BIST 100 14.132,23 %0,16 Altın 6.683,78 ₺/gr %0,12 Bitcoin $63.474 %0,07 Dolar 47,89 ₺ %0,11 Euro 55,30 ₺ %0,03 Sterlin 64,69 ₺ %0,01 Gümüş 98,81 ₺/gr %0,33 Ethereum $1.886,92 %0,38 İsviçre Frangı 58,85 ₺ %0,15 Kanada Doları 34,40 ₺ %0,17 Avustralya Doları 33,83 ₺ %0,14 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,76 ₺ %0,23 BAE Dirhemi 13,04 ₺ %0,11 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,36 Çin Yuanı 7,10 ₺ %0,12
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Bezircilioğlu'na 'hayır...

CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yeni İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Birliktelik mesajı veren başkanlar, Millet İttifakı iktidarı için beraber çalışacaklarını dile getirdi.

0Yorumlar
CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslanoğlu ve Bezircioğlu iktidar mesajı verdi. CHP İl Başkanı Aslanoğlu, ziyaretle ilgili "Bir tebrik ziyaretiydi. Yeni seçilen tüm ekip arkadaşlarını tebrik ettik. Başarılar diledik. Yolları açık olsun’’ açıklamasını yaptı.  

İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu ise "Bize güç veren şeref veren bir ziyaret oldu. Kendisi benim çok eski dostumdur. Çok da memnunum. İçeride de onu söyledim. İzmir’de bu güzel atmosferi bu güzel iklimi yayacağız, hakim hale getireceğiz, iş birliği ile Millet İttifakı olarak başarıya kavuşacağız. Bu ülkeyi artık olması gereken noktaya çıkaracağız. Başkanıma huzurunuzda çok teşekkür ediyorum yeniden" şeklinde konuştu. 

"BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!"
Aralarındaki dostluğun siyasete yansıyıp yansımayacağı konusundaki soruya yanıt veren Aslanoğlu, "Tabi ki yansıyacak. Biz iki eski dostuz. Çok farklı yerlerde birlikte görev aldık. Odalar da bunlardan bir tanesi. Şimdi de omuz omuza bu ülkeyi karanlıktan çıkarmak için birlikte çalışacağız" dedi. 


İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu'nun kongre sürecinde açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 milletvekili ve ilçe belediyeleri hedefleri hakkında konuşan Aslanoğlu, "İyi bir il başkanı tabi ki hedeflerini büyük tutacaktır. Biz İttifak ortağıyız. Millet İttifakı’nın iktidarı için hep birlikte el ele çalışacağız" dedi. 

SEÇİME HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Bezircilioğlu ise konuya dair, "Bu konuya açıklık getireyim kafanızda soru işareti uyandırmasın. Biz bir kongre süreci atlattık tabi kendi partimizde hedefleri ortaya koymamız lazım. Öncelikle bizim öncelikle 100 yılın seçimi var. 100 yıl önce bu ülkenin makus tarihini atalarımız nasıl yendiyse biz de 100 yıl sonra 100 yıl seçiminde tekrar bu milletin makus tarihini yenmek için bir aradayız. Bir arada hareket ediyoruz. Bizim bu seçimi almamız çok önemli. Bu seçime odaklandık. Seçime hep beraber çalışacağız. Ondan sonra öbür seçim için o çok uzun bir vade şu an için onunla ilgili bir tasarrufta bulunmaya gerek yok. O kongre sürecinde kalmıştır. Önceliğimiz 100 yılın seçimidir, bu seçimi kesinlikle alacağız. Ondan sonra taşlar yerine oturur ülkemizde. Odaklanmamız gereken 100 yılın seçimidir. Aramızda çok ciddi bir Millet İttifakı var" değerlendirmesini yaptı.  

"6’LI MASA GENEL BAŞKANLARI İZMİR’E GELECEK!"
6’lı Masa’nın İzmir İl başkanlarının sahada bir araya gelip gelmeyeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Aslanoğlu, ‘’Hem onu çok yakında göreceğiz hem de 6’lı Masa’nın genel başkanlarını burada çok yakında görürsünüz’’ dedi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Büyükşehir Meclisi'nde Görkem Çolak uzlaşısı: YENİ Parti...

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Divan Katip Üyeliği görevinden istifa eden CHP'li Ender...

12 saat önce

'Selahattin Demirtaş'a tahliye' iddiaları... DEM Parti o...

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eylül ayında...

15 saat önce

Başkan Tugay tartışmalara son noktayı koydu: "Bağımsız...

14 Ağustos'ta AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddialarla gündeme gelen İzmir Büyükşehir Belediye...

18 saat önce

Menderes'te bağımsız meclis üyesi aday oldu

Menderes Belediyesi’ne yapılan operasyon sonucunda Başkan İlkay Çiçek tutuklanarak cezaevine...

18 saat önce

Başkan Sengel’den YENİ Parti’ye üyelik çağrısı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kuruluş sürecini tamamlayan YENİ Parti Efes...

21 saat önce

CHP’de Kılıçdaroğlu başkanlığındaki MYK toplandı

CHP’de mutlak butlan kararı sonrası görevlendirilen yönetimin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Kemal...

1 gün önce

YENİ Parti lideri Özgür Özel hakkında bir fezleke daha:...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, YENİ Parti Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Türkiye İşçi...

1 gün önce

ABD ve İran Anlaşmaya Vardı: Ateşkes Uzayacak

ABD ile İran’ın, Pakistan’ın arabuluculuğunda yürütülen görüşmeler neticesinde mevcut...

1 gün önce

YENİ Parti İzmir'de disiplin kurulu belli oldu

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Çağatay Güç ve 30 kişilik yönetiminin atanmasının...

1 gün önce

MHP lideri Bahçeli'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç'...

MHP lideri Devlet Bahçeli, iktidarın 'Terörsüz Türkiye' adını verdiği yeni 'çözüm süreci'...

2 gün önce

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Türkiye'ye Geliyor!

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle...

2 gün önce

Cumhur İttifakı 'çerçeve yasa'da fire verdi: 9...

2. Açılım Süreci kapsamında hazırlanan 'çerçeve yasa'nın 467 oyla kabul edildiği TBMM oylamasına...

2 gün önce