BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Bezircilioğlu'na 'hayır...

CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yeni İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Birliktelik mesajı veren başkanlar, Millet İttifakı iktidarı için beraber çalışacaklarını dile getirdi.

0Yorumlar
CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslanoğlu ve Bezircioğlu iktidar mesajı verdi. CHP İl Başkanı Aslanoğlu, ziyaretle ilgili "Bir tebrik ziyaretiydi. Yeni seçilen tüm ekip arkadaşlarını tebrik ettik. Başarılar diledik. Yolları açık olsun’’ açıklamasını yaptı.  

İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu ise "Bize güç veren şeref veren bir ziyaret oldu. Kendisi benim çok eski dostumdur. Çok da memnunum. İçeride de onu söyledim. İzmir’de bu güzel atmosferi bu güzel iklimi yayacağız, hakim hale getireceğiz, iş birliği ile Millet İttifakı olarak başarıya kavuşacağız. Bu ülkeyi artık olması gereken noktaya çıkaracağız. Başkanıma huzurunuzda çok teşekkür ediyorum yeniden" şeklinde konuştu. 

"BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!"
Aralarındaki dostluğun siyasete yansıyıp yansımayacağı konusundaki soruya yanıt veren Aslanoğlu, "Tabi ki yansıyacak. Biz iki eski dostuz. Çok farklı yerlerde birlikte görev aldık. Odalar da bunlardan bir tanesi. Şimdi de omuz omuza bu ülkeyi karanlıktan çıkarmak için birlikte çalışacağız" dedi. 


İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu'nun kongre sürecinde açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 milletvekili ve ilçe belediyeleri hedefleri hakkında konuşan Aslanoğlu, "İyi bir il başkanı tabi ki hedeflerini büyük tutacaktır. Biz İttifak ortağıyız. Millet İttifakı’nın iktidarı için hep birlikte el ele çalışacağız" dedi. 

SEÇİME HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Bezircilioğlu ise konuya dair, "Bu konuya açıklık getireyim kafanızda soru işareti uyandırmasın. Biz bir kongre süreci atlattık tabi kendi partimizde hedefleri ortaya koymamız lazım. Öncelikle bizim öncelikle 100 yılın seçimi var. 100 yıl önce bu ülkenin makus tarihini atalarımız nasıl yendiyse biz de 100 yıl sonra 100 yıl seçiminde tekrar bu milletin makus tarihini yenmek için bir aradayız. Bir arada hareket ediyoruz. Bizim bu seçimi almamız çok önemli. Bu seçime odaklandık. Seçime hep beraber çalışacağız. Ondan sonra öbür seçim için o çok uzun bir vade şu an için onunla ilgili bir tasarrufta bulunmaya gerek yok. O kongre sürecinde kalmıştır. Önceliğimiz 100 yılın seçimidir, bu seçimi kesinlikle alacağız. Ondan sonra taşlar yerine oturur ülkemizde. Odaklanmamız gereken 100 yılın seçimidir. Aramızda çok ciddi bir Millet İttifakı var" değerlendirmesini yaptı.  

"6’LI MASA GENEL BAŞKANLARI İZMİR’E GELECEK!"
6’lı Masa’nın İzmir İl başkanlarının sahada bir araya gelip gelmeyeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Aslanoğlu, ‘’Hem onu çok yakında göreceğiz hem de 6’lı Masa’nın genel başkanlarını burada çok yakında görürsünüz’’ dedi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Yeni Parti İzmir İl Kongresi: Çağatay Güç yeniden başkan...

Yeni Parti İzmir 1. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak seçime giren Kurucu İl Başkanı...

30 dakika önce

Başkan Yıldız'dan Atatürk portresi haberlerine tepki:...

CHP’den istifa ederek AK Parti'ye katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın makam...

5 saat önce

Çağatay Güç'ün yeni yönetim listesi belli oldu

Yeni Parti İzmir İl Örgütü 1. Olağan İl Kongresi’ni düzenliyor.  

5 saat önce

Özgür Özel Manisa’da: Asla kötülüğe teslim olmayacağız

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin milletin talimatıyla kurulduğunu belirterek,...

6 saat önce

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci hakkında iddialar

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci'nin düzenlediği çalışmalar eleştirilere konu olmaya...

6 saat önce

Başkan Eşki'den sendikalara Cemil Tugay eleştirisi:...

Yeni Parti İzmir İl Kongresi'nde dikkat çeken konuşmalardan birini Bornova Belediye Başkanı Ömer...

7 saat önce

AK Partili bir isme vermesi bekleniyordu: Başkan Tugay...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçişi sonrasında meclisin yeni...

8 saat önce

Çağatay Güç kongrede konuştu: İzmir yeniden söz söylüyor

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kongresi’nde...

9 saat önce

Yeni Parti İzmir'de il kongresi: Çağatay Güç tek aday

Yeni Parti İzmir İl Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor.

13 saat önce

Yeni Parti'de kurultay hazırlığı

Yeni Parti'de Parti Meclisi, 28 Ekim Çarşamba günü 1'inci Olağan Kurultay'ın tarihini belirlemek...

13 saat önce

Özgür Özel İzmir'e basın özgürlüğü yürüyüşe katılmak için...

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de basın özgürlüğü yürüyüşüne katılacak.

2 gün önce

2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...

2 gün önce