Cevdet Çayır'dan emekliye 2 bin 500 liralık gıda kartı sözü
Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, emeklilere kendisine 2 bin 500 TL gıda kartı, belediye çalışanlarına bayram öncesi 10 bin lira ikramiye desteğinin verileceğini açıkladı.
Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim kampanyasının son haftasında, hız kesmeden devam ediyor. Hafta sonu Çamdibi ve Yeşilova bölgesinde gerçekleşen ziyaretlerde Çayır, bölgesel halk ve esnaf ile bir araya geldi. Cevdet Çayır, Çamdibi ve Yeşilova'da gerçekleşen ziyaretlerinde, mahalle sakinlerinin ve esnafın karşılaştığı sorunlar dinleyerek alışveriş hakkında bilgi alışverişinde çözüm önerileri bulundu. Vatandaşlarla samimi ve samimi bir diyalog kurarak, Bornova'nın geleceği için hedeflerini paylaşan Çayır, mahallelerin ihtiyaçlarını doğrudan yerinde görerek ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdürdü.

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN..."
Yapılan ziyaretleri değerlendiren Çayır, ''Her gittiğimiz mahallede olduğu gibi Çamdibi ve Yeşilova'da da değerli hemşehrilerimizin kayıtları dinlendi, öğrenildi ve dağıtılmadı. Vatandaşlarımızın bugünkü yaşı, Bornova'yı daha yaşanabilir ve güzel bir kent haline getirmek için yola çıktık. Bornova'nın sokaklarında, mahallelerimizin bir araya geldiği, hepimizin karşılaştığı sorunları daha iyi anlıyoruz. Ancak unutmayın ki bu sorunlar çözülemez. Birlikte hareket ettiğimizde, onun sorununun kapsamını genişletebiliriz. Ben ve ekibim, Bornova'nın çözücüleri çözmek için buradayız. Hemşehrilerimizin güveni ve desteğiyle, mahallelerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz. İhtiyaçları ve beklentileri dikkate alınarak, sürdürülebilir bir kalkınma için sınıflandırılır. Bu yetenek emeklilerimizin de yanındayız. Emeklilerimize her ay 2 bin 500 liralık gıda takviyesi eklendi. Onların refahını sağlamak, onların huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak bizim için büyük bir sorumluluktur. İşçimizin ve emeğimizin her zaman yanında olacağız. Bayram öncesi belediye çalışanlarımıza 10 bin lira ikramiye desteği sağlıyoruzz. Bizim için önemli olan hemşehrilerimizin huzuru, refahı ve mutluluğudur. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz ve evimiz olan Bornova'yı güzelleştireceğiz." dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karabağlar Belediye Meclisi'nde çoğunluk Cumhur...
CHP'de "mutlak butlan" kararının ardından yaşanan ayrışma, İzmir'deki belediye meclislerine de...
Bornova’da Reçel Festivali öncesi hijyen eğitimi ve...
Bornova Belediyesi, bu yıl Eylül ayında ikinci kez düzenlenecek Reçel Festivali öncesinde...
Çağatay Güç'ten ADD ziyareti: O seçimi yapmak zorundalar!
CHP’nin seçilmiş İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, ADD Karabağlar Şubesi’nde yaptığı konuşma ile...
Siyaset Haberleri
TümüBaşkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...
Gümrükçü'nün 'elitler gitti' çıkışına, Volkan Gürboğa'dan...
Gerçekleştirdiği basın açıklamasında "Elitler gitmiştir, emekçiler burada CHP'ye sahip çıkmaya...
Kılıçdaroğlu İzmir'e gelecek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki 45 gün içerisinde İzmir'e geleceği...
Gümrükçü'nden istifa eden başkanlara mesaj: Meclis...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine...
Gümrükçü'den Güç'e sert sözler: "Oyları cebine koyup...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında CHP'deki ayrışma süreci ve...
İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...
Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...
Başkan Fıçı'dan siyasi süreç açıklaması: "Herhangi bir...
Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ilişkin yazılı...
Tunç Soyer, tutukluluk incelemesini protesto etti: SEGBİS...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kooperatif soruşturması kapsamında tutuklu bulunan önceki...
Sinem Dedetaş'tan ilk açıklama: Aklım ve kalbim...
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda dün gözaltına alınan Belediye Başkanı...
MHP'li Feti Yıldız'dan 'parti kapatma' açıklaması!
MHP'li Feti Yıldız, "Siyasi Parti Kapatma nedenlerine 'rüşvet ve yolsuzlukların odağı olmak' da...
70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!
70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...
Bayındır Belediye Başkanı Sakarsu, CHP'den istifa etti!
Bayındır Belediye Başkanı Savut Sakarsu, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti.
