BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Siyaset Özgür Özel, Gazianteplilere seslendi: Biz CHP'nin özüyüz!

Özgür Özel, Gazianteplilere seslendi: Biz CHP'nin özüyüz!

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Güneydoğu illerine yönelik ziyaretleri kapsamında Gaziantep'e geldi. Partideki krizde izledikleri tutumla ilgili "Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin özüyüz ve Cumhuriyet Halk Partisi içinde mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz" ifadelerini kullanan Özel, "Biz mağlubiyetleri geride bıraktık. Bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.

· 4 dk okuma · 464 okunma
0Yorumlar
Özgür Özel, Gazianteplilere seslendi: Biz CHP'nin özüyüz!

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Özgür Özel, Gaziantep’te yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Özel, Nizip’te gerçekleştirilen karşılama sırasında yaptığı konuşmada, “Nizip’te belediye başkanımız, milletvekilimiz, il başkanımız ve sizler konuştunuz geldiniz. Böyle bir gelenek oldu Türkiye’nin dört bir yanında. Benzin istasyonlarında miting yapıyoruz. Böyle bir karşılama için, heyecanınız için, yürekten sevginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün gün boyunca iş insanlarıyla, iş dünyasıyla, emekçilerle, ev hanımlarıyla, fıstık üreticisi çiftçilerimizle, esnaflarımızla ve Gaziantep’in insanlarıyla, sokaklarıyla, meydanlarıyla programımız var hep beraber” ifadelerini kullandı.

Özel, şunları söyledi:

“Kimse üzülmesin. Karşılamadan itibaren güzel sözler söyleniyor, üzüntülü sözler söyleniyor, öfkeli sözler söyleniyor. Buradan hepinize söylüyorum. Ne yapacaksak sizinle birlikte, sizin rızanızla ve asla ve asla sizi üzmeyerek, sizi yalnız bırakmayarak yapacağız. Söz veriyorum. Asıl olan, esas olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet Halk Partisi ülkeyi kurmuş, ülkeye sandığı, seçimi getirmiş partidir. Bu yüzden aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Aslolan da Cumhuriyet Halk Partisi’ni atanmışların değil, seçilmişlerin yönetmesidir. Şimdi hiç öyle kötü sözle işimiz yok. Kim ne yaptıysa o yaptığını da biliyor, millet de kimin ne yaptığını biliyor. Çocukluktan beri bu parti için mücadele eden, alın teri akıtan, dirsek çürüten, sokak sokak bu partiyi büyütenlerle bu partiyi seçilmeden yönetmeye heves edenleri bir kefeye koymayacağız.”

"BİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN ÖZÜYÜZ"

“Dün birlikte kurultay salonlarında mücadele ettiğimiz, rekabet ettiğimiz ama efendim anahtar listede sizden oy isteyenlerin şimdi seçilmeden bir yere oturup oradan il yönetimleri, ilçe yönetimleri atamaya çalıştıklarını ve halkta, millette, partide meşruiyeti olmayanlara makam - mevkii vermeye çalıştıklarını biliyorum. Ama sadece size şunu söylüyorum: Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin özüyüz, biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin ta kendisiyiz ve Cumhuriyet Halk Partisi içinde mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Yok, işgal tehlikeli bir noktaya gelirse, parti seçime giremeyecek tarihleri geçerse, parti baş aşağı gitmeye başlarsa ben kimseye de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini, son seçimde birinci parti yaptığım partiyi ve Türkiye’nin yüzde 65’ini hep birlikte kazandığımız partiyi batırtmam, düşürtmem. Bir çare buluruz hep beraber.”

"BİR DAHA KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Bir kural var, bir kural. Tek bir kural var. O da şu, biz mağlubiyetleri geride bıraktık, bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Kural, ‘biz kazanan CHP’yiz. Biz, iktidara yürüyen CHP’yiz ve asla ve asla yenilenlerle ve kaybettirenlerle, kaybettirecek olanlarla birlikte değil, sizlerle birlikte kazanacak olanlarla, iktidar olacak olanlarla yürüyeceğiz. Şimdi o yüzden gideceğiz bakalım fıstık üreticisi bizden ne bekliyor, gideceğiz bakalım sanayici ne bekliyor, emekçi ne bekliyor, ev hanımı ne bekliyor bizden? Gideceğiz bakalım, gençler bizden ne bekliyor? Gaziantep’te yürüyeceğiz, Gaziantep’te onlara yolumuzu, yönümüzü soracağız, kolumuzu vereceğiz, Gaziantep’in koluna gireceğiz, iktidara yürüyeceğiz. Onun için kimse moralini bozmasın, bu heyecanınız çok önemli. Sizin bu heyecanınızla, sizin bu enerjinizle birlikte iktidara yürümeye hazır mıyız? Hadi o zaman yürüyelim arkadaşlar.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

Sinem Dedetaş'tan ilk açıklama: Aklım ve kalbim...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda dün gözaltına alınan Belediye Başkanı...

17 saat önce

MHP'li Feti Yıldız'dan 'parti kapatma' açıklaması!

MHP'li Feti Yıldız, "Siyasi Parti Kapatma nedenlerine 'rüşvet ve yolsuzlukların odağı olmak' da...

18 saat önce

70 yıllık CHP'li Önder Sav, istifa ettiğini açıkladı!

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav, partisinden istifa ettiğini ifade ederek, "Maalesef...

20 saat önce

Bayındır Belediye Başkanı Sakarsu, CHP'den istifa etti!

Bayındır Belediye Başkanı Savut Sakarsu, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti.

2 gün önce

Özel'den milletvekillerine talimat: CHP tartışmalarından...

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM)...

2 gün önce

CHP Selçuk'ta butlana pankartlı veda: Atanmış yönetime...

CHP Efes Selçuk'ta mutlak butlan kararının ardından ilçe başkanlığına atanan yönetim bugün görevi...

2 gün önce

Güzelbahçe Başkan Vekili Akın da YENİ Parti'yi seçti!

Güzelbahçe’de Başkan Vekili Ayşe Akın, CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçeceğini açıkladı.

2 gün önce

CHP'ye bir darbe de Tire'den geldi!

Mutlak butlan kararının ardından Özgür Özel tarafından YENİ Parti’nin kurulması ile İzmir’de...

2 gün önce

Başkan Kırgöz ve CHP İlçe yönetimi istifa etti!

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz CHP’den istifa ederek YENİ Parti’ye geçti. CHP İlçe Başkanı...

2 gün önce

Çeşme’de CHP’den toplu kopuş: İlçe örgütü ve meclis...

CHP Çeşme İlçe Başkanı Dolunay Onur, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile...

2 gün önce

YENİ Parti'de grup yönetimi belli oldu!

YENİ Parti'de gerçekleştirilen kapalı grup toplantısının ardından Meclis grup yönetiminde görev...

2 gün önce

CHP Aydın'da 9 belediye başkanı istifa etti!

Aydın'a bağlı Efeler, Didim, Nazilli, Çine ve Germencik’in de bulunduğu 9 belediye başkanı ile...

2 gün önce