BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Siyaset CHP Güzelbahçe tutuklu başkanlar için eylemde

CHP Güzelbahçe tutuklu başkanlar için eylemde

CHP İzmir İl Yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda her hafta bir ilçe örgütü Şenol Aslanoğlu’na özgürlük istemek için Buca Kırıklar Cezaevi önünde eylem ve basın açıklaması gerçekleştirecek. Basın açıklamasının ikinci gününü CHP Güzelbahçe İlçe örgütü düzenledi.

0Yorumlar
 CHP Güzelbahçe tutuklu başkanlar için eylemde

Şenol Aslanoğlu cezaevinden çıkana kadar devam edecek Eylemlerde, ‘Mert dayanır namert kaçar’ yazısının bulunduğu Şenol Aslanoğlu fotoğrafları yer aldı. Yapılan basın açıklamamasına CHP İl Başkan Yardımcısı Haydar Göktepe, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Güzelbahçe Belediye Başkan vekili Keramettin Yüksel ve ilçe yönetimi katıldı.

‘İktidar olacağımız için korkuyorlar’

Basın açıklamasında konuşan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, “Sevgili yoldaşlarımız bugün Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe ilçe örgütü olarak buradayız. Buca Kırklar Cezaevi'nin önündeyiz. Niçin buradayız? İl başkanımız Şenol Arslanoğlu'nu ve tutuklu tüm Cumhuriyet Halk Partililerini derhal serbest bırakın diye buradayız. Hukuksuzluğun, adaletsizliğin, işsizliğin, emek düşmanlarının olduğu bir memlekette il başkanımız niye içeride bizler çok iyi biliyoruz. Bu davanın siyasi olduğunu cümle alem biliyor ama artık yeter! İl başkanımız niye içeride? Önceki dönem belediye başkanımız niye içeride? Bizim cumhurbaşkanı adayımız niye içeride? Belediye başkanlarımız niye içeride? Çünkü sizler çok iyi biliyorsunuz. Gözlerinizin içine baka baka tekrar hatırlatalım; Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geliyor, bu sebeple onlar içeride ama vallahi de billahi de bizler yani emekten yana, işten yana, adaletten yana, Cumhuriyet Halk Partililer olduğu sürece ilk seçimlerde iktidarız. Bizler istiyoruz ki İl başkanımız da, cumhurbaşkanı adayımız da, bütün belediye başkanlarımız da yanımızda olsun. Herkesi bu mücadeleye, bu haksızlığa, bu hukuksuzluğa ses çıkartmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ilk seçimlerde iktidar olacak bu sebeple onları içeride tutuyorsunuz. Bunu defalarca söylemeye de razıyız ancak sadece söylemeyeceğiz. Artık eylül'deki duruşmada göreceğiz yargıçları, hâkimleri, yerleri değiştirdin neden? Onların tutuklulukları bitti, hakimler onları saldı. Şimdiki bu mahkemede de suçsuz olduklarını bildikleri için salınacaklar, bu sebeple onların yeri de değiştirildi. Sonra çıkıyor adalet Bakanı diyor ki, yargı bağımsız. Bağımsız olan tek bir şey var o da yüreğinde Atatürk ve Cumhuriyet sevdası olanlar, yani bizler. Bu bağımsızlığımızı ölene kadar, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı ölene kadar savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu İzmir'e gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki 45 gün içerisinde İzmir'e geleceği...

1 saat önce

Gümrükçü'nden istifa eden başkanlara mesaj: Meclis...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'den istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine...

2 saat önce

Gümrükçü'den Güç'e sert sözler: "Oyları cebine koyup...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, düzenlediği basın toplantısında CHP'deki ayrışma süreci ve...

2 saat önce

İYİ Parti Karşıyaka'dan belediyeye 'tahliye' çıkışı:...

Yeşil-kırmızılı kulüp, belediye ekipleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu...

3 saat önce

Başkan Fıçı'dan siyasi süreç açıklaması: "Herhangi bir...

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, son günlerde yaşanan siyasi gelişmelere ilişkin yazılı...

3 saat önce

Tunç Soyer, tutukluluk incelemesini protesto etti: SEGBİS...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kooperatif soruşturması kapsamında tutuklu bulunan önceki...

4 saat önce

Sinem Dedetaş'tan ilk açıklama: Aklım ve kalbim...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda dün gözaltına alınan Belediye Başkanı...

1 gün önce

MHP'li Feti Yıldız'dan 'parti kapatma' açıklaması!

MHP'li Feti Yıldız, "Siyasi Parti Kapatma nedenlerine 'rüşvet ve yolsuzlukların odağı olmak' da...

1 gün önce

70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...

1 gün önce

Bayındır Belediye Başkanı Sakarsu, CHP'den istifa etti!

Bayındır Belediye Başkanı Savut Sakarsu, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti.

3 gün önce

Özel'den milletvekillerine talimat: CHP tartışmalarından...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)...

3 gün önce

CHP Selçuk'ta butlana pankartlı veda: Atanmış yönetime...

CHP Efes Selçuk'ta mutlak butlan kararının ardından ilçe başkanlığına atanan yönetim bugün görevi...

3 gün önce