MHP'li Şahin'den Soyer'e: HDP'nin kürsüsünde değil, milletin gönlündeyiz
Demokrasi İçin Nefes mitingine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'i eleştiren MHP İl Başkanı Şahin, "Biz Pagos’çu Tunç Soyer gibi bölücü HDP’nin kürsülerine çıkıp binlerce ahın üzerinde teröriste destek vermiyoruz. Biz insanımızın yanında ve gönlündeyiz. Atatürk’ün yolunda ve üniter devletin nöbetindeyiz. Pagos’çu Soyer ne zaman fırsat bulsa kendisini HDP kürsüsüne atıyor. Bu artık şaşılacak bir şey değil" dedi.
Covid 19 Salgının hız kesmesinin ardından normal siyasi çalışmalarını sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Menderes ilçesinde tertip edilen siyasi programa katıldı. Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu programda önceMenderes Kaymakamı Sayın Bahri Tiryaki makamında ziyaret edildi. MHP heyeti daha sonra da Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ordulular Derneği’ni ziyaret etti.
Daha sonra Menderes Çarşısında tek tek esnafları ziyaret eden İl Başkanı Şahin, “Menderes’te İlçe Teşkilatımızın halkımızla bütünleştiğini, dertlere derman olmak için çalıştığını gördüm. İlçe Başkanımıza ve teşkilat mensuplarımıza ve tek tekteşekkür ederim.” Derken İlçedeki halkın ve esnafında gelecekten umutlu olduğunu vurguladı. İl Başkanı Şahin, “Bütün dünyayı etkisi altına alan, büyük bir salgınla hala mücadele halindeyiz. Devletimizin aldığı önlemler ile aşı politikası ve milletimizin hassasiyeti sayesinde inşallah bu salgından kurtulacağız. Büyük mücadele verdik ve vermeye devam ediyoruz. Menderesli hemşerilerimizde büyük bir mücadele azmi, zorlukları aşma kararlılığı ve MHP’ye içten gelen bir saygı gördüm. Bilhassa insanımızın Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiye güvenin ne kadar çok olduğunu ve ne kadar fazla desteklendiğine şahit oldum. Gönüllerimiz bir, mücadelemiz bir ve emeğimiz bir. Bu birliktelikten de çok büyük bir güç çıkacaktır, buna yürekten inanıyorum” dedi.
SARIKAYA: MHP HER DÖNEMDE ESNAFIMIZIN YANINDA OLMUŞTUR
MHP İzmir İl Başkanlığı’nın Menderes ilçe programında ziyaret ettikleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Sarıkaya da ziyaretten son derece memnun olduklarını, MHP’ nin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını vurguladı. Sarıkaya “Esnafımız gerçekten çok zorlu bir dönem geçirdi. Hala da bu zorluklar devam ediyor. Devletimizin desteği ve insanımızın gayretiyle ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu dönemde MHP Gerçekten halkımızın ve bizlerin yanında oldu. Bu vesile ile Sayın il başkanına ve yönetim kurulu üyelerine, İlçe başkanına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ELBİR: İL BAŞKANIMIZ HEMEN DESTEK OLUYOR
Menderes Ordulular Dernek Başkanı İsa Elbir de, “MHP İzmir İl Başkanımız Veysel Şahin Bey’in bilhassa çiçek üreticilerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi, acil ve etkili çözümlerin bulunmasında taşın altına elini koyması bütün mensuplarımızı son derece memnun ediyor. Ziyaretleri ve ilgileri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.
ŞAHİN: GÖNÜLLERİNDE VE YANINDAYIZ
Menderes Programının büyük bölümünü ilçe halkıyla ve esnafıyla bire bir görüşerek geçiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Salgının en ağır dönemlerinde de şimdi de Türk Milletine ve insanımıza hizmet yolundan bir adım bile geri durmadık. Bütün teşkilatlarımız ve mensuplarımızla insanımızın yanında olduk. Şimdi görüyorum ki bu yaptıklarımız ve mücadelemiz insanımızın gönlünde anlam kazanmış. Eline güç vermiş, omzuna omuz vermişiz. Bu dayanışmamız da insanımızın kalbinde MHP’yi büyütmüş. Biz Pagos’çu Tunç Soyer gibi Bölücü HDP’nin kürsülerine çıkıp binlerce ahın üzerinde teröriste destek vermiyoruz. Biz insanımızın yanında ve gönlündeyiz. Atatürk’ün yolunda ve Üniter devletin nöbetindeyiz. Pagos’çu Soyer ne zaman fırsat bulsa kendisini HDP kürsüsüne atıyor. Bu artık şaşılacak bir şey değil. Milli hassasiyetlerine ve ulusal bilincine güvendiğimiz CHP’li hemşehrilerimizin buna dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi.
BİR GÜN GÖRÜNÜP KAÇIYORLAR
Kendilerinin HDP ortağı olduklarını gizlemek için devamlı MHP’ye saldıranlar, halkın arasına çıkmış gibi yapıp, objektiflere poz verip sonra saklanıyorlar. Oysa MHP şimdi değil elli yılı aşkın bir senedir Türk Milletinin yanında, halkın arasında ve bayrak nöbetindedir. Nöbetten kaçanlar da söyleyecek çok sözümüz var. Yürekleri yetiyorsa Bölücü HDP’nin kürsüsüne çıkıp onlara destek veren Tunç Soyer’e söz söylesinler” açıklamasını yaptı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Merhum Başkan Şahin dualarla anıldı
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, 20 yıl başkanlık yapan Tahir Şahin'in vefatının birinci...
MHP'li Şahin'den Başkan Tugay'a çıkış: İzmirliler 700 yıl...
MHP İzmir İl Başkan Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı. Şahin yaptığı...
MHP İzmir'den 'terörsüz Türkiye' çıkışı: Kucaklaşmamızı...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin otuz ilçeyi kapsayan bölgesel...
Siyaset Haberleri
Tümü18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!
Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...
Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...
Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...
CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!
CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...
YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...
YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...
'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!
'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...
Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...
CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...
'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...
CHP'nin köklü isimlerinden YENİ Parti'ye başvuru!
CHP’nin önemli isimleri Aziz Kocaoğlu, Kâmil Okyay Sındır ve Olgun Atila, partiden istifa ederek...
Başkan Uzun tarafını seçti: Narlıdere'de çoğunluk CHP'de!
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un CHP'de kalma kararı aldı. Belediye meclisindeki yeni...
Bahçeli, teröristbaşı Öcalan için 'umut hakkı' çağrısını...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında çıkarılacak "çerçeve...
