CHP'li Serdar Koç adaylık için yola çıktı
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, milletvekilliği aday adayı olabilmek için bugün istifa ettiğini açıkladı.
EGE'YE BAKIŞ- Cumhurşyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, bugün gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısında istifa etti.
Serdar Koç istifası ile ilgili yaptığı açıklamada; Belediye Başkanı Cemil Tugay, meclis üyelerine ve de tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkürlerini sundu.
İlçe Yönetimi ile son kez buluşan Serdar Koç, her koşulda halka hizmet edeceğini belirterek CHP’nin iktidar olacağına dikkat çekti. Koç, “Laik, demokratik, sosyal hukuk devleti ilkeleriyle halkın karşısına çıkacağım. Bu göreve talibim.” dedi.
3 yıldır ilçe başkanlığı görevini üstlenen Koç, takvimin başlattığı tarihde milletvekilliği aday adaylığını da açıklayacağını belirtti.
Açıklamanın tamamı şu şekilde:
Halk için Halkla birlikte mücadele yolu için.
Hak, Hukuk, Adalet, Emek ve geçim mücadelesi veren halkın haklarını savunabilmek, halk ile halkın mücadelesini verebilmek için, her kurumun siyasallaştığı devletin geleneklerinin bitirildiği devletin çıkarlarının kişiselleştirildiği düzene karşı çıkmak için, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu düzen için, adil dağılımın ve insanca yaşam haklarının sağlanması için, Genel merkezimizin 21/11/2022 tarihli 2022/895 sayılı Milletvekili Aday Adaylığı konulu genelgeye istinaden, 3 yıldır sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum.
Yaklaşık üç yıldır birlikte özveriyle, karşılık beklemeden gönüllü ve uyumlu çalışan yönetici arkadaşlarıma, Karşıyaka hakları için mücadele eden il yöneticilerime, her gününü ve gecesini Karşıyaka’nın daha yaşanır bir ilçe haline getirmek için, daha temiz bir Karşıyaka mücadelesi veren partimizin ve Karşıyaka’nın değerli Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a, meclis üyelerime, bütün partililerime ve Karşıyaka örgütüne teşekkür ederim.
Karşıyaka’da doğup büyüyen ve yaşayan bir vatandaş olarak, partimin siyasi çizgisinden ve kurallarından hiçbir zaman ayrılmadım.
23 yıldır partimin örgüt kademesi içinde görevler aldım, aynı zamanda sanayici kimliğim ile odalarda ve ulusal platformlarda görev yaptım ve halen yapmaktayım. Devlet işçisi bir babanın çocuğu olarak her kesimin duygularını çok iyi anlayan kardeşinizim.
Türkiye’de her alanda sıkışmış halkımızın onurlu bir yaşam mücadelesi için yolumu çizdim. Hak, Hukuk, Adalet, Emek ve geçim mücadelesi verenler için mücadele verdim vermeye devam edeceğim.
İnandığım yolda korkmadan birlikte yürüyeceğimize, oluşturulan korku dünyasını birlikte yok edeceğimize gönülden inanıyorum.
“Kuruluşun ve Kurtuluşun Partisi Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in teminatı olmaya devam edecektir. Önümüzdeki dönemde kamu kaynaklarının talan edilmeden, israf edilmeden yönetileceği bir dönem için birlikte yılmadan mücadelemize devam edeceğiz.
Genel merkezimizin aday adaylığı takvimini başlattığı tarihte sizlerle birlikte aday adaylığımı açıklayacağım.
Örgütüme Sevgilerimi ve Saygılarımı sunuyorum.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Mansur Yavaş'ın adaylık tartışmasına Burhanettin...
YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...
70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!
70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...
CHP İzmir'de istifa depremi: Toplam sayı 9'a yükseldi!
CHP İzmir İl Yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Çiğli, Karşıyaka,...
Siyaset Haberleri
TümüDevlet Bahçeli, 'Çerçeve Yasa' teklifini imzaladı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çerçeve yasa teklifine imza attı.
Seferihisar YENİ Parti'ye geçti!
CHP'de mutlak butlan kararının ardından kurulan YENİ Parti'ye katılımlar sürüyor. Seferihisar...
Dikili Belediye Başkanı YENİ Parti'ye katıldı
CHP'de mutlak butlan kararının ardından kurulan YENİ Parti'ye katılımlar sürüyor. Dikili...
Özgür Özel'den 'net açıklama': İktidar olamazsak bırakırım!
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk açık grup toplantısında gündemle ilgili...
Özgür Özel'den 'demokratik örgütlenme' açıklaması: Genel...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk grup toplantısında parti örgütlenmesinde...
DEM Parti MYK, 'çerçeve yasa' gündemiyle olağanüstü...
DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında hazırlanan...
Menderes Operasyonu'na YENİ Parti'den tepki geldi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı...
Menderes Operasyonu'na CHP'den tepki geldi!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı...
Yeni Parti İzmir İlçe Yönetim Kurulu listeleri açıklandı
Yeni Parti’nin İzmir’deki ilçe teşkilatlanma çalışmaları sona erdi. 30 ilçenin Kurucu İlçe...
Doğum oranlarının düşüşüne, Bahçeli'den 'beka' çıkışı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aile yapısının tehdit altında...
Mansur Yavaş'ın adaylık tartışmasına Burhanettin...
YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...
Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...
