BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.703 %0,67 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.352,21 %1,58 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset CHP’li Serdar Koç’tan Keseli’ye yanıt; laf cambazlığı yap...

CHP’li Serdar Koç’tan Keseli’ye yanıt; laf cambazlığı yapanlardan olmayın!

Karşıyaka Belediye Meclisi'nin son gerçekleşen oturumunda gündem maddelerinin arasında yer alan, sosyal tesis yapılması planlanan belediyeye ait iki alana alkol ruhsatı verilmesine yönelik görüşmelerin ardından açıklama yapan Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli’nin Belediye'nin ilçenin arazilerini, Ak Parti'ye karşı yapay gündem oluşturarak özelleştirmeye çalışıldığı iddiasına yanıt gecikmedi. CHP İlçe Başkanı Murat Serdar Koç konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sadece eleştirmiş olmak için kelime oyunlarına sığınan, laf cambazlıkları peşinde olanlardan olmayın. Biz aynı şehrin ve aynı ülkenin insanları olarak, halkımızın sorunlarına hep beraber odaklanalım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

0Yorumlar
CHP’li Serdar Koç’tan Keseli’ye yanıt; laf cambazlığı yapanlardan olmayın!
CHP ilçe Başkanı koç’un açıklamasının tamamı şu şekilde:
“Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Karşıyaka’daki yeni İlçe Başkanı Sayın Didem Dereboyulu Keseli’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Başarı dilerken siyasetin gerçekleri çarpıtma, kendi içinde çelişkili cümlelerle yapay bir gündem yaratma çabası ve takiyye sanatı değil, halkın gerçek sorunlarına gerçek çözümler üretme işi olduğunu hatırlatmak isteriz.
Karşıyaka Belediye Meclisinde Mavişehir'de 2 yerle ilgili alkol ruhsatı önergesi görüşüldüğü gün, sayın AKP meclis üyeleri buna karşı çıkıyor, ve bu karşı çıkışın alkolle ilgili olmadığını, o alanların kamu alanı olmasıyla ilgili olduğunu ileri sürüyorlar. Hiçbir şekilde satışı söz konusu olmayan bu alanların özelleştirilmesinden dem vuruyorlar. Gerçekle hiçbir alakası olmayan özelleştirme iddiasını bahane ettikleri yer kendi hükümetlerinin yüzlerce dönüm kamu arazisini özel kişilere sattıkları Mavişehir. Gerçekten şaşkınlık içerisindeyiz. Özelleştirmediğimiz bir alanda açılacak küçük çaplı bir kamu işletmesinde alkol satışı için ruhsatı konuştuğumuz bir yerde, sayın İlçe Başkanı bizi özelleştirme iddiası ile suçlamaya çalışırken kullandığı ifade şu; “Karşıyaka sizin içki masanız değildir.”

“BU İFADELER ŞEKERLİ GAZOZU HATIRLATIYOR”

Sayın AKP İlçe Başkanı, bir alkol ruhsatı işinden konuyu nerelere getirdiniz. Alkolle sorununuz olmadığını iddia ediyorsunuz ama sizin belediyeleri yönettiğiniz her yerde belediye tesislerinde alkol satışını yasaklıyorsunuz. Partinizin kararıyla bu ülkede gece 22:00’den sonra alkol satışı yasaklanalı yıllar oldu. Ve daha birkaç gün önce İstanbul’da Formula-1 yarışından sonra dereceye girenlerin geleneksel şampanya patlatma töreninde, yarışmacılara gazoz verdiniz ve tarihe kara bir mizah örneği olarak geçirdiniz ülkemizi. Bütün bunlar olurken ve benzeri pek çok uygulamayla ülkemiz yasaklar ülkesine dönerken “İnsanların yaşam tarzı ve özgürlüklerine müdahale etmeyen bir siyaset güttüğünüzü” söylemeniz bizlere sadece şekerli gazozu hatırlatıyor. Tıpkı cümlelerinizin içinde geçen “Kamu arazisini imtiyazlı azınlığa tahsis etmek”, “yangından mal kaçırırcasına ruhsat vermek”, “kupon tesis yaparak özelleştirmek”, “kamuya ait alanları özelleştirmek” türünden sözleriniz nedense bize, 19 yıldır ülkemizde sistematik şekilde yürütülen ve halkın büyük çoğunluğunun ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm karşı çıkışlarına rağmen umarsızca devam ettirilen başka politikaları, uygulamaları hatırlatıyor. Biz sadece 2 tesise alkol ruhsatı konusunu gündemde tartıştık. Siz “Alkole karşıyız” demekten imtina etmek adına, konuyu nerelere çektiniz ve yıllardır gözü kapalı yaptığınız uygulamaları bize yapıştırmaya çalışıyorsunuz.
 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Yeni Parti İzmir İl Kongresi: Çağatay Güç yeniden başkan...

Yeni Parti İzmir 1. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak seçime giren Kurucu İl Başkanı...

3 saat önce

Başkan Yıldız'dan Atatürk portresi haberlerine tepki:...

CHP’den istifa ederek AK Parti'ye katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın makam...

9 saat önce

Çağatay Güç'ün yeni yönetim listesi belli oldu

Yeni Parti İzmir İl Örgütü 1. Olağan İl Kongresi’ni düzenliyor.  

9 saat önce

Özgür Özel Manisa’da: Asla kötülüğe teslim olmayacağız

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin milletin talimatıyla kurulduğunu belirterek,...

9 saat önce

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci hakkında iddialar

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci'nin düzenlediği çalışmalar eleştirilere konu olmaya...

9 saat önce

Başkan Eşki'den sendikalara Cemil Tugay eleştirisi:...

Yeni Parti İzmir İl Kongresi'nde dikkat çeken konuşmalardan birini Bornova Belediye Başkanı Ömer...

11 saat önce

AK Partili bir isme vermesi bekleniyordu: Başkan Tugay...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçişi sonrasında meclisin yeni...

11 saat önce

Çağatay Güç kongrede konuştu: İzmir yeniden söz söylüyor

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kongresi’nde...

12 saat önce

Yeni Parti İzmir'de il kongresi: Çağatay Güç tek aday

Yeni Parti İzmir İl Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor.

16 saat önce

Yeni Parti'de kurultay hazırlığı

Yeni Parti'de Parti Meclisi, 28 Ekim Çarşamba günü 1'inci Olağan Kurultay'ın tarihini belirlemek...

17 saat önce

Özgür Özel İzmir'e basın özgürlüğü yürüyüşe katılmak için...

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de basın özgürlüğü yürüyüşüne katılacak.

2 gün önce

2024'te rakiplerdi: Hamza Dağ'dan Başkan Tugay'a ziyaret!

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan AK Parti MKYK...

2 gün önce