BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Binali Yıldırım: İzmir'de olağanüstü gayreti istismar etm...

Binali Yıldırım: İzmir'de olağanüstü gayreti istismar etmeye çalıştılar

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'de meydana gelen depremin ardından ortaya konan olağanüstü gayreti istismar etmeye çalışanların olduğunu ancak İzmirliler'in her şeyin farkında olduğunu bildirdi.

0Yorumlar
Binali Yıldırım: İzmir'de olağanüstü gayreti istismar etmeye çalıştılar
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'de meydana gelen depremin ardından ortaya konan olağanüstü gayreti istismar etmeye çalışanların olduğunu ancak İzmirliler'in her şeyin farkında olduğunu bildirdi.
 
Yıldırım, Kocaeli'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bütün çalışmaların, bölge ve dünyanın mazlum insanları ve Anadolu coğrafyasının 83 milyon vatan evladının alnı ak başı dik olarak gezmesi için verilen mücadelenin adı olduğunu belirtti.
 
Bugün kongrenin yanı sıra 2 milyar liranın üzerinde değere sahip birçok açılışı da Kocaeli'ne kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Yol medeniyettir, su medeniyettir dediniz. Emrettiniz, yolları böldük hayatları, milleti birleştirdik ama bir şeye izin vermediniz. 'Yolları böleriz ama ülkeyi milleti böldürtmeyiz.' dediniz ve bu anlayışla teröre hem içeride hem dışarıda hak ettiği cevabı verdik." diye konuştu.
 
İzmir'de meydana gelen depreme de değinen Yıldırım, şunları kaydetti:
 
"Birkaç saat içerisinde oraya gittim. Hemen sizin talimatınızla bakan arkadaşlarımız oraya intikal ettiler. Sıcağı sıcağına enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmaları insanüstü bir gayretle gerçekleştirildi ve 107 vatandaşımızı sağ salim o beton yığınlarının altından çıkarmayı başardılar."
 
"İZMİRLİ HER ŞEYİN FARKINDA"
 
Yıldırım, ülkede daha önce yaşanan depremlere de işaret ederek, "Rabb'ime hamdediyorum. Liderliğinizde ülkemizin her türlü kriz yönetiminde her türlü afete karşı çok ama çok donanımlı hale gelmiş olduğuna da şahit olduk. Allah sizden razı olsun." dedi.
 
İzmir'de bu olağanüstü gayreti istismar etmeye çalışanların olduğunu anlatan Yıldırım, "Varlık gösterememenin ezikliğini yaşayan yerel yönetimler de tabii alışık olduğumuz iftira ve yaygara ile kendilerini göstermenin gayreti içerisindeler ama şundan emin olabilirsiniz Sayın Cumhurbaşkanım, İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan da inşallah hak sahiplerine teslim edilecek." ifadesini kullandı.
 
Yıldırım, Kocaeli'nin artık Osmangazi Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Bilişim Vadisi ve birçok OSB ile Türkiye'nin üreten ve refahını sağlayan en önemli illerinden biri olduğunu vurgulayarak, Kocaeli'ne 18 yıldır hizmet ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!

Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...

6 saat önce

Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...

1 gün önce

Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...

1 gün önce

CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...

1 gün önce

YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...

YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...

1 gün önce

'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!

'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...

2 gün önce

Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...

2 gün önce

CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...

2 gün önce

'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...

3 gün önce

CHP'nin köklü isimlerinden YENİ Parti'ye başvuru!

CHP’nin önemli isimleri Aziz Kocaoğlu, Kâmil Okyay Sındır ve Olgun Atila, partiden istifa ederek...

3 gün önce

Başkan Uzun tarafını seçti: Narlıdere'de çoğunluk CHP'de!

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un CHP'de kalma kararı aldı. Belediye meclisindeki yeni...

3 gün önce

Bahçeli, teröristbaşı Öcalan için 'umut hakkı' çağrısını...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında çıkarılacak "çerçeve...

3 gün önce