BIST 100 11.092,14 %0,22 Altın 6.428,32 ₺/gr %0,68 Bitcoin $80.464 %0,27 Dolar 49,77 ₺ %0,14 Euro 55,82 ₺ %0,16 Sterlin 66,48 ₺ %0,11 Gümüş 86,55 ₺/gr %0,46 Ethereum $2.334,81 %0,40 İsviçre Frangı 60,26 ₺ %0,00 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,08 Avustralya Doları 35,04 ₺ %0,19 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,14 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,14 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,53 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,16
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Özel'den Erdoğan'a 'seçim' yanıtı: Hastalıklar atlatılır ...

Özel'den Erdoğan'a 'seçim' yanıtı: Hastalıklar atlatılır ama...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "Yaklaşan seçimleri başarıyla inşallah atlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Sayın Erdoğan, hastalık atlatılır, zorluklar atlatılır, krizler atlatılır. Milletin umudu olan seçimler atlatılmaz" ifadeleriyle yanıt verdi.

Özel'den Erdoğan'a 'seçim' yanıtı: Hastalıklar atlatılır ama...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla gittiği Kars'ta yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "seçim" çıkışına yanıt verdi.

Özel, Erdoğan'ın Rize'de yaptığı konuşmasındaki "Önümüzde yaklaşan seçimleri başarıyla inşallah atlatacağımıza olan inancımı da yeniliyorum" ifadelerine karşı şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Erdoğan, hastalık atlatılır, zorluklar atlatılır, krizler atlatılır. Milletin umudu olan seçimler atlatılmaz. Seçim zorluk değildir, korkulacak bir şey değildir, 5 yıl daha keyif sürülecek yer değildir. Çünkü sen yeniden iktidarda olduğunda, şartlar böyle olduğunda emekli 23 bin lirayla açlığı atlatamıyor ki sen seçimi atlatasın?"

Özel konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz 47 yıl sonra partisini birinci parti yapan ve AKP'yi kurulduğu günden beri ilk kez yenen ve 31 Mart seçimlerinde büyük bir başarı elde eden kadrolarımızı, partinin genel başkanı beni, Parti Meclisi'mizi, AKP bizlerle normal mücadeleyi yürütemediği için yargı eliyle bir darbe girişiminde bulundu. 

Önce cumhurbaşkanı adayımıza, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve 36 belediye başkanımıza haksız operasyonlar yaparak, onları özgürlüklerinden ederek, onları zindanlarda tutarak yürüyüşümüzü durdurmaya çalıştılar. Durmadık, teslim olmadık, arkadaşlarımızı yalnız bırakmadık. 

Bu yürüyüşün sonu iktidar yoludur. Rotası iktidara doğrudur. Yıllardır bu milletin çektiği sıkıntıları görüyoruz. Yeni Parti kadrolarıyla, programıyla artık iktidara hazırdır. Seçim için Yeni Parti, seçim beyannamesini oturup da Ankara'da otel odalarında ya da genel merkez salonlarında değil Anadolu'da milletle, sizlerle birlikte yazmaktadır. 

Uzun süredir milletin sandık talebini dile getiriyoruz. Sayın Erdoğan uzun süredir duymuyordu. Dün memleketi Güneysu'da şunu söyledi, 'Yavaş yavaş yaklaşan seçimi inşallah hep birlikte atlatacağız' dedi. Buradan kendisine sesleniyorum. Sayın Erdoğan, hastalık, zorluklar, krizler atlatılır. Milletin umudu olan seçim atlatılmaz. Seçim zorluk değildir. Seçim korkulacak bir şey değildir. Atlatılıp 5 yıl daha keyif sürülecek yer değildir. Çünkü millet yeniden sen iktidarda olduğunda, şartlar böyle olduğunda, emekli 23 bin lirayla açlığı atlatamıyor ki sen seçimi atlatasın. Çok çalışacağız, birlikte sandıklarda buluşacağız, bu iktidarı değiştireceğiz. Bu seçimi atlatamayacak, millet bu seçimde iktidarı değiştirecek Allah'ın izniyle."



Siyaset Haberleri

Tümü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden...

9 saat önce

CHP'li Gümrükçü'den çağrı: 29 Ekim'i milat kabul edin ve...

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, YENİ Partili yurttaşlara, "29 Ekim'i milat kabul edin CHP'ye...

14 saat önce

İzmir'de 10 günde 3 kadın cinayeti: CHP'den 'İstanbul...

İzmir'de son 10 günde gerçekleşen üç kadın cinayetine yönelik tepki göstermek amacıyla İl...

14 saat önce

Yeni Parti İzmir İl Kongresi: Çağatay Güç yeniden başkan...

Yeni Parti İzmir 1. Olağan İl Kongresi'nde tek aday olarak seçime giren Kurucu İl Başkanı...

1 gün önce

Başkan Yıldız'dan Atatürk portresi haberlerine tepki:...

CHP’den istifa ederek AK Parti'ye katılan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın makam...

1 gün önce

Çağatay Güç'ün yeni yönetim listesi belli oldu

Yeni Parti İzmir İl Örgütü 1. Olağan İl Kongresi’ni düzenliyor.  

1 gün önce

Özgür Özel Manisa’da: Asla kötülüğe teslim olmayacağız

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin milletin talimatıyla kurulduğunu belirterek,...

1 gün önce

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci hakkında iddialar

AK Parti Urla İlçe Başkanı Selim Kalemci'nin düzenlediği çalışmalar eleştirilere konu olmaya...

1 gün önce

Başkan Eşki'den sendikalara Cemil Tugay eleştirisi:...

Yeni Parti İzmir İl Kongresi'nde dikkat çeken konuşmalardan birini Bornova Belediye Başkanı Ömer...

1 gün önce

AK Partili bir isme vermesi bekleniyordu: Başkan Tugay...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçişi sonrasında meclisin yeni...

1 gün önce

Çağatay Güç kongrede konuştu: İzmir yeniden söz söylüyor

YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı Kongresi’nde...

1 gün önce

Yeni Parti İzmir'de il kongresi: Çağatay Güç tek aday

Yeni Parti İzmir İl Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor.

1 gün önce