BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Siyaset Varank'tan sert çıkış: Yalandan proje yazarak bu işler ol...

Varank'tan sert çıkış: Yalandan proje yazarak bu işler olmuyor!

İstanbul Bağcılar’da Erişebilir Bilim Projesi Tanıtım Töreni düzenlendi. Törene katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bu kürsüden şu çağrıyı yapıyorum; Gerçekten belediyecilik nasıl olur, vatandaşlarımıza hizmet nasıl olur görmek istiyorsanız başta İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere gelsin Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etsin. Engelliler sarayını ziyaret etsin. Panolara yalandan 150 günde 150 proje yazarak bu işler olmuyor” dedi.

0Yorumlar
Varank'tan sert çıkış: Yalandan proje yazarak bu işler olmuyor!

Engelli bireyler ile ailelerinin kurs aldığı Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda hizmete sunulan 8 adet Erişilebilir Bilim Atölyesi’nin lansmanı bugün gerçekleşti. Engelli bireylerin davetlilere halk oyunları gösterileri ve müzik dinletisi yaptıkları lansmana Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, sanatçı Mustafa Topaloğlu ile Özgün Uğurlu ve çok sayıda davetli katıldı.

“İNŞA ETTİĞİMİZ SARAYLARDA ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ AĞIRLIYORUZ”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, konuşmalardan önce sahnede söylenen ‘Engelleri aşalım, sarayda buluşalım’ şarkısına ithaf yaparak, “İşte biz vatandaşlarımızın hizmetine gerçekten sarayları sunuyoruz. Bu güzel sarayda engellilerimiz için inşa edildi. Burada vatandaşlarımız, engelli kardeşlerimiz ve aileleri gerçekten hayata tutunarak ama geleceğe de daha mutlulukla, daha özgüvenle bakarak vakit geçirebiliyorlar. Işte bizim belediyecilik anlayışımız aslında bu. Biz vatandaşımızla iç içe, onlarla bir ve beraber olarak bize emanet edilen pozisyonlarda vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Onun için inşa ettiğimiz saraylarda engelli kardeşlerimizi ağırlıyoruz. Onlara hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“SADECE LAF SALATALIĞIYLA, DEMAGOJİYLE SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Bakan Mustafa Varank sözlerine şöyle devam etti:

“Ama bugün halktan tarafa olduklarını söyleyenler, vatandaşlar için iktidara geldiğini söyleyen belediyeler var. Cumhuriyet Halk Partili belediyelere baktığınızda lafla çok şey yaptıklarını söylüyorlar ama icraata geldiğinde ortaya hiçbir şey koymadıklarını biz gayet iyi bir şekilde görebiliyoruz. Sadece laf salatalığıyla, demagojiyle siyaset yapmaya çalışıyorlar. Ve ben bu kürsüden şu çağrıyı yapıyorum. Gerçekten belediyecilik nasıl olur? Vatandaşlarımıza hizmet nasıl olur görmek istiyorsanız başta İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere gelsin Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etsin. Engelliler sarayını ziyaret etsin. Panolara yalandan 150 günde 150 proje yazarak bu işler olmuyor. Bakın dünya literatürüne temel atmama törenini sokan CHP'li belediye başkanı. Bakın bunların hizmet diye bir derdi yok. Temel atmama töreni nedir ya? Ben vatandaşa hizmet etmeyeceğim demenin dünyaya ilan edilmesidir. Dolayısıyla biz vatandaşlarımızla Allah'ın izniyle yol yürümeye devam edeceğiz. Onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. En güzel işleri biz belediyelerimizde, gönül belediyeciliğiyle yerine getireceğiz ve tekrar söylüyorum; Belediyecilik nasıl yapılır görmek isteyen, özellikle Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları gelsinler Bağcılar Belediyesi'ni ziyaret etsinler. Başkanımız onlara bir çay ısmarlar hem de vatandaşla bir araya gelmiş olurlar diyorum. Ben tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

 “10-15 SENE ÖNCE BÖYLE BİR MİLLİ FUTBOL TAKIM KURALIM DESELER BİRİLERİ YA NE GEREK VAR DERDİ”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise “Hayatın ne kadar çok alanına engelli kardeşlerimizi koyarsak o kadar çok başarıyı da ülkemiz adına, milletimiz adına engelli kardeşlerimiz tarafından gerçekleştirileceğini de görmüş olduk. Yani 10-15 sene önce böyle bir milli futbol takım kuralım deseler birileri ya ne gerek var derdi. İşte AK Parti yaklaşımı, cumhurbaşkanımızın engelli kardeşlerimiz adına yaklaşımı hayatın her alanında var olacaklar, devletimiz hep arkalarında olacak yaklaşımıyla bugün dünya şampiyonu milli takımımız var, dünya şampiyonu sporcularımız var” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Siyaset Haberleri

Tümü

18 saatlik görüşme sonucunda 'Çerçeve Yasa' kabul edildi!

Kamuoyunda “çerçeve yasa” olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünlüğün Güçlendirilmesi...

6 saat önce

Saygılı'dan Cemil Tugay açıklaması: Kapımız herkese açık

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK...

1 gün önce

Başkan Mutlu ve 19 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve 19 meclis üyesinin YENİ Parti’ye katılmasıyla...

1 gün önce

CHP, İlkay Çiçek'i ihraç talebiyle disipline sevk etti!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay...

1 gün önce

YENİ Parti'den açıklama: 28 ilde CHP'li belediye başkanı...

YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Tüzün, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılan...

1 gün önce

'Çerçeve Yasa' teklifine MHP'den fire!

'Çerçeve yasa' teklifine 360 milletvekili imza atarken, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi...

2 gün önce

Gözler Beştepe'de: Bahçeli ile Erdoğan bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 14.00'te Beştepe'de görüşme...

2 gün önce

CHP Gençlik Kolları MYK'si belli oldu: İzmir'den üç isim...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın Merkez Yönetim Kurulu açıklandı. MYK'de İzmir’den üç...

2 gün önce

'Çerçeve yasa'yı 360 vekil imzaladı: İşte yasanın...

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan süreçte hazırlanan "çerçeve yasa"...

3 gün önce

CHP'nin köklü isimlerinden YENİ Parti'ye başvuru!

CHP’nin önemli isimleri Aziz Kocaoğlu, Kâmil Okyay Sındır ve Olgun Atila, partiden istifa ederek...

3 gün önce

Başkan Uzun tarafını seçti: Narlıdere'de çoğunluk CHP'de!

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un CHP'de kalma kararı aldı. Belediye meclisindeki yeni...

3 gün önce

Bahçeli, teröristbaşı Öcalan için 'umut hakkı' çağrısını...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında çıkarılacak "çerçeve...

3 gün önce