Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’li seçmene seslendi: “Mecbur değilsiniz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Rize mitinginde açıklamalarda bulundu. Yerel seçim mesajını CHP seçmenlerine seslenerek veren Erdoğan, “CHP'nin iş bilmez ve sadece kendi kariyerini düşünen yöneticilerine mecbur değilsiniz" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de düzenlenen miting ve aday tanıtım toplantısında konuşma gerçekleştirdi. Hayat pahalılığı ve enflasyon sorunlarını kabul eden Erdoğan, seçmenlere seslenirken, “Zaferimiz şimdiden ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.
“TERÖRİSTLER BİZİMLE BAŞEDEMEDİ”
Erdoğan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Kendi iç meselelerimizle uğraşmaktan dünyadaki dönüşümü yakalayamadık. Ülkeyi içine düştüğü cendereden kurtaran biz olduk. Teröristler bizimle baş edemedi. Şimdi de sınır ötesinde devam ediyoruz. Turist sayımızı 13 milyondan 57 milyona ulaştırdık. Savunma sanayimizde yüzde 80 olan dışa bağımlılığımızı yüzde 20'ye indirdik. Artık farklı bir lige yükseldik. Yakın tarihimizde ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Hayat pahalılığı ve enflasyon başta olmak üzere canımızı acıtan sıkıntıların üstesinden geleceğiz."
"DEĞİŞİM DEDİLER AMA…"
Konuşmasının devamında muhalefeti hedef alan Erdoğan, "Türkiye'nin en büyük talihsizliğinin tembel, beceriksiz, değişime direnen ve tutucu bir muhalefeti olmasıdır. CHP'ye her gelen bir öncekini mumla aratmıştır. Son genel başkan değişikliğinde de bu gelenek bozulmadı. 'Değişim' dediler ama günün sonunda sabık genel başkanlarını iç darbe ile tasfiye edip yollarına aynı tas aynı hamam devam ettiler" dedi.
6'lı Masa'dan hiçbir aktörün bir araya gelemediğini ifade eden Erdoğan, "Dün yan yana yol yürüdüklerine bugün demediklerini bırakmıyorlar. Her birinin Ankara'da ofisi var. Güle güle kullanın" diye konuştu.
"ASLA ALTERNATİFSİZ DEĞİLSİNİZ”
CHP seçmenlerine de seslenen Erdoğan, şunları söyledi:
"Asıl hayal kırıklığını CHP'li vatandaşlarımız yaşadı. 'Gazi'nin emaneti' diyerek CHP'ye oy veren vatandaşlarımızda umutsuzluk var. Ne olursa olsun vatandaşımızın siyaset kurumundan ümidin kesilmesi demokrasimiz adına büyük bir tehdittir. Hiçbir vatandaşımızın kendisini dışlanmış hissetmesine rıza gösteremeyiz. Asla alternatifsiz değilsiniz. CHP'nin iş bilmez ve sadece kendi kariyerini düşünen yöneticilerine mecbur değilsiniz. Siyasette eser ve hizmet istiyorsunuz AK Parti olarak bizler buradayız.
'YAPAY ZEKA' GÖNDERMESİ
Kendi iktidarları uğruna size dayatmalarda bulunup kaygılarınızı istismar edenlere ve 'İstediğimiz adaya tıpış tıpış oy vereceksiniz' diyenlere, 'Belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz' diye size değil yapay zekaya soranlara bu seçimde esaslı bir ders vermeye hazır mıyız? Gelin bu kibir abidelerine gösterin. 31 Mart'ta tüm Türkiye'de çok farklı bir tablo bekliyoruz."
Erdoğan'ın konuşmasının ardından AKP'nin Rize adayları tanıtıldı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da halka seslendi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ev Sahibi Türkiye" 6973 Kura Çekimi, 1482 Konut Anahtar...
AKP'li İnan'dan 'İzBB'ye 'yargı kararına uyun' çağrısı!
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, üç binanın İzmir Büyükşehir...
Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk il ziyaretini bugün Aydın'a gerçekleştirecek....
Siyaset Haberleri
TümüÖzelleştirme tartışması İzBB Meclisi'nde: AK Partili...
Köprü ve otoyolların özelleştirme programına alınması Meclis gündemine taşınırken, AK Parti Grup...
Başkan Vekili Akın'dan İzBB'ye tepki: Yapıcı irade...
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündem dışı bölümünde söz alan Güzelbahçe Başkan Vekili...
YENİ Partili Dalgıç'tan 'otoyol özelleştirmelerine' tepki!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Çeşme Otoyolu’nun özelleştirilmesi gündeme geldi. YENİ...
MHP'li Altınkeser başkan vekilliği görevinden istifa etti!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Bahadır...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı!...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026-2027 eğitim öğretim yılı açılışında yaptığı konuşmada eğitim...
Butlan CHP'sinden 'kurultay' kararı: Temyiz incelemesi...
Butlan yönetimindeki CHP'nin Parti Sözcüsü Müslim Sarı, partisinin 38. Olağan Kurultay'a ilişkin...
AK Parti Urla’da dikkat çeken dönüş: İstifa ettirilen...
Ücretsiz yapılan tadilat için para alındığı iddiasıyla geçmişte partiyle ilişiği kesildiği öne...
Başkan Güç: "Delege seçimlerini başarılı bir şekilde...
YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada,...
Utku Gümrükçü, 'yeniden yapılanma' sürecini anlattı:...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, partisinin İzmir’deki yeniden yapılanma sürecinde örgüt...
AK Partili Bursalı'dan yeni eğitim yılı mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Aksoy, Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde...
Tabela Kurultay Yapılmadan Değişebilir: YENİ Parti'de...
Siyaset sahnesine taze kan olarak giren YENİ Parti, henüz ilk kurultayını bile yapmadan...
CHP'li Gümrükçü'den 'Foça' çıkışı: CHP'lilerin oyları...
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İl başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısında Foça...