BIST 100 13.337,69 %0,40 Altın 6.788,86 ₺/gr %0,38 Bitcoin $85.500 %4,87 Dolar 48,83 ₺ %0,05 Euro 56,07 ₺ %0,11 Sterlin 65,39 ₺ %0,15 Gümüş 102,92 ₺/gr %0,69 Ethereum $2.736,11 %2,70 İsviçre Frangı 59,52 ₺ %0,13 Kanada Doları 34,81 ₺ %0,09 Avustralya Doları 34,79 ₺ %0,10 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,00 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,30 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,12 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,00
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir'e yürüdü

Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir'e yürüdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları’nın düzenlediği Büyük Gençlik Yürüyüşü'ne katıldı. Gençlerle beraber Anıtkabir' yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Çetelerin olduğunu biliyorum. Beşli çetelerin olduğunu biliyorum. SADAT’ların olduğunu biliyorum. Biz hep birlikte çeteleri de SADAT’ları da ezeceğiz, ezerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

0Yorumlar
Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir'e yürüdü
CUmhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen CHP gençlik teşkilatlarıyla birlikte Güvenpark’tan Anıtkabir’e  doğru yürüdü. 11.00’de başlayan yürüyüş sonrası 12.30 gibi CHP otobüsünün üzerinden bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs'ın sıradan bir bayram olmadığına dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu bayram milli bağımsızlık savaşının en önemli adımlarından birisidir.  16 Mayıs’ta düşman zırhlılarını gördüğü zaman “Geldikleri gibi gidecekler” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı meşalesini yaktığı bayramdır.   Bütün genç arkadaşlarıma seslenmek isterim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki tane ilkesi vardır. Siyasi bağımsızlık ve ekonomik bağımsızlık" dedi. 

Yeniden özgürlük mücadelesi

Ülkenin siyasal ve ekonomik bağımsızlığı yeniden güçlendirmek için yollara çıktıklarını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” der. “Savaş meydanlarında kazanılan zaferler ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça ülke bağımsızlığını koruyamaz” der. Bugün hep birlikte ülkeyi siyasal ve ekonomik bağımsızlığı yeniden güçlendirmek için yollara çıktık. Adalet yürüyüşü bunun en önemli adımıdır. İkinci Yüzyıla Çağrı beyannamemizde ikinci yüzyıla Türkiye’yi hazırlamak zorundayız. Beraber, birlikte, kavgasız, omuz omuza, kararlı, birlikte yürüyerek; toplumun her kesimini kucaklayarak; işçisinden köylüsüne, memurundan şoförüne kadar 84 milyon insan tek yürek olarak ikinci yüzyılda Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini yeniden yaşatacağız." dedi.

SADAT'ı Ezeceğiz!
Son zamanlarda ülke gündemine bomba gibi süşen SADAT'ı ezeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Çetelerin olduğunu biliyorum. Beşli çetelerin olduğunu biliyorum. SADAT’ların olduğunu biliyorum. Biz hep birlikte çeteleri de SADAT’ları da ezeceğiz, ezerek yolumuza devam edeceğiz. Bizler, Milli Kurtuluş Savaşı’nı verenlerin çocuklarıyız. Bizler o mücadelenin neferleri olarak yolumuza devam edeceğiz. Gençler, önümüzdeki süreçte sandık gelecek göreceksiniz. Bu ülkenin karanlığını değiştirecek olanlar sizlersiniz. Gençlerin yol arkadaşlığına bu toplumun ihtiyacı var. Bu ülkenin bağımsızlığı için en büyük mücadeleyi verecek olan sizlersiniz. Hep beraber mücadeledeyiz" ifadelerini kullandı. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

YENİ Parti’de sandıklar kuruluyor: Özel İzmir’e geliyor

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, ön seçimin gerçekleşeceği Cumartesi günü İzmir'e gelecek....

41 dakika önce

Kökkılınç: "Sığınmaevi Kapasiteleri Yetersizdir"

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Av. Nilay Kökkılınç, İzmir’e Valilik tarafından...

16 saat önce

Yeni Parti İzmir'de ön seçim heyecanı

Özgür Özel liderliğinde kurulan Yeni Parti'de kongre heyecanı başladı. 

1 gün önce

YENİ Partili Tanrıkulu'ndan 'fon krizi' açıklaması: '525...

YENİ Parti Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, borsada son birkaç ayda 525 milyar liralık...

1 gün önce

AK Partili Kırkpınar'dan Foça çıkarması: Birikmiş...

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Foça ilçesinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı...

2 gün önce

Ümit Özlale'den Mehmet Şimşek'e: Konuyu yeterince ciddiye...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, sermaye piyasasında yaşanan gelişmelerin yalnızca...

2 gün önce

AK Parti Konak, Danışma Meclisi’nde toplandı: 2029’da...

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, ilçe danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantıda...

3 gün önce

Ekrem İmamoğlu 'erken seçim' çağrısı yaptı: 'Nihayetinde...

İktidarın politikalarına tepki gösteren ve 'erken seçim' çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu,...

3 gün önce

Kayyumluk görevine son verilmişti: Tekin'den 'göreve...

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesince kayyumluk görevine son veren CHP İstanbul İl...

3 gün önce

Başkan Güç'ten Erken Seçim Çağrısı

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, İzmir Adliyesi önünde STK’lar tarafından...

4 gün önce

AKP’li isim 'avarel kılıklı' demişti: Karakülçe’den...

Foça’da Saniye Bora Fıçı protestosu sonrası başlayan polemik, İzmir Büyükşehir Belediye...

4 gün önce

Gümrükçü'den Siyasi Etik Kanunu çağrısı: 5 temel ilkeyi...

Son dönemde artan partiler arası transferleri ve milli iradeyi hiçe sayan siyasi hamleleri sert...

4 gün önce