtuluşunda dahi en büyük rolü oynamış düşmana düşman demezken, hükümeti düşman ilan ediyor. Neden? 3,5 yıldır hizmet etmediği İzmir’e hesap günü yaklaşıyor çünkü. Çünkü, hiçbir vaadini yerine getiremedi, şehre arpa boyu yol aldıramadı. Bir tek sorununu çözemedi. Çözmek bir yana, sorunları liyakatsiz, denetim ve takipten uzak, boşverci bir yaklaşımla çığ gibi büyüttü.  Halkın İzmir’e hizmet için seçtikleri, kılını kıpırdatmadan sorumlu arayacaklarsa kendilerine dönüp bakacak.”

Biz uçak diyoruz, birileri balon…

Saha çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ve bu konuda il ve ilçe teşkilatı ile giderek aktif hale gelen üyelerin büyük fedakârlığı olduğunu belirten Sürekli, Türkiye’nin 21 yılda kat ettiği mesafeye dikkat çekerek şöyle konuştu; “Ekonomik ve sosyal kalkınmada dünyada eşi olmayan hızda bir yükselişteyiz. Hayal gibi görünen çok iş başardık. Bugün kendi doğal kaynaklarıyla, yerel ve milli üretimleriyle ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek bir ivme yakaladık. Baş danışmanlarını Amerika’dan seçen, onu da telekonferansla halka tanıtan; kendi milleti ve Türkiye şartlarına bu kadar uzak olanların söylemleri dikenlere takılır. Bizim uçak, birilerinin balon dediğini halkımız görüyor, anlıyor. Genelde yapılanları da görüyor, İzmir’e yapılanları da. O balonlar da patlayacak. Ama, AK Parti’nin millete ve memlekete hizmet sevdası sürüp gidecek. Bizim gösterişle, allı pullu vitrinlerle işimiz olmaz. Görünür, tartıya çıkarılır, milletin ihtiyacını karşılayan yatırımlarımıza, projelerimize devam edeceğiz.”

Yaptıklarımızı anlatmaya, doğruyu göstermeye devam…

Parti teşkilatlarının tüm kademelerine, geçen 21 yıla ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir performans gösterdikleri için teşekkür eden Başkan Kerem Ali Sürekli; “Biz İzmir halkına, şehrimiz ve ülkemiz için neler yaptığımızı anlatmayı sürdüreceğiz. Son yıllarda alanda, hemşerilerimizle; STK’lar ve önceki dönem yöneticilerimizle, üyelerimizle kurduğumuz bağ çok daha güçlü. Bu ağı genişleterek çalışacağız. Yeni üye çalışmalarımız, örnek düzeyde. Gönüllülük esasıyla büyüyor, çoğalıyoruz. Türkiye’nin AK Parti’den başka yolu yok. Bizler, üretirken de engelleri aşarken de tek menfaati gözetiriz. O da milletimizin menfaatidir… İzmir de bunu görecek. Çünkü, çok büyük bir hezimet yaşıyor. Hedefimiz belli. Yöntemimiz de. Gönül kapılarını çalmaya ve aralamaya devam. Doğruları söylemeye devam.” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Yeni Parti İzmir İl Kongresi: Çağatay Güç yeniden başkan...

Yeni Parti İzmir 1. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak seçime giren Kurucu İl Başkanı...

1 saat önce

Başkan Yıldız'dan Atatürk portresi haberlerine tepki:...

CHP’den istifa ederek AK Parti'ye katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın makam...

6 saat önce

Çağatay Güç'ün yeni yönetim listesi belli oldu

Yeni Parti İzmir İl Örgütü 1. Olağan İl Kongresi’ni düzenliyor.  

7 saat önce

Özgür Özel Manisa’da: Asla kötülüğe teslim olmayacağız

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin milletin talimatıyla kurulduğunu belirterek,...

7 saat önce

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci hakkında iddialar

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci'nin düzenlediği çalışmalar eleştirilere konu olmaya...

7 saat önce

Başkan Eşki'den sendikalara Cemil Tugay eleştirisi:...

Yeni Parti İzmir İl Kongresi'nde dikkat çeken konuşmalardan birini Bornova Belediye Başkanı Ömer...

9 saat önce

AK Partili bir isme vermesi bekleniyordu: Başkan Tugay...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçişi sonrasında meclisin yeni...

9 saat önce

Çağatay Güç kongrede konuştu: İzmir yeniden söz söylüyor

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kongresi’nde...

10 saat önce

Yeni Parti İzmir'de il kongresi: Çağatay Güç tek aday

Yeni Parti İzmir İl Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor.

14 saat önce

Yeni Parti'de kurultay hazırlığı

Yeni Parti'de Parti Meclisi, 28 Ekim Çarşamba günü 1'inci Olağan Kurultay'ın tarihini belirlemek...

15 saat önce

Özgür Özel İzmir'e basın özgürlüğü yürüyüşe katılmak için...

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de basın özgürlüğü yürüyüşüne katılacak.

2 gün önce

2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...

2 gün önce