BIST 100 13.284,42 %1,67 Altın 6.865,89 ₺/gr %0,94 Bitcoin $81.271 %3,92 Dolar 48,79 ₺ %0,08 Euro 56,11 ₺ %0,08 Sterlin 65,43 ₺ %0,11 Gümüş 103,93 ₺/gr %1,69 Ethereum $2.639,12 %5,08 İsviçre Frangı 59,37 ₺ %0,40 Kanada Doları 34,90 ₺ %0,15 Avustralya Doları 34,76 ₺ %0,25 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,99 ₺ %0,23 BAE Dirhemi 13,28 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,50 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,21
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset CHP’li Temiz: Sendikalar ile birlikte uyum içerisinde çal...

CHP’li Temiz: Sendikalar ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine ve saha çalışmalarına devam eden CHP Bornova Belediye Başkan A. Adayı Güney Temiz,  Belediye - İş Şube Başkanlarıyla bir araya geldi, projelerini ve çalışmalarını anlattı. 

0Yorumlar
CHP’li Temiz: Sendikalar ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız

2 Nolu Şube Başkanı Savaş Atalay, 3 Nolu Şube Başkanı Musa Bozkurt, 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan, 6 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Akan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Temiz hayata geçirecekleri projelerin insan odaklı olacağını ve katılımcı bir anlayışla hizmet edeceklerini söyledi. 

Temiz, “Toplum bir zincirdir ve o toplum zincirin en zayıf halkası kadar güçlüdür. Biz Bornova’da zincirin en güçsüz halkalarını güçlendirmek için geliyoruz" dedi.

“TÜRKİYE SENDİKAL MÜCADELESİNİN TARİHİ KAZANIMLARLA DOLUDUR”
Sendikal mücadelenin önemine değinerek sözlerine başlayan Temiz, “Emek ve demokrasi güçleri Türkiye aydınlanma tarihinin en önemli yapı taşlarındandır. Emek ve demokrasi güçleriyle el ele demokrasiyi yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Sendikal hak ve özgürlükleri CHP olarak çok önemsiyoruz. Sendikal hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırmak için mücadelemize devam ediyoruz.  İşçilerin sendikalarda örgütlenmesinin önüne geçilmek istenmesine ve hak arama yollarının önünün kapatılmasına, sendikal alana siyasal müdahalelerde bulunulmasına asla sessiz kalamayız.  İşçilerin, emekçilerin, hakkı olanı alana kadar vereceği her mücadelede CHP olarak yanlarında, yanı başlarında olacağız. İşçi sınıfı güçlendikçe sosyal demokrat siyaset; sosyal demokrat siyaset güçlendikçe emek mücadelesi güçlenir. Biz, görev süremiz boyunca sendikalar ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Türkiye sendikal mücadelesinin tarihi kazanımlarla doludur. Bugün memurların, işçilerin hatta ‘maalesef çok kısıtlı haklara sahipler’ dediğimiz özel sektör çalışanlarının dahil, sahip oldukları hak ve özgürlükler sendika örgütlenmelerinin eseridir” dedi. 

“YURT KAPASİTEMİZİ HIZLA ARTTIRACAĞIZ”
Şube başkanlarına ve yöneticilere Bornova’da yapacakları hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştiren Temiz, “Bornova’da hayata geçireceğimiz projeler insan odaklı olacak. Çalışmalarımızda dezavantajlı mahalleleri ve yurttaşlarımızı önceleyeceğiz. Toplum bir zincirdir ve o toplum zincirin en zayıf halkası kadar güçlüdür. Biz Bornova’da zincirin en güçsüz halkalarını güçlendirmek için geliyoruz. Kendimize, Türkiye’nin en fazla kreşine sahip olan ilçe belediyesi olma hedefi koyduk. Bu kreşlerde kadın istihdamına liyakat esasına göre öncelik vereceğiz. 65 yaş üstü yurttaşlarımız için kuracağım yaız gündüz yaşam evleriyle, sosyalleşmelerini ve sağlıklı bir şekilde hayata devam etmelerini sağlayacağız. Bir üniversiteler kenti olan Bornova’mızda bizlere emanet olan gençlerin kent yaşamında barınma, dengeli beslenme ve ulaşım sorunlarının çözümü için gerekli adımları atacağız. Yurt kapasitemizi hızla arttıracağız. Tüm sosyal yardımlarımızı ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza insan onuruna yaraşır bir şekilde ulaştıracağız. İnsanca yaşamın güvence altına alındığı ve yaşatıldığı bir Bornova için, sosyal demokrasi ve sosyal belediyecilik anlayışını egemen kılmak için yorulmadan çalışacağız” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

AK Partili Kırkpınar'dan Foça çıkarması: Birikmiş...

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Foça ilçesinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı...

3 saat önce

Ümit Özlale'den Mehmet Şimşek'e: Konuyu yeterince ciddiye...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, sermaye piyasasında yaşanan gelişmelerin yalnızca...

4 saat önce

AK Parti Konak, Danışma Meclisi’nde toplandı: 2029’da...

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantıda...

19 saat önce

Ekrem İmamoğlu 'erken seçim' çağrısı yaptı: 'Nihayetinde...

İktidarın politikalarına tepki gösteren ve 'erken seçim' çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu,...

1 gün önce

Kayyumluk görevine son verilmişti: Tekin'den 'göreve...

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesince kayyumluk görevine son veren CHP İstanbul İl...

1 gün önce

Başkan Güç'ten Erken Seçim Çağrısı

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, İzmir Adliyesi önünde STK’lar tarafından...

1 gün önce

AKP’li isim 'avarel kılıklı' demişti: Karakülçe’den...

Foça’da Saniye Bora Fıçı protestosu sonrası başlayan polemik, İzmir Büyükşehir Belediye...

1 gün önce

Gümrükçü'den Siyasi Etik Kanunu çağrısı: 5 temel ilkeyi...

Son dönemde artan partiler arası transferleri ve milli iradeyi hiçe sayan siyasi hamleleri sert...

2 gün önce

Borsa İstanbul'daki gelişmeler üzerine CHP Ekonomi Masası...

Borsa İstanbul'da yaşanan gelişmelerin ardından CHP Ekonomi Masası acil toplanma kararı aldı.

2 gün önce

Güç'ten CHP'ye 'telefon polemiği' yanıtı: O defteri...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü’nün YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç hakkında yaptığı...

2 gün önce

Erdoğan'ın danışmanı Uçum'dan seçim tarihi!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, seçim tarihiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Uçum,...

2 gün önce

CHP Manisa'da yeni il başkanı belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanlığı görevine Sait Özkan getirildi. Özkan, sağlık...

2 gün önce