BIST 100 11.333,27 %1,26 Altın 6.523,07 ₺/gr %1,11 Bitcoin $75.730 %5,93 Dolar 50,16 ₺ %0,21 Euro 56,22 ₺ %0,11 Sterlin 67,43 ₺ %0,05 Gümüş 83,09 ₺/gr %0,77 Ethereum $2.229,78 %8,02 İsviçre Frangı 61,41 ₺ %0,22 Kanada Doları 35,73 ₺ %0,01 Avustralya Doları 34,60 ₺ %0,31 Suudi Riyali 13,37 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,23 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,24 Çin Yuanı 7,53 ₺ %0,20
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Spor Başkan İduğ'dan cimnastikçilere müjde

Başkan İduğ'dan cimnastikçilere müjde

İzmir'de Amatör Spor Haftası kapanışı ve "Amatörün En'leri" ödül töreni İzmir Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Bornova Belediyesinin ev sahipliğinde Dramalılar Köşkü'nde yapıldı. Törende milli sporcularla bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Çamdibi’nde yapılacak olan cimnastik salonunun müjdesini verdi.

0Yorumlar
Başkan İduğ'dan cimnastikçilere müjde

Başkan İduğ, “İzmir'de en çok spor tesisine sahip ilçelerden biriyiz. Biz sporda yetiştirici konumunda olmak istiyoruz. Bu nedenle tesis konusunda Bornova'da atak yaptık. Bu anlayışla da Çamdibi'ne havuzdan sonra Cimnastik Salonu da kazandıracağız” dedi.

Etkinlikte, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda artistik jimnastik halka aletinde 5. olan milli sporcu İbrahim Çolak, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda üçüncü olarak Türkiye'ye jimnastik tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını kazandıran Ferhat Arıcan'ın babası Ayhan Arıcan'a, Avrupa Trampolin Cimnastik Şampiyonası gençler senkronize finalinde ikinci olarak trampolinde Türkiye'ye ilk madalyayı kazandıran Sıla Karakuş ve çeşitli spor branşlarında derece elde ederek Tükiye’yi başarı ile temsil eden  çok sayıda sporcu ve eğitmenlerine plaket verildi.


Cimnastik Salonu müjdesi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar’ında katıldığı törende cimnastik branşınnın gururu  Milli sporcu İbrahim Çolak’a plaketini veren Başkan İduğ, “İbrahim Çolak’ın doğduğu ve büyüdüğü yer olan olan Çamdibi’ne yapımı devam yüzme havuzunun yanına jimnastik salonu yapacağız” dedi. Çolak’ın Bornova’da yetişmiş yıldız bir sporcu olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa İduğ, “Onun gibi değerli sporcuların yetişeceği tesisler kurmak için harekete geçtik. Çamdibi’nde yapacağımız ve 2022 yılında tamamlanmasını planladığımız projede de kendisinden ve hocasından fikir ve destek alacağız. 


Çolak’tan Başkan İduğ’a teşekkür

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a verdiği müjde için teşekkür eden Milli Sporcu Çolak ise, “Bu güzel gecede böyle bir supriz hem beni hem de tüm sporcu arkadaşlarımı mutlu etti. Biz cimnastik sporunun büyümesi ve yaygınlaşarak daha çok kişiye ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Çocukların bu sporla ilgilenebilmesi için onların evlerine yakın yerlerde tesis olması önemliydi. Çamdibi’nde bu konuda eksik vardı. Şimdi bu müjde ile bu eksiğin giderileceğini öğrendik” diyerek duygularını dile getirdi. 

Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de amatör spor branşlarının önemine değinerek, "Amatöre destek veren herkes bu işi severek yapıyor. Son dönemde amatör spor branşları, bakanlığımız destekleriyle belli bir seviyeye geldi ve ülkemizde tesisleşme hamlesi çok iyi bir şekilde ilerliyor. Ben İzmir'de bunu gördüm çok güzel yatırımlar var ve devam ediyor" diye konuştu. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar da amatör spor kulüplerine destek veren tüm kurum ve kişiler teşekkür etti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Spor Haberleri

Tümü

Bir Devrin Sonu: Cristiano Ronaldo Portekiz Milli...

Futbol dünyasının yıldız ismi Cristiano Ronaldo, 23 yıllık Portekiz Milli Takımı kariyerini...

17 saat önce

Karşıyaka Stadı yapımı için yeni hamle: İhale tarihi...

Karşıyaka’da Zübeyde Hanım Stadyumu'nun yapımı için hazırlıklar sürüyor.  

1 gün önce

Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa Maçlarında Düdük...

Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa kupalarında bu hafta oynayacağı karşılaşmaları yönetecek...

2 gün önce

Trabzonspor'un Borcu Belli Oldu

Trabzonspor’un 31 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla net borcunun 2 milyar 951 milyon 474 bin 836...

4 gün önce

TFF'den Sergen Yalçın iddialarına yanıt

TFF, Sergen Yalçın'a atfedilen futbolcu görüşmeleri ve Kenan Yıldız sözlerinin ardından,...

6 gün önce

Denizli deplasmanı öncesi Karşıyaka taraftarına kontenjan...

Pazar günü deplasmanda Denizli İdman Yurdu ile karşılaşacak Karşıyaka, kırmızı siyahlı kulübün...

6 gün önce

PFDK’dan Derbiye Dikkat Çeken Ceza: Galatasaray’a...

PFDK, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından verdiği cezaları açıkladı. Archie Brown’a 3,...

6 gün önce

Euroleague'de Final Four'un Adresi Belli Oldu: İki...

EuroLeague’de 2027 ve 2029 yıllarının Final Four organizasyonlarının adresi belli oldu. Her...

8 gün önce

Derbi heyecanına sayılı günler: Biletler satışa çıktı!

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin biletleri satışa çıktı.

13 gün önce

Eski TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan Hakkında Terör...

Eski TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan hakkında, “silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek...

14 gün önce

A Milli Takım'da Sergen Yalçın Dönemi: İlk Mesajını Verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından A...

16 gün önce

Başkan Kanlı'dan Altaylılara çağrı: Vazifemiz tribünü...

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta cumartesi günü evinde Eskişehirspor'la mücadele edecek olan Altay'da...

21 gün önce