BIST 100 11.165,44 %0,13 Altın 6.450,91 ₺/gr %1,03 Bitcoin $79.976 %1,76 Dolar 49,84 ₺ %0,00 Euro 55,66 ₺ %0,14 Sterlin 66,51 ₺ %0,11 Gümüş 84,66 ₺/gr %2,15 Ethereum $2.317,82 %2,18 İsviçre Frangı 60,22 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,63 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,09 ₺ %0,21 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,28 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,58 ₺ %0,01 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,08 Çin Yuanı 7,49 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset CHP lideri Özel'den genel seçim mesajı: "Erdoğan'ın yerin...

CHP lideri Özel'den genel seçim mesajı: "Erdoğan'ın yerine bir CHP'liyi cumhurbaşkanı seçeceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin vizyonunun ülkeyi Avrupa Birliği’nin tam üyesi yapmak olduğunu belirtti. Gelecek genel seçimler için mesaj veren Özel, "Gelecek genel seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın yerine bir CHP’liyi cumhurbaşkanı seçeceğiz" dedi.

0Yorumlar
CHP lideri Özel'den genel seçim mesajı: "Erdoğan'ın yerine bir CHP'liyi cumhurbaşkanı seçeceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de Marmara Adalar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Daha sonra kendisini karşılayan yurttaşlara seslenen Özgür Özel, "Ben AK Parti ve MHP’ye geçmişte oy veren kimseye bir şey demem. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu vatandaşları, bu adanın çok kıymetli sakinleridir. Ama 31 Mart’ta oy vereniyle, vermeyeniyle herkese teşekkür ederiz. Ama artık mafyanın düzeni bitti ve halkın düzeni geldi. Halka hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"BENZİNE ZAMMI ERDOĞAN YAPIYOR"

"Öyle kabadayılıklara, öyle ne konuştuğunu bilmeyenlere, önüne geleni tehdit edenlere, burnu büyüklere, gücü başka yerden alanlara değil Aydın Dinçer gibi sadece ve sadece size borçlu olanlara yönettireceğiz bu adayı" diyen Özel, şunları söyledi:

"Bunun için bugün kendisiyle birlikte Narlı’dan buraya seyahatte de sohbet ettik. Başta ulaşım, öyle herkese 900 lira olmaz. Dedi ki adalılara 400-500 lira. Bu bile çok. Haklısınız bu şartlarda bu bile çok ama maliyetler de çok. Ama eğer Aydın Başkan olmasa 1000 lira olacak şey şimdi 500 lira. AK Partili belediye başkanı gitti, CHP’li geldi. 1000’den 500’e düştü. AK Partili Cumhurbaşkanı gidip CHP’li gelsin 50 liraya düşecek. Çünkü mazota, benzine zammı Aydın Dinçer yapmıyor, Recep Tayyip Erdoğan yapıyor."

 

"10 YILIN SONUN TÜRKİYE AB'YE GİRECEK"

CHP’nin vizyonunun ülkeyi Avrupa Birliği’nin tam üyesi yapmak olduğunu kaydeden Özel, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk demiş ki ‘Gelişmiş ülkeleri yakalayın ve geçin.’ Uluslararası toplumda, milletler arası toplumdaki yerini Türkiye Cumhuriyeti alsın. Orada 55 bin dolar milli gelir var. Tayyip Bey'in özendiği ve gidelim dediği yerlerde 4 bin 500 dolar" diye konuştu.

Özel, şöyle devam etti:

"Tayyip Bey altı sıfır attı Allah için, hakkını yemeyelim. Ama altı sıfır atınca hayat kolaylaşmadı. Geçim kolaylaşmadı. Hesap kolaylaştı. Neden? Altı sıfırı masraflardan da attı, maaşlardan da attı. Altı sıfırı etiketlerden de attı, cebinize giren paradan da attı. CHP gelince öyle altı gol atıp, altı gol yiyen amatör lig takımları gibi değil. Size golü yedirmeden bir gol atacağız. Diyorlar ya bir sıfır olsun, bizim olsun. Bir tane sıfır atacağız ama maaşlardan değil masraflardan atacağız sıfırı. CHP gelince bir dönem değil. Bir dönemde yarısı zor olur. Ama 10 yılın sonunda Türkiye hem Avrupa Birliği’ne girecek hem oradaki ülkeler kadar güçlenecek."

"Ben geçen dönem Sosyalist Enternasyonal’in ikinci başkanı seçildim" diyen Özel, "İspanya Başbakanı birinci başkan. 75 ülke altına imza attı. CHP gelirse Avrupa Birliği’ne tam üye olma hedefini destekliyoruz diyorlar. Fransa’sı da attı, Yunanistan’ı da attı. Avrupa Birliği'ndeki ülkeler attı. Bizim hedefimiz, vizyonumuz bu" ifadelerini kullandı.

 

"GELECEK GENEL SEÇİMLERDE..."

Özel, gelecek genel seçimler için şu mesajı verdi: "O yüzden nasıl 31 Mart’ta Marmara Adası kendi kaderi ve geleceğine el koydu, döndü Aydın Dinçer’i belediye başkanı yaptı ve akışı değiştirdi. Gelecek genel seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın yerine bir CHP’liyi cumhurbaşkanı seçeceğiz."



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

CHP İzmir'den '29 Ekim' çıkarması: Yıkılmadık, asla...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla...

11 saat önce

YENİ Parti'nin 29 Ekim töreninde elektrik krizi: Başkan...

YENİ Parti İzmir İl Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk...

12 saat önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı...

15 saat önce

Özlale’den Kamu Denetçiliği Kurumuna fon krizi sorusu

Ümit Özlale, TBMM bütçe görüşmelerinde fon vurgunuyla ilgili Kamu Denetçiliği Kurumuna başvuru...

1 gün önce

Eski ilçe başkanından kurultay sonrası sert çıkış:...

YENİ Parti Bornova Kurucu İlçe Başkanı Ertürk Çapın, kurultay delegesi listesine alınmamasının...

1 gün önce

CHP'li Gülsever'den 'sosyal devlet' çağrısı: Hiçbir çocuk...

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Tivi6’da yayımlanan Sözün Özü programında...

1 gün önce

YENİ Partili Yücel'den 2027 bütçesine tepki: Bunun adı...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Plan Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada, 2027...

1 gün önce

YENİ Parti kurultay tarihi belli oldu!

YENİ Parti Sözcüsü Zeynel Emre, YENİ Parti 'nin kurultay tarihinin 14 - 15 Kasım olduğunu...

1 gün önce

CHP'li Gümrükçü: Çeşme’nin Rant Uğruna Talan Edilmesine...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Çeşme’de meslek odalarını ziyaret etti...

1 gün önce

Yeni Partili Ösen'den Tugay'ın ziyaretlerine ilişkin...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı...

1 gün önce

Antalya'da 3 İlçe Belediye Başkanının AK Parti'ye...

Antalya’da CHP’li 3 belediyenin daha AK Parti yönetimine geçebileceği iddiası siyaset...

2 gün önce

Saray'da sürpriz görüşme: Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Saray'da kabul etti. Görüşmenin...

2 gün önce